arkadaşlar merhaba öncelikle şunu söyleyeyim diane 35 yurt dışında yasaklanmış bir hap yan etkisi diğer haplara göre en fazla olan hap ben türkiyedeyken 2 buçuk sene kullanmıştım sivilce tedavisi ve adet düzensizliğinde adetmi düzenled ve cildim 4 ay sonra pürüzsüz olmuştu daha sonra evlenıp yurt dışına geldım burdakı doktorum hapı gordugunde çok şaşırdı ve hmen ultrasonla yumurtalıklarımı kontrol yaptı allaha şükür kötü bişeylere sonuç açmamış size tavsiyem yasmin kullanabılırsınız çünkü yan etkısı en düşük ve doğal ben şuan belara kullanıyorum1 senedır ve göğüslerim eskıye nazaren daha dolgun burdakı doktorum yazdı ve türkiyede de var diane kullanırken göğüslerimde hiç bir değişiklik olmamıştı bu tarz haplar kilo aldırırken ben aksıne zayıflamıştım lütfen arkadaşlar önce çok ıyı araştırın sağlıgınızla oynamayın sevgıler..
bende 1 yıldır diena 35 kullnıyorum herhangi bi olumsuzluk yaşamadım..ama hollandadaki yengemde kızdı görünce yasakmış sanırım ..Türkşyede neden yasaklamadılar acababilmiyorumkismile