- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.259
-
- Konu Sahibi kuskoysunlaryoluna
Ya aklıma geldi de oturtamadım vazgeçtim çok mantıklı:)
2 sarı 5 pembe hap var,sonra 17 sarı hap var,sonra da 2 koyu pembe 2 beyaz,sanırım bu sonuncular hormonsuz.
şimdi ben bu 17 sarı hapın sonuna doğru regl oldum,şimdi o baştaki 5 pembe bitince mi yeni kutuya geçip pembelerden başlayayım yoksa sarılar bitince yeni kutu alıp hormonsuzları almadan öyle sarılara mı devam edeyim. Sarılardan korkuyorum onu kullanırken regl oldum
ya artık regl ın cozumu var eczaneler gecıktoırıcı satıyor hap seklınde ıcıyosun reglın gecıkıyor ,dugun sırasında regl olmayı kımse ıstemez tabıkıBu ne renkler, gökkusagi gibi
Valla bende sadece son 4ü felan sariydi, digerleri hep beyaz. En iyisi eczaneye gidip sormaktar. Dügün sirasinda regl olmak cidden cok kötü.
ya artık regl ın cozumu var eczaneler gecıktoırıcı satıyor hap seklınde ıcıyosun reglın gecıkıyor ,dugun sırasında regl olmayı kımse ıstemez tabıkı
tabıkı karıstırıyor sonucta yolunda gıden bırseyı ılacla ertelıyorsun ben genelde tatıle gıtmeden kullandım eger regl olacagım tarıh tatıle denk gelıyorsa bu hapı kullandımOnlar senin regl/hormon düzenini iyicene karistirmiyor mu? Sen denedin mi hic?
Bu ne renkler, gökkusagi gibi
Valla bende sadece son 4ü felan sariydi, digerleri hep beyaz. En iyisi eczaneye gidip sormaktar. Dügün sirasinda regl olmak cidden cok kötü.
tabıkı karıstırıyor sonucta yolunda gıden bırseyı ılacla ertelıyorsun ben genelde tatıle gıtmeden kullandım eger regl olacagım tarıh tatıle denk gelıyorsa bu hapı kullandım
bak o konuda bılgım yok ne desem yalan olur dedıgın gıbı olabılırrGeciktirici hapı biliyorum ama doğum kontrol hapıyla kullanımı hakkında bir bilgim yok.Etki etmeyebilir,ya da daha kötüsü doğum kontrol hapının etkisini yok edebilir.
Sonuçta yumurtlamaya adet döngüsüne müdahale eden iki farklı hapı kullanmak pek doğru gelmedi. Mutlaka birbirleriyle etkileşime girerler,etki sahaları aynı bi kere:)
tabıkı karıstırıyor sonucta yolunda gıden bırseyı ılacla ertelıyorsun ben genelde tatıle gıtmeden kullandım eger regl olacagım tarıh tatıle denk gelıyorsa bu hapı kullandım
hormon dengesını bozuyor tabıkıNe kadar karistiriyor? Yani aylarca regl olmadigin mi oldu? Kusura bakma, cok soru soruyorum fakat bazen hapi birakmak istiyorum, ama hapin regl ertelemesinde iyi geldigi icin birazda korkuyordum birakmak icin.
hormon dengesını bozuyor tabıkı
adette gecıkme saglanabılmesı ıcın adete en az 5-6 gun kala ılaca baslanmalı ılac kullanıldıgı surece adet ertelenır ılac kullanımı bırakıldıktan bır kac gun sonra regl oluyor
rıca ederım arastır tabıkı hatta doktora basvur derım benHmm, bilemedim, biraz daha arastirmam lazim. Cok tesekkür ederim bilgi verdigin icin :)
Asıl onlarda gün şaşıyor. 28 günlük olanda kutu bitti mi direkt yeni kutuya başlıyorsun. Ara ver bilmem ne yok.Regl geciktirici hap kullan bence sobra ertesi gün hapi kullanabilirsin böylece düzenli bi doğum kontrol hapina geçebilirsin en garantilisi. 21 günlükler cok iyi günün sasmiyo
Uc ay 21 günlük kullandim. Kısa süreli kullandgm için olabilir. 28 günlüğü bilmiyorum doğrudur canım.Asıl onlarda gün şaşıyor. 28 günlük olanda kutu bitti mi direkt yeni kutuya başlıyorsun. Ara ver bilmem ne yok.
evet erken olmuşum sanırım biraz,arkadaşın dediği kafama yattı sağolsun,öyle yapıcam sanırım.
Düğün gününü kurtaramayacaksın demişsin çok güldüm,hakikaten derdim o günü kurtarmak:)