Doğum kontrol hapı kullananlar yardımcı olabilirler mi? Lütfeenn..

Arkadaslar Merhaba. O kadar çok korunma yöntemi var ki. Hangisi daha sağlıklı bilmiyorum kimi diyor prezervatif ki bununla uğraşması zahmetli ve hiç istenmeyen bir durum. Kimi de hap diyor ama ben rahat bi 3 aydır araştırıyorum .bu doğum kontrol hapı kullananlarin çoğu doktor tavsiyesinde kullanıyorlar ve yinede istenmeyen sonuçlar çıkıyor. Bir bayan kullanmış beyninin yarısı felç durumuna geçmiş ve gittiği her doktor da doğum kontrol hapı mi kullandın demiş. Diyeceksiniz ki soylenenlere bakma doktora git. E doktora gidincede farklı bişey olmuyor. Ya benim kafam acayip karıştı ya. Doktora gitmek istiyorum aslında evli değilim utanıyorum bide bana verirler mi bilmiyorum. Aileye haber verme durumları varmı acaba. Ailem bilmeden gitmek istiyorum. Bilemedim işte napmali?

kadın doğuma gitmek utanılcak bişey değil sadece hap için değil kontrol amaçlı herkesin gitmesi gerekli bende düzensizlik vardı 5 ay ilaç kullandım daha beter oldum artık prezervatif kullanıyorum çok rahatım

Öyle tabi utanılacak bir durum değil ama ben evli değilim aileye haber verirler mi ki diyorum acaba? Öyle bişeyler duydum doktor hap vermesi için evliligine dair belge felan istiyorlar mi?

Öyle tabi utanılacak bir durum değil ama ben evli değilim aileye haber verirler mi ki diyorum acaba? Öyle bişeyler duydum doktor hap vermesi için evliligine dair belge felan istiyorlar mi?
Hayır öyle bişey yok sen randevunu alır gidersin kontrolunu olur derdini anlatırsın doktorda sana uygun yol çizer

Bayanlar bugün doktora gittim Lina hastanesi özel doğum kontrol hapı kullanmak istediğimi ve kontrol amaçlı geldiğimi söyledim . doktorum zeynep arpa çok tatlı ve güzel bir şekilde anlattı herseyı ve çok ilgilendi benimle ilgisene ayrıca minnettar kaldım. karnıma jel sürerek kis olup olmadıgına baktı genel kontrollerıı yaptı ve yazz adında 28 film tabletli bir doğum kontrol hapı yazdı bütün haplara göre yan etkisi en düşük hap bu dedi. ve bu konuda arastırma yapıldı %100 kanıtlandı dedi .tabiiki bazı etkileri olabilir fakat bunlar ishal kusma gibi örnekler verdi.Doktor almanyada görev yapmış ve çok kültürlü ve bilgili bir bayan .almanyada hastalarım gelıyor 15 16 yaslarında cocuklar babalarıyla geliyorlar çocuklarına kullanda tek hamile kalma diyorlarmış çok rahat bir ülke çok karsılastım dedi. bir çok hastalıktan korur dedi özelliklerahim kanserinden . bla bla blaa :)) iyi ki gitmişim allah nasip ederde çocuk sahibi olmak istedimde veya olduğumda koşulsuz tereddütsüz gideileceğim tek doktor Zeynep Arpa.
Dip not: Muayene ücreti 45 lira
yazz ilaç :28 lira
:)

Seni korkutmak gibi olmasın ama çoğu kadın doğumcu her verdiği ilaç için herkese bu en az yan etkisi olan der ve rahim kanserinden vs koruduğunu söyler herkeste çok farklı etkiler yaratır bu ilaçlar kiminde geç hamilelik kiminde kullanırken bile hamilelik üstelik bu ilaçları bıraktığında vücuttan gitme süreleri var sen bilirsin ama genelde kistli hastalara bile nadir verilir bu ilaçlar bence kullanma

Bend earastırdım aktım kullannaların çoğu memnun tabiiki bende yada baskasında farklı sonuclar doğurabilir herkesin bünyesi aynıu değil. Doktorum da yan etkilerşni anlttı zaten bir sounla karşılasırsan beni arayabılırsın tekrar kontrole gelebılrısın dedı . bakalım hayırlsı olsun

Allah korusun binde bir olanşeyler bahsettiklerim her bunye farklı ama her kız evlat anneden alır genini bu konuda sadece bebeğin cinsiyetini baba belirler o kadar sağlıklı günleriniz olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…