doğum kontrol hapı/aynı durumu yaşayanlar acil dönebilir mi ?

her iliski oncesi degil her gun ayni saatte almak gerekiyor.
ne kadar sagliksiz bilgileriniz var
bahsettiginiz hap ertesi gun hapi degilse koruyuculugu yok. dogum kontrol hapina ilk başladığınızda adetin 1. günü başlamalisiniz. ve ona ragmen ilk gunlerde ekstra korunmalisiniz. yani yaptiginiz seyin bjr gecerliligi yok

tamam ben de aynımdan bahsediyorum. hormonlu bir iğne yerleştiriliyor kola ve ürüne göre değişik koruma süreleri oluyor. Türkiyede de yapılıyor ama eğer hap size iyi gelmiyorsa bu yöntem de iyi gelmeyecektir. Mesela bende migren olduğu için doğum kpntrol hapı kullanamıyorum ve doktora sorduğumda bu implantların da aynı hapla aynı sistemde çalıştıkları için bende uygun olmadığını söylemişti. benim doktorun bana önerdiği spiral su an. ama ne kullanırsanız kullanın sanırım 2 korunma yöntemini aynı anda kullanmak daha iyi ama dediğim gibi ben artık cocuk istemim olmadığımda komple tüplerimi aldırmayı düsünüyorum. kökten çözüm

bu korunma yöntemlerinde en doğrusu doktorun önerisiyle ilerlemek. bazı hastalara da spiral asla önerilmiyor mesela. hamgisi en iyi olacaksa bizim için onunla ilerlemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…