Doğum kontrol hapı kullanırken hamile kalmış olabilir miyim :/

sanmam

ilaca adet gününde başlamıştın di mi

Aynen dediğiniz gibi kutu bitince yeni kutuya ayni saatiyle basladim yine

Yani ilactan dolayi kanamam azalmıştı zaten iki üç gune inmisti ama dün biraz lekemin gelip bugün hiç bişey gelmemesi kafami çok karıştırdı.

Aynen dediğiniz gibi kutu bitince yeni kutuya ayni saatiyle basladim yine

Valla bir senedir yazzla korunuyorum gayet güvenli.
Hiç unutmadıysanız aksatmadıysanız ve bu şekilde kullandıysanız nasıl oldu şaşırdım..
Eğer hamileyseniz tek bir ihtimal kalır geriye, kullandığınız günlerde ishal falan olmuşsanız bir ihtimal. O da kullanım talimatında yazıyor, ishal yada kusma durumunda bir hafta ek korunma yöntemi kullanın diye.
İshal yada kusma durumunuz yoksa bence hamile değilsiniz rahat olun

Ben hap kullanmadm hic sadece prezervatf kullandm ama eşim hep geri çekti ben daha vahim bi durumdayım yani nasil oldu bilem varsa bana da fikir versin:))
Esin prezervatif i ilişkinin basindan değilde cok Afedersin bosalacagi zaman taktiysa olabilio canım cok var öyle etrafimda :) doktorun dediği gibi zevk suyundan da olabilio yada erkek farketmeden azda olsa kaçırmış oluo oda hamile kalmaya yetiomus

Bi test alip evde yapın bence insallah sizin icin ne hayırliysa o olur ama bende aynı endiseyle hamilemiym dedm azck kan vardı sonra silik cizgiyi görup dra kostum meger hamileymism
aynen öyle olmustu bizm de ben sevmedgmden prezrvatfi en son da takıodu

vaww o nasil oluyor ya. simdi telasa surukledi bu durum beni.

ben hamile olduğunuzu sanmıyorum
ben de yazz kullandım 2 sene
bazı aylarda sadece 2 gün lekelenme şeklinde adet olmuştum

Ay hiç bilmiyorum valla cok meraklardayim. Neden kanama gelmedi o zaman yani az bi gelip neden kesildi yani leke dediğim çamaşırımi bile batiracak kadar çok gelmedi ki kanamam iyice azalmis deyim :/
Yok kuzum ishal filen olmadim hiç korkumdan dişlerimi bile oncesinde fircaliyorum belki midem bulanirda cikartirsam die

peki bu lekelenme ne zaman başladı ne zaman bitti
ben yeni kutuya başladıktan 3 gün sonra falan adet olmuştum bazı zamanlarda

Dogum kontrol haplarina Ara vermeden alinca adet olmuyor diye biliyorum yani bende öyle ben endometrios sebebiyle kullaniyorum hic ara vermeden regl olmuyorum o zaman

peki bu lekelenme ne zaman başladı ne zaman bitti
ben yeni kutuya başladıktan 3 gün sonra falan adet olmuştum bazı zamanlarda

Salı gecesi yeni kutuya başladım o gece iliskiye girdik. Perşembe aksama doğru lekem geldi. Biraz biraz tuvakete girdikce geldi ama kanama artar die düşünürken bugün tam tersi hiç bişey yok

İyi de o Zaman prezervatifte suç yok ki :)
Kullanım talimatına uyulmazsa tabi gebe kalınır.
Efektif korunmak olmuyor o.

Ya bizde yıllardırrrr geri çekilmeyle korunuyoruz sadece ondan dikkatimi çekti çok afedersiniz ama eşin içine kaçırmıs olabilir mi?
Yok iste hic kaçirma cunku esim kaçirsa bi yerde prezervatif tutacak:) ama gelgelelim şu an hamileym bende çok saşirıyoruz bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…