Doğum kilolarını nasıl verdiğini açıkladı

mekik doğum sonrası belli bir süre sakıncalı sporlardan....söylememişler kızcağıza

ben 2.cocukta cok kg almadim dikkat ettim hemen verdim ama ilkind ebaya almistim vermem bayada vakit almisti malesef 2. hemen dikkat ettim 50 kg oldum ama vucut malesef kotu 57 oluveriyor yedigim an

Doğumdan 20 gün sonra bebeğiyle fotoğrafını paylaşan Ceren Hindistan, zayıf haliyle herkesi şaşırtmıştı.
Eki Görüntüle 1609939
Oyuncu Ceren Hindistan, imam nikahlı eşi Ümit Aslan'dan olan kızı Arya Rima'yı 25 Temmuz 2015'te dünyaya getirmişti. Geçtiğimiz günlerde, 20 günlük bebeği ile çektirdiği fotoğrafı Instagram sayfasında paylaşan Hindistan'ın fiziği görenleri şaşırtmıştı. Görenlerin inanmakta güçlük çektiği fotoğrafa ilk açıklama geldi.
Eki Görüntüle 1609941
"GECELERİ HAMBURGER VE BAKLAVA YEDİM"

Hindistan yaptığı açıklamada, "Hamilelik sürecinde hiçbir şey yapmadım. Geceleri hamburger, baklava bile yedim. Doğumda zaten 7 kilo almıştım.

"DOĞUMDAN SONRA MEKİK ÇEKTİM"

Doğumdan sonra vakit buldukça mekik çektim" dedi.

DOĞUMDAN SONRA SADECE SÜT YAPAN ÜRÜNLER TÜKETTİ

Çocukluğundan bu yana spor yaptığını da söyleyen ünlü oyuncu, doğumdan sonra süt yapan yapan ürünler dışında fazla bir şey yemediğini belirtti.
Eki Görüntüle 1609942
DoğumA 78 kg ile girdim 63 kg ile hamile kaldım şuan 40 gün oldu şimdi 64 üm bu biraz kişiyle alakalı sanırım (;

yaşı kaç acaba hıh, 20-25 yaşımızda biz böyle miydik :63:( manken gibi de değildik o da başka:KK48:)

yaaq yaaa bizde inandık.. gece baklava hamburger yemişmiş :)
o zaman bacım hamilelikte basıl 7 kilo aldın çocuk zaten 3 kilo..

Merhaba arkadaslar uzun zamandir forumu takip ediyordum fakat uye olmamisitim ama artik bende sizin ile faydalanicaginiz seyleri paylasmak istedim. Kisa zaman once kilolarimdan muzdarip sizler gibi ne yapabilicegimi arastirip duruyordum taa ki bu urunu buluncaya kadar.. Yaklasik 2 ayda 17 kilo verdim. urunun adini burada veremiyorum sanirim ama ilac degil kesinlikle bir baharat karisimi ve bir program ile yapiliyor porgramda hersey serbest 2 ogun bu baharat karisimini yiyorsunuz ve 1 ogunde istediginiz bir yemek.inanin hic aclik ve halsizlik cekmeden cok cok guzel bir sekilde zayifladim.Harika bir kocluk destegi zaten sahibi olan bayan cok disiplinli ve cok yardimci oluyor size kocluk anlaminda.

Aman ya hem sezeryan ol hem de mekik çek ben su içsem yarıyordu ki 6 aylık gibi karnım vardı doğumdan sonra göbeğim Çatladı eriteceğim diye

X