Doğum kilolarını nasıl verdiğini açıkladı

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
Doğumdan 20 gün sonra bebeğiyle fotoğrafını paylaşan Ceren Hindistan, zayıf haliyle herkesi şaşırtmıştı.
421bba02ceren-hindistan.jpg

Oyuncu Ceren Hindistan, imam nikahlı eşi Ümit Aslan'dan olan kızı Arya Rima'yı 25 Temmuz 2015'te dünyaya getirmişti. Geçtiğimiz günlerde, 20 günlük bebeği ile çektirdiği fotoğrafı Instagram sayfasında paylaşan Hindistan'ın fiziği görenleri şaşırtmıştı. Görenlerin inanmakta güçlük çektiği fotoğrafa ilk açıklama geldi.
ceren-hindistann_8120.jpg

"GECELERİ HAMBURGER VE BAKLAVA YEDİM"

Hindistan yaptığı açıklamada, "Hamilelik sürecinde hiçbir şey yapmadım. Geceleri hamburger, baklava bile yedim. Doğumda zaten 7 kilo almıştım.

"DOĞUMDAN SONRA MEKİK ÇEKTİM"

Doğumdan sonra vakit buldukça mekik çektim" dedi.

DOĞUMDAN SONRA SADECE SÜT YAPAN ÜRÜNLER TÜKETTİ

Çocukluğundan bu yana spor yaptığını da söyleyen ünlü oyuncu, doğumdan sonra süt yapan yapan ürünler dışında fazla bir şey yemediğini belirtti.
ceren-hindistann_8235.jpg

Doğuma seksen küsür kiloyla gittim doğumdan on gün sonra 63 kilo idim. Ki hiçbir şey yapmadım ve sezeryan oldum. Sonra dikkat etmedim aldım o ayrı. Ama bazen doğumdan sonra gidebiliyo demek ki ben saçma bulmadım doğrusu

valla bende yemeyenlerdenim :) benimde doğumdan sonraki 11. gün göbeğim gitti sıfırlandı gibi bişey, ama ayva göbeği gibi minicikte olsa kaldı yani. Kaldı ki arkadaşlara katılıyorum şişliği geçmiyor insanın ya da ne bileyim ağrın sancın bişeylerin mutlaka oluyorken nasıl mekik çekmiş ki.

normal doğum yapmış biri bu..
resmi nikahlı olmayan adamdan çocuk yapıyor..
eee bölesi

arkadaşlar zaten hamilelikde 7 kilo almış doğumla 5 kilosu zaten gider kalan 2 kiloyuda emzirerek veriri 20 günde vücut bizimki gibi değil spora alışkın kendini toplamaya yatkın bence mantıklı

manken ve oyuncular sezaryan operasyonu sırasında abdominoplasti (karın germe) de yaptırıyorlar, plastik cerrah olan bir arkadaşım söylemişti.. rahim de küçülünce göbek möbek kalmıyor haliyle.. kilo da almamış ki zaten.bu bayanın doğum şekli nasıl acaba ..normal mi sez mi
yeni doğum yapmış biri ister normal olsun ister sezaryan nasıl mekik çekebilir ki..

manken ve oyuncular sezaryan operasyonu sırasında abdominoplasti (karın germe) de yaptırıyorlar, plastik cerrah olan bir arkadaşım söylemişti.. rahim de küçülünce göbek möbek kalmıyor haliyle.. kilo da almamış ki zaten.bu bayanın doğum şekli nasıl acaba ..normal mi sez mi
yeni doğum yapmış biri ister normal olsun ister sezaryan nasıl mekik çekebilir ki..
normal doğum yapmış.. 20 gün sonra göbek dümdüz helal olsun diycem sadece ..

53 kilo ile hamile kaldım 13 kilo aldım 66 ile doğuma gittim eve geldiğimde 56 kilo idim şimdi 54üm, göbek falan kalmadı ama sıkı değil göbeğim sarkıkta değil ama nasıl desem eski diriliği yok tabi mekik falan çekmedim hiç spor yapmadım

bu kadın zaten inceydi, zayıftı.. yapısı böyle olunca ne yese de yalnızca 7 kilo almış olması cok normal.. ama 20 gunde nasıl mekik cekecek kadar güç topladı; ona hayret dogrusu..

Bence normal bir durum.bazı kadınlar doğumdan sonra eski formlarını dönüyorlar.allahın bir lütfu .bende 2 çocuk dogurdum dogurduktan sonra daha çok Şiştim .Sezeryan doğum 2 çocuğum da. vallahi kıskandım ya hasetimden çatlıycam. oğlum 10 kızım 2.5 yaşında ben doğum kilolarımı yeni veriyorum.

spor yapanlar genelde oncesinde spor hayati olanlar cabuk toparlaniyor , malesef bende cok ugrasmama ragmen cok basarili sayilmam kilom 50 ve 57 arasinda mekik dokuyor lanet ettim artik kadin bir kere genetik olarak sansli ustune spor hayatini daha guxellestirmis bir manken var yabanci oda dogurdu ertesi gun podyumdaydi bunlar boyle bix saga sola donemiyorux dogurunca

X