• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum kontrol hapı kullanırken hamile kalan var mı?

yasmin kullanıyorum ben. az koruyan kategoriye mi giriyor bu ilaç?

Merhaba dogum kontrol hapları arasında yasmın %99.01 koruma oranıyla tepede yer alıyor. O konuda hıc sıkıntın olmasın. ama %1 lık ıhtımal olarak allahım ısterse %100 de %100 koruyanlarda bıle bebıslerı var edebılıyor. :) allah gonlunuze gorer versın :16:

pffftttt dun sabah test yaptim NEGATIF!!! ama karnim hala davul gibi!! neyse haftaya carsamba kadin dogum da randevum var gosterecem bakalimm..

Papatyam ozelden mesaj atamıyorum mesaj sayım 100 e ulasmadıgı ıcın. Mevsım degısımlerıde kendını sıs hissetmeni saglıyor olabılır.

evet. birkaç hafta önce 1 hafta-10 gün süreyle antibiyotik kullandım sistit tedavim için :(

Canım o zaman bence bir ihtimal var o zaman.Çünkü bu tür ilaçlarda saati şaşırdığında bile hamile kalanları duydum.küçük bir ihtimal de olsa Rabbim ol dediğinde imkansızlar bile gerçekleşiyor.Regl ne zaman olman gerekiyordu ?

Papatyam ozelden mesaj atamıyorum mesaj sayım 100 e ulasmadıgı ıcın. Mevsım degısımlerıde kendını sıs hissetmeni saglıyor olabılır.

anladim canim o zaman burdan yazayim.. ben ginera kullaniyorum ama her gece dakikasina uymaz yani bazi kadinlar saat kuruyor ya benim 10-11 arasi iciyorum yani.. ginera hakkinda bilgin varmi?

anladim canim o zaman burdan yazayim.. ben ginera kullaniyorum ama her gece dakikasina uymaz yani bazi kadinlar saat kuruyor ya benim 10-11 arasi iciyorum yani.. ginera hakkinda bilgin varmi?

Canım ginera koruyuculugu yuksek olan katagorıye gırıyor. Dakıka kurmaya cok gerek yok olayın gıdısatını ben sana soyle anlatayım. ben hapı gece 11 de ıcıyorum yatma duzenıme gore 11 de ıctıgım hap benı bır sorakı gun 11 e kadar koruyor. diyelimki hapı ıcmeyı unuttum 12 de ılıskıye gırdım cok cok az hamıle kalma ıhtımalı var ama dıyelımkı hapı unuttum o gunde ılıskıye gırmedım saat 12 de hapı ıctım hap koruyuculugunu devam ettırır hamilelik riski o gun ıcın olmaz. tamamen unutursan 1 gun, ertesı gunden devam etmenı tavsıye ederım 2 hap ust uste ıcılmesı faydalı degıl ha bır hap ha 2 hap ıcmıssın o senı ıctıgın saat ıtıbarıyle 24 saat korur canım inşallah aydınlatıcı olmusumdur canım

Canım ginera koruyuculugu yuksek olan katagorıye gırıyor. Dakıka kurmaya cok gerek yok olayın gıdısatını ben sana soyle anlatayım. ben hapı gece 11 de ıcıyorum yatma duzenıme gore 11 de ıctıgım hap benı bır sorakı gun 11 e kadar koruyor. diyelimki hapı ıcmeyı unuttum 12 de ılıskıye gırdım cok cok az hamıle kalma ıhtımalı var ama dıyelımkı hapı unuttum o gunde ılıskıye gırmedım saat 12 de hapı ıctım hap koruyuculugunu devam ettırır hamilelik riski o gun ıcın olmaz. tamamen unutursan 1 gun, ertesı gunden devam etmenı tavsıye ederım 2 hap ust uste ıcılmesı faydalı degıl ha bır hap ha 2 hap ıcmıssın o senı ıctıgın saat ıtıbarıyle 24 saat korur canım inşallah aydınlatıcı olmusumdur canım

Sagol hayatim gercekten cok iyi geldi.. ben hic unutmam hapimi her gece yatmadan once icerim o yuzden bi sknti olcagini dusunmuyorum.. Yanliz ben cocuk sahibi olmak isityorum iste birakinca 2 ay sure koruyor seni hala diyorlar bu dogrumu acaba biliyormusun?

sagol hayatim gercekten cok iyi geldi.. Ben hic unutmam hapimi her gece yatmadan once icerim o yuzden bi sknti olcagini dusunmuyorum.. Yanliz ben cocuk sahibi olmak isityorum iste birakinca 2 ay sure koruyor seni hala diyorlar bu dogrumu acaba biliyormusun?

oyle bırsey soz konusu degıl canım hapı bıraktıgından 48 saat ıcınde koruyuculuk bıter. Bunyene baglı olarak 1 sene ıcerısınde hamıle klama ıhtımalın cok yuksektır ama kımısı 1 hafta sora kımısı 3 ay sora kımısı 1 sene sora hamıle kalır bu tamamen bunyesel bır konudur ıcın rahat olsun canım ınsallah allah gonlune gore verır hamıs kalırsın :) bende bu ay bıraktım hapı yumurtlama gunlerımı beklıyorum daha detaylı calısmak ıcın :) akıl vermek gıbı olmasın ama mutlak ayumurtlama gunelrı takıp et ve gun asırı ılıskıde bulun canım anlatabıldıysem ne ala :) ınsallah guzel haberlerını alırızzzzz :)

oyle bırsey soz konusu degıl canım hapı bıraktıgından 48 saat ıcınde koruyuculuk bıter. Bunyene baglı olarak 1 sene ıcerısınde hamıle klama ıhtımalın cok yuksektır ama kımısı 1 hafta sora kımısı 3 ay sora kımısı 1 sene sora hamıle kalır bu tamamen bunyesel bır konudur ıcın rahat olsun canım ınsallah allah gonlune gore verır hamıs kalırsın :) bende bu ay bıraktım hapı yumurtlama gunlerımı beklıyorum daha detaylı calısmak ıcın :) akıl vermek gıbı olmasın ama mutlak ayumurtlama gunelrı takıp et ve gun asırı ılıskıde bulun canım anlatabıldıysem ne ala :) ınsallah guzel haberlerını alırızzzzz :)

ayyy insallah bitanem yaaa Allahim insallah seninde gonlune gore verir.. benim 7 gun oldu yeni kutuya baslayali.. bende bu ay sonunda birakmayi dusunuyorum sahsen.. bi aycik daha devam ediyimde birakicam bu ay sonunda ondan sonra yumurtalama gunlerimde calismalara baslayabilirim :66: ayyyy kisa girmeden hamis olalim ki baharda doguralim yoksa yazin cekilmez bu sicakta hamilelik vallahhh

BAL cim sana bir sorum daha olucak canim benim... hazir seni bulmusken dur sorayim hehe. Ben simdi 7 gunden beri yeni kutudan iciyorum hadi diyelim bugun biraktim hapi adetimi nasil etkiler sence? kutuyu bitirmemimi tavsiye edersin? Bu ay benim yumurtalama tarihlerim 26 Temmuz ile 31 Temmuz arasi.. yani bugun tam ortasi en ise yarayan gun! :60: napsam acaba bu gece hapi icmesemmiiiii

bal cim sana bir sorum daha olucak canim benim... Hazir seni bulmusken dur sorayim hehe. Ben simdi 7 gunden beri yeni kutudan iciyorum hadi diyelim bugun biraktim hapi adetimi nasil etkiler sence? Kutuyu bitirmemimi tavsiye edersin? Bu ay benim yumurtalama tarihlerim 26 temmuz ile 31 temmuz arasi.. Yani bugun tam ortasi en ise yarayan gun! :60: Napsam acaba bu gece hapi icmesemmiiiii

şimdi canım yumurtlaman bıtmıs olsaydı hapı bıtırmenı tavsıye ederdım.cunku hapıo bıraktıktan 4-6 gun ıcerısınde regl olursun surkılasyon boyledır. Ama 31 ıne kadar var dıyorsun ben olsam bugunden ıtıbaren 31 hatta 1 ıne kadar calısırdım :))) ama bu ay olma ıhtımalı obur aylara gore dusuk olabılır. Sen ıcınden hangısı gelıyosaonu yap canım ama kendını hazır hıssedıyorsan bu aydan bırak hem tam regl gununu tesbıt edıp ordan yola cıkarak yumurtlama bakarsın hemde bakarsın allah gonlune gore verırde hamış kalırsın inşallahhh :87:

ayyy insallah bitanem yaaa allahim insallah seninde gonlune gore verir.. Benim 7 gun oldu yeni kutuya baslayali.. Bende bu ay sonunda birakmayi dusunuyorum sahsen.. Bi aycik daha devam ediyimde birakicam bu ay sonunda ondan sonra yumurtalama gunlerimde calismalara baslayabilirim :66: Ayyyy kisa girmeden hamis olalim ki baharda doguralim yoksa yazin cekilmez bu sicakta hamilelik vallahhh

bu arada valla agzın dert gormesınnnn ya cok ıstıyorum baharda dogurmak melekımı :)) ınsallahhhh haıs kalırız da dogururuz ard arda super olur vallaa :64:

şimdi canım yumurtlaman bıtmıs olsaydı hapı bıtırmenı tavsıye ederdım.cunku hapıo bıraktıktan 4-6 gun ıcerısınde regl olursun surkılasyon boyledır. Ama 31 ıne kadar var dıyorsun ben olsam bugunden ıtıbaren 31 hatta 1 ıne kadar calısırdım :))) ama bu ay olma ıhtımalı obur aylara gore dusuk olabılır. Sen ıcınden hangısı gelıyosaonu yap canım ama kendını hazır hıssedıyorsan bu aydan bırak hem tam regl gununu tesbıt edıp ordan yola cıkarak yumurtlama bakarsın hemde bakarsın allah gonlune gore verırde hamış kalırsın inşallahhh :87:

ayyyyy heyecanlandim simdi.. adetim 21 temmuzda geldi iste 7 gunden beri iciyorum hapi.. simdi birakirsam dedigin gibi ama ay ortasinda bu sefer tam adet gorucem.. napsammm napsammm :33:

bu arada valla agzın dert gormesınnnn ya cok ıstıyorum baharda dogurmak melekımı :)) ınsallahhhh haıs kalırız da dogururuz ard arda super olur vallaa :64:

ayyy baharda bebis dogurmak super olur bence... ben bahar isminide cok severim kiiii dur bi kiz yapam hemencikde baharda doguversin adini da bahar koyammm :60:

ayyyyy heyecanlandim simdi.. Adetim 21 temmuzda geldi iste 7 gunden beri iciyorum hapi.. Simdi birakirsam dedigin gibi ama ay ortasinda bu sefer tam adet gorucem.. Napsammm napsammm :33:

aaaa ınanmıyorum yaaaaaa aynı gun regl olmusuz kız bırakta beraber denıyelım bakarsın aynı anda hamıle kalırızz :))))) saka bı yana 29 ınden 4 une kadar hatta 5 ine kadar yumurtlama donemın denemek sana kalmıs. Haydı bakalımdusun tasın haberını beklıyorum :46:

aaaa ınanmıyorum yaaaaaa aynı gun regl olmusuz kız bırakta beraber denıyelım bakarsın aynı anda hamıle kalırızz :))))) saka bı yana 29 ınden 4 une kadar hatta 5 ine kadar yumurtlama donemın denemek sana kalmıs. Haydı bakalımdusun tasın haberını beklıyorum :46:

kuzucummmm simdi ben 24 gunde bir regl oldugum icin benim yumurtalama gunlerim 26 si ile 31 i arasi diye internette baktigimda.. hmmm amannnnnnn cok ta tinnnn her gun denerik nolcakki hahah illa yumurtalama gunundemi yapicaz :60: zor olani basarmak kolaydir biz imkansizin pesindeyiz!! :64: bak gorursun ben dogum kontrol hapini icerken hamile kalcam hahaha

benimkine temin mesaj attim dedukmkuuu "aksama hazir ol bugun yumurtalama gunum calisma yapcaz dedim" geri attigi mesaja bak " tamam askim kazma kuregi aliyorum temeli saglam atalim" kendisi insaat muhendisi manyakmidir nedir yaa sanki bina dikcez!!! hahahahha

doğum kontrol hapı kullanılırken hamile kalmanın sağlıklı olmadığını ve alınması gerektiğini söylemişti doktorum... ben de yasmin kullanıyorum ve gebelik şüphesiyle gidip test yaptırmıştım onun üzerine gebeysen bile alınması gerekir çünkü bebeğin beyin gelişimini vs. kötü etkiler doğum kontrol hapı demişti.

doğum kontrol hapı kullanılırken hamile kalmanın sağlıklı olmadığını ve alınması gerektiğini söylemişti doktorum... ben de yasmin kullanıyorum ve gebelik şüphesiyle gidip test yaptırmıştım onun üzerine gebeysen bile alınması gerekir çünkü bebeğin beyin gelişimini vs. kötü etkiler doğum kontrol hapı demişti.

ben de en çok ondan korkuyorum. hapı kullanırken hamile kalıp içmeye devam etmek bebeğe zarar verir diye düşünüyorum. allah istendiği zamanda, sağlıklı bebek nasip etsin

Back