Doğum Kontrol Hapı Kullanırken Hamile Kalan Var mı ??

sessada

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2011
270
2
39
Arkadaşlar hepinize merhaba :)
başka topiklere de yazdım durumumu ama burda bir başlık altında toparlamak,yorumları burdan okumak istedim..
Ekim ayında doğum kontrol hapı kullandım,22 ekımde bıttı,25 ekımde (sat) adet oldum..
Kasımda eşim korundu.28 kasımdayız hala adet olamadım..
ara ara adet agrılarım var,baş agrılarım var,batma hıssı var..
idrar testi yaptım negatif cıktı.30 kasımda kan tahlılı yaptırdıgımda durumu yazarım..ihtımal de veremıyorum..
sızce durumum nedir arkadaşlar..benımle aynı durumu yaşayan var mı,yardımcı olabilir misiniz lütfeen :KK43:((

kımse yok muuuuuuuu benım durumumda veya bıldıgı bırısı..? lütfen arkadaşlar sizce durum neyı gösterıyo,yorumsuz mu :KK70::KK70::KK70:

merhabalar;
Bende daha önce 2 dönem korunmak amaçlı dogum kontrol hapı kullanmıstm.İlk bıraktıgım dönemde bir sonraki ay reglim 8 gün gecikmişti 2.dönemdede adetim 13 gün gecikti böyle etkiler ne yazıkki yapabiliyor.Kesin hamile degilsende adacayı içebilirsin ben günde 3-4 bardak içtim ertesi gün gelmişti adetim.
:nazar:

çook teşekkür ederim arkadaşım tavsiyene uyarım..! gerçekten şuan rahatladığımı hıssettim allah razı olsun,herşey gönlünce olsun..
adet olursam yazarım burada..:)) ıdrarda ıkı gun once negatif cıktı kan testı yaptırmama gerek yok ozaman.. cunku ıhtımal bıle veremıyorum..ada cayı ıceyım hemen :KK70:

çook teşekkür ederim arkadaşım tavsiyene uyarım..! gerçekten şuan rahatladığımı hıssettim allah razı olsun,herşey gönlünce olsun..
adet olursam yazarım burada..:)) ıdrarda ıkı gun once negatif cıktı kan testı yaptırmama gerek yok ozaman.. cunku ıhtımal bıle veremıyorum..ada cayı ıceyım hemen :KK70:

bende ihtimal vermiyordum hatta psıkolojım bozulmustu cünkü hamile kalmamam gerekti eşim korunuyordu bi test yapmıstım negatif cıkınca rahatladım adacayınıda içince geldiler :KK55: :KK55: :KK55: ama dedigim gibi hamile olmadıgından emin ol öyle iç adacayını birde hamileysen üzülürsün :KK5:

pekı canım tavsıyene uyarım,cok saol..:)) bı de bu ayki belirtiler bıraz farklı olunca kafama baya takıldı,akıntım koyulaştı..
ya olmak uzereyım yada dediğin gibi hapın vermiş oldugu bır duzensızlık..kanda pozitif olacagını sanmıyorum ama yınede emın olmak ıcın yaptırıcam yarın..sonucu yazarım arkadaşım..vaktını ayırıp benı rahatlattıgın ıcın tekrar tesekkurler.. :))

Arkadaşlar hepinize merhaba :)
başka topiklere de yazdım durumumu ama burda bir başlık altında toparlamak,yorumları burdan okumak istedim..
Ekim ayında doğum kontrol hapı kullandım,22 ekımde bıttı,25 ekımde (sat) adet oldum..
Kasımda eşim korundu.28 kasımdayız hala adet olamadım..
ara ara adet agrılarım var,baş agrılarım var,batma hıssı var..
idrar testi yaptım negatif cıktı.30 kasımda kan tahlılı yaptırdıgımda durumu yazarım..ihtımal de veremıyorum..
sızce durumum nedir arkadaşlar..benımle aynı durumu yaşayan var mı,yardımcı olabilir misiniz lütfeen :KK43:((

cnm benim bıraktığım 3 ay oldu 2 adetimde 5 ve 7 gun olmak uzere gecikti hatta 3. dönemim şu an yine 2 gun gecikti inşalla benimki gebeliktend,ir

yaren2007 ;
arkadaşım nerde yazdıgını bılemedım buraya zahmet olmazsa bıdaha yazar mısın düşüncelerini ..:))

Arkadaşlar sabah kan tahlılı ıcın gıttım ve değer 0,16 cıktı yani hamıle değilim tahmın ettıgım gıbı..!!!!
Sevindim dıyebılırım cunku kendımı daha hazır hıssetmıyodum..ihtımal de vermıyodum..
inşallah hazır oldugumuz zamanda hayırlısıyla olur tabıkı cok ısterım :KK70:
anne adaylarımıza hayırlı kolay saglıklı doğumlar,anne olmak ısteyenlerimize de tez zamanda hayırlı haberler ınşallah :KK70::KK70:

X