• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum kontrol hapı diane35

kızlar bunu hormon tedavisi için mi yoksa korunmak için mi kullanıyorsunuz. anlayamadım

kıslar bişi soracağım ne kadar zamanda dolgunluk verıyor diane 35 :S ya da veriyor mu gorunur şekilde :S

kızlar ben yaklaşık bi üç yıl önce doktor tavsiyesiyle poli kist tedavisinde kullandım bu ilacı.. 1 yıl boyuyunca kullandım .ben de çok heveslenmiştim belki büyür falan diye ama milim değişiklik olmadı 1 yılda valla takdir sizin artık... en etkilisi masaj bence ister mersin ister çörek otu yağı farketmez...

Doğum kontrol haplarının göğüs büyütmesi ancak,
göğüsleri östrojen hormonu eksikliği yüzünden küçük olan bir bayanın östrojen hormonunu dengelemesi sayesinde olur.
Bu haplar göğüs falan büyütmez.
Hormonlarım için doktorumun bana doğum kontrol hapı vermesine rağmen ben kullanmıyorum şu an.
Zararlarını kesinlikle gözönünde bulundurun.

Doğum kontrol haplarının göğüs büyütmesi ancak,
göğüsleri östrojen hormonu eksikliği yüzünden küçük olan bir bayanın östrojen hormonunu dengelemesi sayesinde olur.
Bu haplar göğüs falan büyütmez.
Hormonlarım için doktorumun bana doğum kontrol hapı vermesine rağmen ben kullanmıyorum şu an.
Zararlarını kesinlikle gözönünde bulundurun.

Canım hormonlarının düzensiz olması da bünyene zarar sen de bunu göz önünde bulundur bence.

On sekiz yaşımda sivilcelerim yüzünden kullanmaya başlamıştım tavsiye üzerine. Yıllar boyunca kullanırken birgün doktor arkadaşım artık bırakmam gerektiğini söyledi. Migren denen illeti olumsuz tetikliyor, göğüslerde büyüme sağlar mı diye merak ediyorsanız milim oynatmıyor. Aylık doğum kontrol haplarının yan etkisi olmasa kesin ve kesin onları uygulamaktan vazgeçmezdim çünkü harika dolgunlaştırıyor ama bu hap dediğim gibi göğüslerde hiç etkili değil. Bir de cinsel hayatı olan biri olarak şunu farketmiştim, vajinada kuruluk yapıyor... Bu ilacı doktor tavsiye etse de mümkünse kullanmayın derim.

aylık doğum kontrol hapı harika dolgulaştırıyor mu hangisi oluyor o, bu hap göğüslerde etkili değil demişsin marka farkını mı diyorsun. hangisi dolgunlaştırıyor hangisi etkisiz. Bekar olduğuna göre çocuk istemiyorsundur zaten kullanman gerekecek. sivilce olmasaydı da.

1.5 yıl kdr kullandım diane35i ilk başlarda hafif bulantı yaptı ama geçti sonra. artık 1 yıldan sonra özellikle adet zamanı inanılmaz başağrılarım olmaya başladı, adet zamanı baş ağrısı migren artabilirmiş, diane35te de östrojen olduğu için tetikler çook daha şiddetlendirirmiş baş ağrısını, doktorum bırakmamı söyledi, inş bundan sonra düzenli olur adetim :( ama inanılmaz bir başağrısı yaa kafamı kaldıramıyordum:(

Diane-35'in en belirgin yan etkilerinden biri şiddetli başağrılarıdır.

yasmin bende vajinal kuruluk yapmıyor. aksine daha istekliyim ondan mı bilmem tabi :)

banada doktorum en az yan etkileri olan diane35 dedi yasmin diyenlere duyrulur :)

canım ben diane35 kullandım acayip mide bulantısı yaptı ondan yasmin diyorum şahsen

ki yasminin kendisi zaten bitkisel.

bende evlendiğimde ilk 5 ay yasmin kullandım memnun kalmadım hiç aşırı iştahımı açtı ve çok kg alımı yaptı..tabi bünyeye göre değişir bu.doktoruma tekrar gittim değiştirdi ve diana 35i kullanmamı önerdi.2 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum yerimseniben

Bende 1 ay Diane35 kullandım.Göğüslerim şişti ama hapı bırakınca geri indi.Bence bu haplar göğüs büyütmüyolar sadece hapı kullandığın sürece şişiriyoo geri eski haline dönüyoo.
Şimdi 2. kutudayım yasmin kullanıyorum kilo verdim iştahımı kapadı.Her bünyeye görede değişiklik gösteriyo demekkiyerimseniben

Ya kizlar siz neylere kaldiniz ya allah askina birakin su sacmaligi ilerde mazallah cocuklariniz olmaz ya.. Bende kadin dogum kontroll hapi kullaniyorum ama hormonlarim yüzünden elimde olsa hic kullanmam ya... Cok istiyosaniz kullanmak Ddoktora gidin kan testi yaptirin ona göre versinler Hapi ama böyle bilip bilmeden olmaz.... Uyarim.. Yinede kendi bileceginiz bisi...

banada doktor polikistik over tedavisi için diane 35 verdi 2 aydır kullanıyorum kilo falan aldırmadı ama göğüslerim belirgin şekilde dolgunlaştı.fakat önceden polikistik over e rağmen her ay adet olurdum bu ay adetim 3 hafta gecikti ilaç yüzünden bilmiyorumkismile

arkadaşlar bu diane 35' in kutusu değişmiş içeriği de değişmiş mi haberiniz var mı üzerinde oral kontraseptif değildir yazıyor bu ne demek ki? gebelikten korumaz mı şimdi bu

Back