Doğum kontrol hapı kullanan var mı aranızda kızlar ?

gizoşcum mini pills türkiyede yokmuş öyle demişti benim dr. ben de yasmine başlıycam önümüzdeki ay. eskidende kullanoyodum 2 sene kullandım memnumdum hem de sivilcelerimi geçiriyo..

arkadaşlar ben doğumdan hemen sonra spiral taktırdım malesef kaydı korkunç
bi kanamayla acile gittim dr çıkardı ve tövbe ettim
dr 6 aydan sonra doğum kontrol hapı kullanabilirsin dedi
yeni bi ilaç çıkmış yazz diye etkisi en azmış başlıyacağım
inş bakalım.

doktorum "doğum kontrol hapımı aslaaaaa,
bir kere doktorum hangi marka yada neyin türevi olursa olsun,emizirirken olmaz,
yeni çıkanlarda sadece ticaridir,
bu işin kimyası doğumkontrole ters,süt veriyorsan olmaz" dedi çok net,
sonra,,
unutursun almayı,sürekli kafanda acab aldım mı almadım mı,iççtim mi içmedim mi,
içmeyince kocanla yatmazsın aman bişey olmasın diye,
şu marka mı iyi bu mu,
kilo mu alıyorum,
zevk mi alamıyorum,
kurumuyum,yaşmıyım,
ay bugün sen korun kocacığım çık dışarı çık çık çıkkk,
yada tak şunu tak tak tak,
ay bunların hepsi çok uyuz işler yaaaa,
insanda sinir bozukluğu yapar başlı başına,bırak işin kimyasını,biyolojisini,

spiralden korkmayın,
evet onunda kimi bünyeye yan etkisi var ama,
kıllanma,kilo alma,kuruluk,korunamama,gibi riskleri bu haplardan çok daha az,
dener,olmadı çıkarırsınız,
baktınız oldu,uzun zaman rahat edersiniz,
insanın içinde kendisine zarar verir gibi irite edici bir düşünce bliriyor ama hiiiççç olmuyor öyle bişey,hayatınız devam ediyor,
bir de etraftan çok şey duyarsınız aman benim eltimin görümcesinin damadı kızına-oğluna spiralle kaldı,
aman kaynımın kardeşinin bacanağını şöyle etti böyle etti,
denemeden bilemezsiniz,
bence en rahatı bu,
çok ehil elli doktorlarda saniyelik bir iş bence,takılması daaa,çıkarılması da..

arkadaşlar ben doğumdan hemen sonra spiral taktırdım malesef kaydı korkunç
bi kanamayla acile gittim dr çıkardı ve tövbe ettim
dr 6 aydan sonra doğum kontrol hapı kullanabilirsin dedi
yeni bi ilaç çıkmış yazz diye etkisi en azmış başlıyacağım
inş bakalım.

yaz / yasmin burada cok dava ediliyor , cunku kullananlara cok zararli yan etkileri oldu, hatta vefat edenler bile var bu iki dogum kontrol hapi yuzunden , o yuzden lutfen iyice arastirmadan kullanmayin. yaz yan etkisi en az degil en fazla olan dogum kontrol ilaci.

Son düzenleme:

acıcık araştırdım kuruluktan bahsediliyo hep..yapmasa şaşardım..kimi bünyede kilo werdirmiş kiminde de aldırmış.bidee depresyon sinirlilik we isteksizlik diyo..9 ay hamilelik bide uykusuz bırakan huysuz bi minnoşla bi dokuz ayın sonuna bunlar eklenirse boşar beni alimallah kocim:)

Ben de onu kullanıodum canım, aşırı sinirlilik ve isteksizlik yapmıştı bende. Öyle olunca tam koruma sağlıyodu. Ben o sinirle yanıma yaklaştırmıyodum o da kesin koruma sağlıyodu kaydirigubbakcemile3

Kızlar bende bı arkadasımın tavsiyesiyle yasmin dıe bı ılaca baslamak ıstıyorum..ne yapacagımız sasırdım..spiral asla taktırmam..emzirirkende hap alınmıyor gızemcim..sute zararlı..eşin korunsun emzıkten kesıldıkten sonra rahatca hap alırsın bence ;)

bende 4 gündür belara kullanmaya başladım hayatımda ilk defaa hap kullanıyorum.
günde 2 pakete yakın sigara içmeme rağmen doktor kullan dedi. hayırlısı :)

Ben de onu kullanıodum canım, aşırı sinirlilik ve isteksizlik yapmıştı bende. Öyle olunca tam koruma sağlıyodu. Ben o sinirle yanıma yaklaştırmıyodum o da kesin koruma sağlıyodu kaydirigubbakcemile3

:))) kim demiş %100 korumaz diye haplar..bak işte koruyomuş kaydirigubbakcemile3

Back
X