- 30 Ocak 2015
- 263
- 215
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimki de kız adı erva bir de oğlum var 3 yaşında :)6 ocak da doğdu benim kızımda kız oğlan senin adı ne
maşallah Allah bağışlasın gittin mi dr.abenimki de kız adı erva bir de oğlum var 3 yaşında :)
Eşimle 2 aydır görüşmüyoruz askerde olduğu için bu yüzden kesmek istiyorumRegli neden kesmek istiyorsun ki?
Bebeği sütten kesene kadar eşin korunsun bence.
Ben hapların böyle bir etkisi olduğunu bilmiyordum ki mahvetti beniNeden kendine bunu yapıyosun,zaten bebek büyütmek emzirmek uykusuz kalmak öyle kolay bişey değil, hap kullanmıyoken herkesin psikolojisi kaldırmıyo bunu,sen bide hapla daha çok psikolojini bozuyosun, bırak eşn korunsun idare etsin biraz
yok canım gidemedim kaynanamın işi çıktı çocuklara bakacak kimse olmadığı için yarına kaldı psikiyatri ye de randevu aldım hemencek kimsenin haberi olmadan ona da görünimmaşallah Allah bağışlasın gittin mi dr.a
Prezervatifler bana alerji yapıyor ama burada birisi bir tane söyledi onu deneyeceğim artıkemziriyorsan dogum kontrolü sende olmasın bi zahmet adam korunsun !..
Kadın olmak gerçekten çok zor bir yerden yapayım derken başka bir yerden mahvoluyoruz maalesef...Artık yarın doktorla görüşürken spirali bir daha söylerim uygun görürse taktırırım.Şu anda hap kesinlikle görmek bile istemiyorum.Bana kilo aldırmadı aksine çok çok zayıfladım günde bir öğün zor yiyorum.Psikolojik olaraksa çok kötüyümdoğum kontrol hapına çok karşıyım bende de ilk sayfalarda yazan arkadaş gibi kilo başta olmak üzere pek çok yan etki yaptı şimdi spiral var, çok rahatım bana kalırsa en az zarar vereni spiral hormon yok çünkü. ayrıca o bahsettiğiniz iğneleri doktoruma sorduğumda bana "bir ay içinde gün gün azar azar aldığın hormonu bir kerede aldığını düşün" demişti. yani haptan yana sıkıntı varsa iğneler onun kaç katı bi düşünün. kuruluk sorunu var demişsiniz ama spirali bi kere daha mı düşünseniz?
offf kadın olmak zor!
psikiyatr da napıcan bu arada yaş kaç canımyok canım gidemedim kaynanamın işi çıktı çocuklara bakacak kimse olmadığı için yarına kaldı psikiyatri ye de randevu aldım hemencek kimsenin haberi olmadan ona da görünim
22 yaşındayım canım bahsettiğim bu ölüm korkusu için gidecempsikiyatr da napıcan bu arada yaş kaç canım
umarım...geçmiş olsun umarım uygun bir çözüm bulunur
4 yaş küçüksün benden panik atak mı var22 yaşındayım canım bahsettiğim bu ölüm korkusu için gidecem
Prezervatifler bana alerji yapıyor ama burada birisi bir tane söyledi onu deneyeceğim artık
kaygı bozukluğu dedi doktor tam da dinlemedi açıkcası...Ben anlatırken fenalaştım ve ağlamaya başladım o da üstünkörü anlatmış oldum bir ilaç yazdı gönderdi...yarın psikologla görüşcem...4 yaş küçüksün benden panik atak mı var
Ben de prezervatiften olduğunu bilmiyordum doktorum söyledi bende mantar problemi olduğu için mantarı çoğaltıyormuşalerji yaptıgını da ilk kez duydum