Benimde adetlerimi düzenlemişti.ve ben bıraktığım ay gene kaldım bu konuda sıkıntı yok zatenBende de Pkos var 9 ayda ben kullandım (yasmin) ama hiçbi yan etkisini görmedim aksine düzensiz olan adetlerim saatini şaşmamaya başladı,hormonlarım düzendm girdi ve bıraktıktan 4 ay sonra gebe kaldım
bende nefret ederim bu dogum kontrol hapindan..Editörlerin izni olursa paylaşmak istiyorum çünkü burayı çok fazla takip eden var.ben doğum kontrol hapı yüzünden ölümden döndüm demin biriyle daha tanıştım oda pko yüzünden kullanıyormuş 3 ay yoğun bakımda kalmış benim gibi hayata zor dönmüş. Evet herkes için yan etkili değil ama eğer size zarar verirse bunun şakası yok.bir kere vücudun kimyasını bozuyor.neden hep erkek zevki için fedakarlık eden biziz ki.esimin kuzeni doktor ve oda bana dediki hiçbir doktor kolay kolay doğum kontrol hapı kullanmaz dedi.Allah korusun arkadaşlar duyduğum örnekler çoğaldıkça sizinle de paylaşmak uyarmak istedim.maalesef kadın dogumcular hemen veriyor hapları.ama sonra doktorum itiraf etti birdaha asla dedi.ertesi gün hapları falanda aynı.bedeninizle yalvaririm oynamayın.yapabiliyorsaniz spiral taktirin yoksa eşiniz korunsun.kiymayın kendimize.ben kendimi tabiri caizse at gibi hatun olarak görürdüm aslan gibiydim.hayatim sondu neredeyse. Olabildiğince ilaçları hayatımızdan cikartalim allah hepimize sağlıklı günler versin
Dediğim gibi kişisel tercihiniz arkadaşım.ben bunun bedelini çok ağır ödedim.inşallah siz bu riskli gurupta degilsinizdir ki öyle görünüyor ama en azından bu konuda risk grubunda olup olmadığınızı en azından test ettirin saygı duyarimGeçmiş olsun. Yıllarca kullandım,bıraktım,doğurdum. Şimdi tekrar kullanıyorum. Bunu erkeğin zevki vs için değil kendim için kullanıyorum. Sadece buna takıldım nedense.. Erkeğin zevki için değil,kendi zevkim için belkide. Başka türlü ilişkiden keyif almıyorum. Kafam rahat istediğim zaman hamile kalıyorum. Belkide eşe güvenle alakalıdır,benimki bugün bile çocuk ister ona güvenemem o yüzden.. Doğum kontrol hapıyla korunan kadın sayısı azımsanmayacak kadar fazla,eğer bukadar tehlikeli olsa satışı yasaklanırdı..
Eskisine oranla hormonu düşük yeni nesil doğum kontrol hapları var ama.
Ben şu an piyasanın en düşük hormonlu ilacını kullanıyorum bir rahatsızlığım yok çok şükür. Ben ciddi bir ameliyat geçirdim ve kesinlikle hamile kalmamam lazımdı, yoksa zorunlu kürtaj olacaktım haliyle hem doğum kontrolcüm hem cerrahım bu hapı önerdiler. En garantili yöntemlerden olduğu için
Üç dört ay sonra bırakacağım ama endişelendim şimdi. Gerçi doktorum sıkıntı olmaz bunlar yeni nesil haplar diyor ama
Bende en pahalı ve en zararsız olanı kullanmistim emin olunEskisine oranla hormonu düşük yeni nesil doğum kontrol hapları var ama.
Ben şu an piyasanın en düşük hormonlu ilacını kullanıyorum bir rahatsızlığım yok çok şükür. Ben ciddi bir ameliyat geçirdim ve kesinlikle hamile kalmamam lazımdı, yoksa zorunlu kürtaj olacaktım haliyle hem doğum kontrolcüm hem cerrahım bu hapı önerdiler. En garantili yöntemlerden olduğu için
Üç dört ay sonra bırakacağım ama endişelendim şimdi. Gerçi doktorum sıkıntı olmaz bunlar yeni nesil haplar diyor ama
Eskisine oranla hormonu düşük yeni nesil doğum kontrol hapları var ama.
Benim de doktorum aynı şeyi söyledi, yeni nesil haplarda sorun olmaz merak etme diye. Ben de kararsız kaldım..
sizinki de Qlairista mı?
Bende en pahalı ve en zararsız olanı kullanmistim emin olun
Bende onu kullandım ama hepsinin mantığı ve tehlikesi hemen hemen ayniYazz24+4 kullanıyorum ben
Benim birinci yılım temmuzda bitti bu hapta.
Herhangi bir sıkıntım cidden olmadı.
Ve ben mecburum açıkçası. Şu an hiç hamile kalmak istemiyorum. Eşim için değil kendi ruh sağlığım için kullanıyorum ben başka türlü cidden içim rahat etmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?