hadi ya vallahi benide korkkuttun şimdi ama hapı bıraksanda 3 ay koruyomuş seni bende öyle duymuştum
ben de şuan ondan şüpheleniyorum.hapı bitirdim 4 gün oldu .daha gelmedi.normalde 2 ya da 3.gün gelirdi.Arada almayı unutmuştum ama sonra tamamladım.Şu an acabalarla yaşıyorum
canim benim de hemen 3. gunde geliyor.. bu ay geldi onda bi sorun yoktaaa iste 2 gun surdu benim adetim hep 6-7 gun surerdi yaa ve cok yogun olurdu bu ay topu topu 2-3 ped kullandim herhalde..
Aslında ben bir yandan da olsun istiyorum ama.Çünkü bu aydan itibaren hap kullanmıcam.ve bir bebeeğimiz olsun istiyoruz eşimle.Ama hapı bıraktıktan sonra en azından 2 ay sonra hamile kalınmalı diye okumuştum birçok yerde.
periyodumun başlamasına 12 gün var. haftasonu midemi üşüttüm. mide bulantısı falan da oldu. halen de az biraz var. mide üşütmeme bağlı olduğunu düşünüyorum. ama acaba hamile olma ihtimalim var mıdır? bebek düşünmüyoruz şu an için. daha 2 aylık evliyim. ilacımı da düzenli kullanıyorum.
canim mide bulantilari 6-7 haftalik hamile olana kadar baslamiyormus.. seninki usutmeden olabilir..
canım doğum kontrol hapı kullanıyorsan hiç korkmana gerek yok. Prezervatif ile kalanlar bile olabiliyor ama doğum kontrol hapıyla çok zor. Endişelenmene gerek yok
oh içime su serptiniz. inşallah öyledir.
eger bebis istemiyorsan o zaman cok takma canim kafana, bencede degilsin eger tek belirtin migdenin bulanmasi ise..
periyodumun başlamasına 12 gün var. haftasonu midemi üşüttüm. mide bulantısı falan da oldu. halen de az biraz var. mide üşütmeme bağlı olduğunu düşünüyorum. ama acaba hamile olma ihtimalim var mıdır? bebek düşünmüyoruz şu an için. daha 2 aylık evliyim. ilacımı da düzenli kullanıyorum.
canim ne yalan soyliyeyim bende bi yandan olsun diye cok istiyorum.. boyle hazir degiliz daha diyorum sonrada eger dogum kontrol hapini kullanirken hamile kalirsam boyle mucize olur diye dusunuyorumay olsa ne guzel olur.. bizde 6 aylik evliyiz ama ben cok cok istiyorummm
eğer hapı kullandığınız süre içerisinde antibiyotik kullandıysanız,ishal olduysanız ya da istifra ettiyseniz ilacın etkisi azalıyor.bu yüzden ilacın yanında ek bir koruma yöntemi de kullanmanız gerekiyor.
Böyle bir durum yaşadınız mı ?
Merhaba konuyu gordum hemen cevap yazma ıstegınde bulundum. İlaç sektorunde calısıyorum ve bu konuda bılgın oldukca cok. Sadece sunu belırtmek ıstedım bazı dogum kontrol ılacları dıger ıalclara gore az koruma saglar. hangı dogum kontrol hapını kullandıgın cok onemlıdır. cunku koruyo dıye bıldıklerınız ancak %60 kadar koruyo olabılıyor. Ben bu ay hap kullanırken (ozenlı,titiz) hamile kaldım ve bıyokımyasal gebelık yasadım. ustelık de 5 senedır bırakmamaksızın (perıyodık aralıklar ıle)hap kullandıgım halde. Sadece paylasmak ıstedım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?