- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
sanmamKızlar yazz kullanıyorum kaç aydır eşim korunmuyor. Gecen ay 17 sinde adet gördüm dün biraz lekem geldi sonrasi yok tüm gün boyunca leke de gelmedi. Acaba hamile olabilir miyim? Ilaclarimi hiç aksatmadim saatine de hep uydum. Salı günü yeni kutuya tekrar basladim ve o gece eşimle birlikte olduk hap icmedigim günlerde olmadık. Ayy içim içimi yiyo ya hamileysem
Aynen dediğiniz gibi kutu bitince yeni kutuya ayni saatiyle basladim yineSiz yazz'ı nasıl kullanıyorsunuz?
Diğer doğum kontrol hapları gibi ara vererek mi?
Yazz'da 24-4 ilaç var 24 ilaçta etkin madde var, 4 ilaç boş hap. Dolayısıyla yazz diğerlerinden farklı kullanılıyor hiç ara verilmiyor. Yani siz her 28 hap bittiğinde hemen yeni kutuya başladınız mı başlamadınız mı ben orayı anlamadım?
Aynen dediğiniz gibi kutu bitince yeni kutuya ayni saatiyle basladim yine
Aynen dediğiniz gibi kutu bitince yeni kutuya ayni saatiyle basladim yine
Esin prezervatif i ilişkinin basindan değilde cok Afedersin bosalacagi zaman taktiysa olabilio canım cok var öyle etrafimda :) doktorun dediği gibi zevk suyundan da olabilio yada erkek farketmeden azda olsa kaçırmış oluo oda hamile kalmaya yetiomusBen hap kullanmadm hic sadece prezervatf kullandm ama eşim hep geri çekti ben daha vahim bi durumdayım yani nasil oldu bilem varsa bana da fikir versin:))
Esin prezervatif i ilişkinin basindan değilde cok Afedersin bosalacagi zaman taktiysa olabilio canım cok var öyle etrafimda :) doktorun dediği gibi zevk suyundan da olabilio yada erkek farketmeden azda olsa kaçırmış oluo oda hamile kalmaya yetiomus
vaww o nasil oluyor ya. simdi telasa surukledi bu durum beni.
ben hamile olduğunuzu sanmıyorum
ben de yazz kullandım 2 sene
bazı aylarda sadece 2 gün lekelenme şeklinde adet olmuştum
Valla bir senedir yazzla korunuyorum gayet güvenli.
Hiç unutmadıysanız aksatmadıysanız ve bu şekilde kullandıysanız nasıl oldu şaşırdım..
Eğer hamileyseniz tek bir ihtimal kalır geriye, kullandığınız günlerde ishal falan olmuşsanız bir ihtimal. O da kullanım talimatında yazıyor, ishal yada kusma durumunda bir hafta ek korunma yöntemi kullanın diye.
İshal yada kusma durumunuz yoksa bence hamile değilsiniz rahat olun
O Nası oldu yaaaOlabilirsin belki de çunku bende su an korunuyoken hamile kalanlardanım hatta ice bosalma bile olmadı hem prezervatif hem de geri cekme yapıoduk bi baktm haileym
Ay hiç bilmiyorum valla cok meraklardayim. Neden kanama gelmedi o zaman yani az bi gelip neden kesildi yani leke dediğim çamaşırımi bile batiracak kadar çok gelmedi ki kanamam iyice azalmis deyim :/
Yok kuzum ishal filen olmadim hiç korkumdan dişlerimi bile oncesinde fircaliyorum belki midem bulanirda cikartirsam die
peki bu lekelenme ne zaman başladı ne zaman bitti
ben yeni kutuya başladıktan 3 gün sonra falan adet olmuştum bazı zamanlarda
Salı gecesi yeni kutuya başladım o gece iliskiye girdik. Perşembe aksama doğru lekem geldi. Biraz biraz tuvakete girdikce geldi ama kanama artar die düşünürken bugün tam tersi hiç bişey yok
Yarın bi yaotiriyim olmazsa kan veriyimyani bi test yap ama hamilelik olduğunu sanmıyorum
Ah bi bilsem:)))O Nası oldu yaaa
Bi test alip evde yapın bence insallah sizin icin ne hayırliysa o olur ama bende aynı endiseyle hamilemiym dedm azck kan vardı sonra silik cizgiyi görup dra kostum meger hamileymism
aynen öyle olmustu bizm de ben sevmedgmden prezrvatfi en son da takıodu
Ama yinede bosalma hic yok. Hem taaaa en sonda takmio tabi de yinede olabilirmis zaten yasadm gördm şu anİyi de o Zaman prezervatifte suç yok ki :)
Kullanım talimatına uyulmazsa tabi gebe kalınır.
Efektif korunmak olmuyor o.
Ya bizde yıllardırrrr geri çekilmeyle korunuyoruz sadece ondan dikkatimi çekti çok afedersiniz ama eşin içine kaçırmıs olabilir mi?Ah bi bilsem:)))
Yok iste hic kaçirma cunku esim kaçirsa bi yerde prezervatif tutacak:) ama gelgelelim şu an hamileym bende çok saşirıyoruz bizdeYa bizde yıllardırrrr geri çekilmeyle korunuyoruz sadece ondan dikkatimi çekti çok afedersiniz ama eşin içine kaçırmıs olabilir mi?
Desene ceket geyiği tam sizin içinYok iste hic kaçirma cunku esim kaçirsa bi yerde prezervatif tutacak:) ama gelgelelim şu an hamileym bende çok saşirıyoruz bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?