valla şeker bizdede kociş korunuyoda ben güvenmiyorum yaaa güvenemiyorum daha doğrusu ...
ben daha öncede hiç kullanmadım hap ama emzirmem bitince düşünüyorum..spiral taktıramam çünkü..peki bişiy sorcam..doğum kontrol hapları kilo yapıyo diyolar ya..sizde yapıyomuydu..
aman arzuşş ikincinin adını bilem almazken bi bakmışsın karında hoppppp baaaa ceee ben burdayım kimse var mı orda ayyy düşünmesi bilem çook fena kocişlere güven olmaz yarın derhal dru aramam gerek minipiliçeren haplar emziren anneler için güvenliymiş sormalıyım onu hangisi onu içerir ...
ben daha öncede hiç kullanmadım hap ama emzirmem bitince düşünüyorum..spiral taktıramam çünkü..peki bişiy sorcam..doğum kontrol hapları kilo yapıyo diyolar ya..sizde yapıyomuydu..
ben 3 kutu yasmin kullandım tık kilo oynamadı ama 2 kutu ginera tam 8 kilo aldırdı.. ve o kilonun üzerine hamile kaldım.. fisfisfis
ben 3 kutu yasmin kullandım tık kilo oynamadı ama 2 kutu ginera tam 8 kilo aldırdı.. ve o kilonun üzerine hamile kaldım.. fisfisfis
zuzumm ben boradan önce 4 yıl kullandım şu anki halime göre daha çok yiyordum bile diyebilir ve o zaman 51 kiloyu geçmezdi kilom.... bebek düşündüğümüzde hapı bırakınca 58 kiloya çıkmıştım 2 aydabenim çok sancılı geçerdi adet dönemim ve ağrılarımı azaltıyordu hap ve yumurtalık kistlerini de önlüyor... ben çok yararını gördüm... o yüzden şimdi tekrar başladım...bende kilo yapmadı aksine kilo almıyordum anlayacağın kaydirigubbakcemile3
hımm..nie değiştirmiştin peki yasmini?
canım sanki böyle ımm nasıl anlatiimm ilişki sırasında daha az zevk alıyom gibi gelmişti.. ondan değiştirmiştim.. diğeri daha iyiydi.. ama hapları bıraktım mutluluğu buldum diyebilirim.. :kedi: bi de bebeğiii... :CüvCüv:
acıcık araştırdım kuruluktan bahsediliyo hep..yapmasa şaşardım..kimi bünyede kilo werdirmiş kiminde de aldırmış.bidee depresyon sinirlilik we isteksizlik diyo..9 ay hamilelik bide uykusuz bırakan huysuz bi minnoşla bi dokuz ayın sonuna bunlar eklenirse boşar beni alimallah kocim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?