Olabilirsin
Zira kkda korunmayarak hamile kalani gormedim
Kızlar yazz kullanıyorum kaç aydır eşim korunmuyor. Gecen ay 17 sinde adet gördüm dün biraz lekem geldi sonrasi yok tüm gün boyunca leke de gelmedi. Acaba hamile olabilir miyim? Ilaclarimi hiç aksatmadim saatine de hep uydum. Salı günü yeni kutuya tekrar basladim ve o gece eşimle birlikte olduk hap icmedigim günlerde olmadık. Ayy içim içimi yiyo ya hamileysem
Olabilirsin
Zira kkda korunmayarak hamile kalani gormedim
vaww o nasil oluyor ya. simdi telasa surukledi bu durum beni.Olabilirsin belki de çunku bende su an korunuyoken hamile kalanlardanım hatta ice bosalma bile olmadı hem prezervatif hem de geri cekme yapıoduk bi baktm haileym
Olabilirsin belki de çunku bende su an korunuyoken hamile kalanlardanım hatta ice bosalma bile olmadı hem prezervatif hem de geri cekme yapıoduk bi baktm haileym
Inanın eşimde bende şaşkınlık içindeyiz ama oldu artk esim benle dalga gecer oldu ceketimi bile koymuycam üstune diye:))) ama dr a dedm ben hamile olamam hem prezervatf hem geri ćekme yapiorz biz diye ve dr dediki zevk suyundan bile hamile kalabilirsinvaww o nasil oluyor ya. simdi telasa surukledi bu durum beni.
Aynı tepkileri bende veriyorum inanin :)))
İshal oldunuz mu? Yada kustuğunuz bir gün oldu mu?
Eğer bunlardan biri olduysa evet olabilirsiniz.
Yazz isimli doğum kontrol hapını alıyormuş. Günü gününe alıyordum hiç unutmadım demiş hatta.
Olabilirsin belki de çunku bende su an korunuyoken hamile kalanlardanım hatta ice bosalma bile olmadı hem prezervatif hem de geri cekme yapıoduk bi baktm haileym
Bir de yazz'da ara verme yok ki. Sdece dört tane placebo hap var. Onları alırken de eğer hala adet olmadıysanız korumaya devam ediyor diye biliyorum. Siz yazz'ı ara vererek kullandıysanız evet hamile kalabilirsiniz çünkü o hap arasız kullanılır
Evliligi sorunluysa veya bosanmak uzereyse oluyor o.
bu markayi bilmiyorum ama benim eskiden kullandigim ilac ile baya dusuktu bu risk. bir kacgun ustuste unutman lazimki etkinligini yitirsin bence. ama ben unuttugumu dusundugum gun iki tane aliyordum. bu tarz supheli durumlardada iliskiden sonraki iki gun ikiser tane alinca sonraki gun hapi gibi oluyormus. doktorum demisti. icerigindeki etkin madde buna karsilik geliyormus.
vaww o nasil oluyor ya. simdi telasa surukledi bu durum beni.
Hakkinizda hayırlısi olsun belki bu bebekle hersey düzelir bende inanın hic istemiyodum oģlum 3 yaşina girsin öyle diodum ama nasipte varmıs olduKizlar hapa ara vermedim normal seyrinde saatine bile dikkat ederek kullandim. Arkadasin dediği gibi evliligimde oturtmak istedigim bazi durumlar var. En azindan bi kac ay daha hamile kalmayıp durumlarimiza bakmak istiyordum. Cocugum olsun çok istiyorum ama suan buna emin değilim simdi hamileysem eger sevineyim mi uzuleyim mi bilemiyorum. Yani yeni kuyuya başladığım gün girdigimiz ilişki beni suphelendirio ama yumurtlama o zaman cok az olmaz mi normalde. Az bi lekem geldi adet oldum die seviniodum simdi tık yok
Sen hangi hapı kullaniyordun peki. Yani biz geri tepmeyle iki sene hamile kalmadan idare ettik eğer şimdi hamileysem nasip diyebilirim ve elim kolum baglanir....Olabilirsin belki de çunku bende su an korunuyoken hamile kalanlardanım hatta ice bosalma bile olmadı hem prezervatif hem de geri cekme yapıoduk bi baktm haileym
Ben hap kullanmadm hic sadece prezervatf kullandm ama eşim hep geri çekti ben daha vahim bi durumdayım yani nasil oldu bilem varsa bana da fikir versin:))Sen hangi hapı kullaniyordun peki. Yani biz geri tepmeyle iki sene hamile kalmadan idare ettik eğer şimdi hamileysem nasip diyebilirim ve elim kolum baglanir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?