• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum kontrol hapı diane35

arkadaşlar merhaba öncelikle şunu söyleyeyim diane 35 yurt dışında yasaklanmış bir hap yan etkisi diğer haplara göre en fazla olan hap ben türkiyedeyken 2 buçuk sene kullanmıştım sivilce tedavisi ve adet düzensizliğinde adetmi düzenled ve cildim 4 ay sonra pürüzsüz olmuştu daha sonra evlenıp yurt dışına geldım burdakı doktorum hapı gordugunde çok şaşırdı ve hmen ultrasonla yumurtalıklarımı kontrol yaptı allaha şükür kötü bişeylere sonuç açmamış size tavsiyem yasmin kullanabılırsınız çünkü yan etkısı en düşük ve doğal ben şuan belara kullanıyorum1 senedır ve göğüslerim eskıye nazaren daha dolgun burdakı doktorum yazdı ve türkiyede de var diane kullanırken göğüslerimde hiç bir değişiklik olmamıştı bu tarz haplar kilo aldırırken ben aksıne zayıflamıştım lütfen arkadaşlar önce çok ıyı araştırın sağlıgınızla oynamayın sevgıler..

bende 1 yıldır diena 35 kullnıyorum herhangi bi olumsuzluk yaşamadım..ama hollandadaki yengemde kızdı görünce yasakmış sanırım ..Türkşyede neden yasaklamadılar acababilmiyorumkismile

bizm komşu vradı evlnince doum kontol hapı içti fil gbi oldu göğsler aynı

bende yaklasık 3 yıldır kullanıorumm hormon tedavısı ıcın evet goguslerde olan östrerejon hormonunu destekleyerek buyume yapıo ama kısıden kısıye degısıoo benım arkadasım 75 bedenden 90a cıktı yaklasık 10 kılo aldı catladı garıp bıse oldu vahımdı yani doktor bıle sasırdı:) bende ıse okadar agıır etkıler gostermedı dolgunluk olduu bu bı gerceek ama bırakıncaa sönuyoo :) selulıtı ve mıgrenı fenaaa desteklıo :) sırf goguslerım dolgunlastı dıe annem de kullanmıstı ondada ıse yaradı :) bıde ılk 1 ay mıde bulantısı ıle bırlıkte acaıpp iştaah acıoo uyanıpp uyanıp yemek yedıgımıı bıılırımm kaydirigubbakcemile3

8 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyorum....birçok firamnın ilacını içtim ama size tek tavsiyem ve benimde en son kullandığım..... YAZZ ....mükemmel ne kilo yapıyor ne de başka bir yan etkisi var mutlaka kullanın derim....

8 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyorum....birçok firamnın ilacını içtim ama size tek tavsiyem ve benimde en son kullandığım..... YAZZ ....mükemmel ne kilo yapıyor ne de başka bir yan etkisi var mutlaka kullanın derim....

4 haptan fazlasını içemedim ben de yazz'ın. Bünyeden bünyeye değişiyor sanırım. Zayıf değilsin dimi canım. Zayıf insanlarda müthiş bulantı yapıyormuş da. ŞekilA: ben.

ben diane ile birlikte geçen altıncı yılımı kutlayacağım yakındaa.doktor polikistkover sonucu vermiştii..
sivilcelerim vardı ufak tefekkk gitti ama iki yıl sonraa sivilce patlaması yaşadıımm ancak okunuşu raaakutaan olan sivilce hapı kullanarak gitii. göğüslerde büyüyme mii ?? Allah Allah bende olmadıı sanırım... bulantı oluyrduu.. kilo alma olmadı..hatta bi ara bırakmıştımm ozamn kilo aldıımm..
bide cilt hassaslaşıyor sanırım çok çabuk lekeneliyor cildimm.
ama sizlerin yazdıklarında sonra yasminn kullanmak istiyoruumm. bide doktoruma sorayım bakayıımm evlenene kadar bi hapı kullanacağız sanırımmmmafoldumben

bu hapı bilinçsiz şekilde alırsanız tabi yan etki gösterir.diane 35 artık doğum kontrol hapı yerine pcos tedavisinde daha çok kullanılmaya başlandı.kıllanma,adet sornu gibi problemleri olan bayanlar bunları gideriyor ve sivilcelenmeyi önlüyor.hormonları düzenliyor.e sizin zaten böyle problemleriniz yoksa yan etkisi göstermesi gayet normal.bilip bilmeden kullanmayın arkadaşlar.doğru kullanıldığında bu ilaç kurtarıcıdır ama yanlış kullanıldığında bir sürü sorunu beraberinde getirebilir.

göğüs büyütme olayı da östrojen eksikliğinden dolayı göğüsleri tam büyüyememiş bayanlarda görülür.sizin hormonlarınız normalse böyle bir etkisi olmayabilir.

sonuçta hastalık tedavisinde kullanılıyor gidip rastgele bu hapı almayın.korunmak için kullanıcaksanız daha az yan etkili bir sürü hap var onlardan kullanın.

kızlar diane35 i 11 temmuzdan itibaren kullanmaya başladım,yaklaşık 2 hafta sonra falan da şerbetçi otu karışımı ve çörek otuyla masaja başladım,göğüslerimde bi dolgunluk var,ama ilaçdanmıdır yoksa karışımlardan mı anlamadım,keşke aynı zaman başlamasaydımbilmiyorumkismile

arkadaşlar bebek emziriyorum 8 aylık olacak kıszım hap kullanmak zararlımıdır

benim 4. kutum bitti 5. ye başlıcm göğüslerimde hafif dolgunluk oldu adetlerim düzene girdi sivilcelerim baya azaldı kiloda almadım aksine verdim tek yan etkisi bende selülit olduğunu düşünüorum :s

ben 20 yaşındayım..benim adetim kesilmişti yaklaşık 6 ay görmedim ama bu sorunu seneler öncede yaşamıştım doktorum diane 35 önermesine ragmen annem içmeme izin vermemişti. smdi 3. kutumdayım adetlerim düzene girdi öyleki aynı gün aynı saatte oluyorum:1closedeyes: hiç kilo almadım aksine 2 kiloda verdim ve herhangi bir bunaltı şikayetim yok ztn doktor gece içmemi önerdii ve öyle yaptım sizede bu şekilde kullanmanızı öneririm.. bnm sivilce problemim oldukça azdı fakat 6 ay adet görmediğim süre içerisinde çok çoğaldı öyleki yanaklarım çenem sivilce doldu bu ilacı kullanmaya başladığım ilk kutudada artış vardı ama şimdi azalmaya başladı çok şükür:) okulum açılmadan hepsi geçer ins cünkü insanın piskolojisi yerle bir oluyo.. sabretmek gerek öğrendim sizlrede sağlıklı günler diliyorum

bugün ilk ilacımı yuttum .. doktor yasmin hafif kalır ilk 3ay dianeyle başlayalım dedi
bakalım ne gibi etkileri olucak :gitme:

bayanlar bu ilaca başladığımdan beri miğde bulantısı ve baş ağrısı başladı sizlerde böyle bi yan etki oldumu çok miğdem bulanıyo

daha önce 8 ay yasmin kullandım çok az şikayetim olmuştu.
geçen ay diane kullandım ama nasıl kullandım ruhumu teslim ediyorum sandım. geceleri uykumdan mide bulantısı ile uyanıyordum. şişkinlik ayrı bir dertti zaten. ikinci aya devam edemedim 3 tane yutup bıraktım.
ama kötü yapmışım aynı ay içinde 2. kez adet oldum hapı bırakınca. dikkat etmek gerekir kutu bitmeden bırakmamalıymışım.

1.5 yıl kdr kullandım diane35i ilk başlarda hafif bulantı yaptı ama geçti sonra. artık 1 yıldan sonra özellikle adet zamanı inanılmaz başağrılarım olmaya başladı, adet zamanı baş ağrısı migren artabilirmiş, diane35te de östrojen olduğu için tetikler çook daha şiddetlendirirmiş baş ağrısını, doktorum bırakmamı söyledi, inş bundan sonra düzenli olur adetim :( ama inanılmaz bir başağrısı yaa kafamı kaldıramıyordum:(

bendeee mafoldumben

1.5 yıl kdr kullandım diane35i ilk başlarda hafif bulantı yaptı ama geçti sonra. artık 1 yıldan sonra özellikle adet zamanı inanılmaz başağrılarım olmaya başladı, adet zamanı baş ağrısı migren artabilirmiş, diane35te de östrojen olduğu için tetikler çook daha şiddetlendirirmiş baş ağrısını, doktorum bırakmamı söyledi, inş bundan sonra düzenli olur adetim :( ama inanılmaz bir başağrısı yaa kafamı kaldıramıyordum:(

aynen ya senağlama

Keşke şu hapları kullanmamız gerekmese yaa of Pko off :sinifsinif:

merhaba ben homon bozukluğu yüzünden doktor kontrolünde 4 ay kullandım diane 35 i ama hiçbir faydası olmadım kislerimde zynı duruyo ve kullandığım sürece adetlerim düzenliydi bıraktığım zaman yine adetlerim düzensizleşti.artık çareyi bitkilerde arıcam

Son düzenleme:
Back