• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum kontrol hapı diane35

kediciq

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
27
Puanlar
318
Yer
İzmir
arkadaşlar diane35 kullananlar sadece burada paylaşırsa sevinirim bnde doktor kontrolünde kullnmya başlyacağım kıllanmadan dolayı tecrübelernizi paylaşırsanız seviirim teşekkürler şimdiden herkeze

ben bir aydır yasmin kullanıyorum diane35 i içemedim 52 kiloyum zayıf bünyelerde mide bulantısı yaparmış yasmin verdi çok şükür öyle bir problemim yok. ama göğüs büyütme etkisi sıfır. hem de hiç olmadı. 3-4 gündür kullandığım kemer bile daha çok etki etti valla :) zaten göğüs büyütme yan etkisinde yazıyor :/

Ben diane35 2,5sene kullandım.hiç bir yan etki görmedim adetım her ay ayne günde şıkır şıkır geliyorlar.sivlciler bile beni bırakmışlar zemuszemus cildım purussuz olmuştur

Bende yaklasik 1haftadan beri Cyproderm kullaniyorum bundan önce Vallete kullandim...

sivilce erkeklik hormonu fazlalığından östrojen azlığından oluyor. tabi tüylenme ve göbek de. bunlarda bir değişiklik oldu mu kullananlarda. kilo yaptığı için ben kullanmak istemiyorum. hiç de kullanmadım. zayıflatan versiyonları olsa ya gerçi bir yerde okumuştum yeni tarz hangi tarz hangi marka yazmıyordu yeni çıkan doğum kontrol hapları kilo yapmıyormuş

arkadaşlar merhaba öncelikle şunu söyleyeyim diane 35 yurt dışında yasaklanmış bir hap yan etkisi diğer haplara göre en fazla olan hap ben türkiyedeyken 2 buçuk sene kullanmıştım sivilce tedavisi ve adet düzensizliğinde adetmi düzenled ve cildim 4 ay sonra pürüzsüz olmuştu daha sonra evlenıp yurt dışına geldım burdakı doktorum hapı gordugunde çok şaşırdı ve hmen ultrasonla yumurtalıklarımı kontrol yaptı allaha şükür kötü bişeylere sonuç açmamış size tavsiyem yasmin kullanabılırsınız çünkü yan etkısı en düşük ve doğal ben şuan belara kullanıyorum1 senedır ve göğüslerim eskıye nazaren daha dolgun burdakı doktorum yazdı ve türkiyede de var diane kullanırken göğüslerimde hiç bir değişiklik olmamıştı bu tarz haplar kilo aldırırken ben aksıne zayıflamıştım lütfen arkadaşlar önce çok ıyı araştırın sağlıgınızla oynamayın sevgıler..

Ben diane35 2,5sene kullandım.hiç bir yan etki görmedim adetım her ay ayne günde şıkır şıkır geliyorlar.sivlciler bile beni bırakmışlar zemuszemus cildım purussuz olmuştur

tüm dkh ları zaten cildi güzelleştirir, rahim ve meme kanserinden korur, denir.

banada dr.yasmini önerdi ama hala kullanmaya başlamadım
yasmin kullananlar yan etki yaptmı sizde

banada dr.yasmini önerdi ama hala kullanmaya başlamadım
yasmin kullananlar yan etki yaptmı sizde

Annem kullandi bildigim kadariyla yan etkisi olmadi... Bana hapi kan testinden sonra verdiler hangisi daha uygun olur diye sizde deneyin...

2 sene olucak kullanali ilk basladigimda 1 ay gibi mide bulantisi yasadim zaten ilk basladigimda 48/49 kiloydum.. fazla kilo almadim suan 50/51 kiloyum.. sivilceler kayboldu :) cincik gibi oldum

bende diane 35 kullanıyorum ben kullananların aksıne zayıfladım demekkı bunyeden bunyeye değişio ayrıca yaglanma sıvılce kıllanma azldızemuszemus bu aralar bıraktım adetın ınanılmaz dercede bozuldu her hafta adet oluyorum malesef tekrar başlamam lazım :kahve: halbuki doktorum bırakmamamı önermişti:mymeka:

arkadaşlar diane35 kullananlar sadece burada paylaşırsa sevinirim bnde doktor kontrolünde kullnmya başlyacağım kıllanmadan dolayı tecrübelernizi paylaşırsanız seviirim teşekkürler şimdiden herkeze

slm.. hormon problemleri yüzünden doktorum bana seneler önce yazdirmisti.. birinci etkisi asiri sekilde kilo almamdi ve ikinci etkisi asiri sekilde depresyona girmem oldu.. sonrasinda, ve ben yurt disindan geldim türkiye'ye doktorlarin nerdeyse hicbiri bu ilaci yazmamaya basladi.. cok sagliksiz oldugu icin.. ben tavsiye etmem!! hormon problemlerine, fazla tüylere karsi bin bir cesit dogum kontrol ilaci var.. nerdeyse her bünye'ye göre bi marka var... iyice arastirip öyle versin doktor.. bu aspirin degil sonucta böyle herkese yazip duruyorlar.. :umursamaz::umursamaz::umursamaz:

Ya bırak su dogum kontrol hapını...........igrenc ya..........ben kullandım bana yan etkisi cok oldu..........selülit yaptı kilom 6 kilo arttı..................hiçkimseye tavsiye etmiyorum...............

bana doktor adet düzensizlğinden ve aşırı kıllanmadan dolyı verdi horman testinden sonra verdi yaşım 19 göğüslerimde çok kçk blki büyür diye bu yzden de kullanmak istyorumm ama kilom yernde ne eksiğim ne fazla var ama daha çok almak istemiyorum tek korkum kilo almak :S

tam da aksine, hormon ilaclari yaslilikta kanser olanagini yükseltir...

Arkadaşım sen öğretmensin bir kere doktor değil. Tanıdığım bütün doktorlar ve eczacılar bunu söylüyorlar. Rahim ve meme kanserinden koruyormuş, rahim ağzı kanserinden korunmada etkili değilmiş. Doğum kontrol hapları doğrudan hormon ilacı değil bir kere. Hormonları dengeleyici bitkiler var içinde. Her hormondan yeterli miktarda salgılanmasını sağlıyor bu da kötü birşey olmasa gerek. Nerden çıkarıyorsunuz doğum kontrol hapı kullanıp kanser olmuş kaç kişi gördünüz. Bir kere bunun bilimsel olarak kanıtlanması için çok ciddi bir örnekleme ve kontrollü deney gruplarına ihtiyaç var ben de bir istatistikçi olarak bunu söyleyebilirim. Şuana kadar da böyle bir çalışma neticesi duymadım olsa zaten yasaklanırdı kullanımları :)

Ben yasmin kullanıyorum 1 aydır. Hiç bir yan etkisi olmadı, mide bulantısı vs. Eczacı arkadaş zaten kesinlikle mide bulantısı yapmaz diye vermişti. Herkese özel bir dkh var efsanesinin doğru olduğunu da düşünmüyorum. Deneyip vücudun verdiği cevaba bakılmalı bence. Ama en az yan etkili olanı yasmin. Diane35 , yazz ve yasmini kullanmış biri olarak yasmini öneririm ben.

samantha sana katılıyorum canım doğum kontrol haplarının rahim kanserinden koruma etkisini çok duymuştum doktorlardan. her ilacın her insan etkisi üstünde farklı oluyor. kimi ne yese kilo alır kimi ne yerse yesin kilo almaz. doğum kontrol haplarıda öyle canım. bende çok kullandım bana hiç etkisi olmadı.

yasmin nedir :S

d.kontrol hapı mı yoksa aktarda mı var :S

ay gülmeyınn cahil kaldım :(

5 ay falan bende diane 35 kullandım bende kilo artışı olmadı ama selülitlerimin oluşmasına neden olduğunu düşünüyorum, en iyi yönü adeti çok güzel düzenliyor ve göğüslere dolgunluk veriyor ama migrenlilerin kullanmaması gerekiyormuş bende sonradan öğrendim çünkü hergün baş ağrısıyla mücadele etmek zorunda kalıyosunuz

Back