Dogum kilolarina elvedaa!!!!

-SWEET MOM-

All is well...
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2019
2.998
2.688
133
33
merhaba arkadaslar. 5 yilda iki cocuk ve iki sezaryenden sonra bu yolculaga baslamak istiyorum artik. Evlenip rahatliktan 55 kilodan 65 e ciktim ilk gebeligimde 85 ile doguma girip minimum 72 ye döndüm cabasiz bi sekilde ikinci gebeligimde ise yine 85 e vurdum 75 e dustum ama aman emzireyim diye yemedigim kalmadi tabiki o kilolar bi guzel yerlesti ve b.k bogaz acildikca acildi. Kiyafetlere giremeyince bu karari aldim ve ramazan ayinin bitmesini bekledim suan 76 kiloyum ve bu yolda bana eslik etmek isteyen arkadaslar olursa beklerim olmazsa da guncem olarak konum kalsin kendimi cesareelendirmek namina

Ay hadi İnşallah bende aynı yola girmek istiyorum 15 gün oldu doğum yapali

Hayirli ugurlu oksun bebegin gule gule buyutun insallah. Ama daha cok erken sadece saglikli beslenme yoluna gidebilirsin tabiki emziriyorsan
Evet canım emziriyorum ama durursamda da bu kilolar bana yapışacak gibime geliyor ölçülü beslenmeyle ve yürüyüş ile başlarım dedim bende ☺

Evet canım emziriyorum ama durumdan da bu kilolar bana yapışacak gibime geliyor ölçülü beslenmeyle ve yürüyüş ile başlarım dedim bende ☺
Evet yemeklerle birlikte salata tuketmeye ozen goster ara ogunlerin olsun mutlaka protein agirlikli beslenincede guzel sut oluyor. Benim gibi geceleri bi paket biskuvi yiyip yatma

Evet yemeklerle birlikte salata tuketmeye ozen goster ara ogunlerin olsun mutlaka protein agirlikli beslenincede guzel sut oluyor. Benim gibi geceleri bi paket biskuvi yiyip yatma
Düzenli birşey yiyemiyorum ki saat 11 de kahvaltı akşam 8 de akşam yemeği bu kadar arada kahve süt felan içiyorum o kadar düzenli değil yani yok canım bisküvi ne demek ben tatlı yiyorum genellikle

Düzenli birşey yiyemiyorum ki saat 11 de kahvaltı akşam 8 de akşam yemeği bu kadar arada kahve süt felan içiyorum o kadar düzenli değil yani yok canım bisküvi ne demek ben tatlı yiyorum genellikle
Kac kilosun henuz erken ama bi kac ay icinde gidiyor kilolar ama ilk aylardada ben acliktan olecekmisim gibi geliyordu cok sık enzirmekten. Bu tarz beslenmede cidden cok guzel kilo yapiyorlar emziriyorum ama bizim ki epey azaldi yapacagim diyetin etkileyecegini sanmiyorum sadece abur cuburu gazli ve sekerli icecekleri hamur isini kesicem bu bile buyuk bir adim olacak benim icin zira cocuktan beter abur cubur tuketiyorum

Çok şükür abur cubur gazlı içecekler çok nadir giriyor evimize tartilmadim ama sen gibi 85 e yaklasmistim 9. Ayda 70 le hamile kalmıştım zaten benim normalim 60 kiloydu hamile kalmadan da epey kilo almıştım yani

Çok şükür abur cubur gazlı içecekler çok nadir giriyor evimize tartilmadim ama sen gibi 85 e yaklasmistim 9. Ayda 70 le hamile kalmıştım zaten benim normalim 60 kiloydu hamile kalmadan da epey kilo almıştım yani
Dogumdan sonra epey gidiyor ama ah su emzirme mevzuu ilk bebegimi emziremedim bi kac kez mama verince biberon muptelasi oldu bebis beni istemedi 2. De ise hic bir sekilde vermedim ac kalsin beni istesin mantigiyla e bide sut olsun tabi tlc de ki 300 kiloluklar gibi yattigim yerden geceleri bile yiyordum ama artik olmuyor gercekten bebegin 10 aylik zaten insallah tekrar 55 leri gorurum

Kolay gelsin canım.İnsallah dilediğiniz kilolara ulaşırsınız.Ben Kasım ayında 74 ile başladım yavaş yavaş kalori takibi ile 9 kilo verdim 65 kiloyum .6 kiloyu da bayramdan sonra iki ayda veririm gibi düşünüyorum.59 kiloya düşerim.Hedef kilom 55 ama 59 a gelince 55 e de acele etmeden düşerim .Diye düşünüyorum.Tabi önce 63 kiloya dusmeliyim.Kucuk küçük hedefler ile büyük yollar astım .Baya uzun ve yavaş kilo verdim .Ama kalıcı oluyor .Haftada iki defa gibi kaçaklarım oluyor.Gunde 1000 kaloriyi gecmemeye özen gösteriyorum.Bende su anda hamile kaldığım kilodayim 65.Ama ikinci çocuğumuzu düşünüyoruz.Ben yinede ne kadar zayıf olursam en azından hamilelikte çok fazla kilo almam.

Tesekkur edrrim umarim veririm. Cok sabirsizim bi an once vermek istiyorum senin kadar sabredemem o yuzden biraz sıkı gitmeyi planliyorum. Ben cocuklarin yas arasini planladigim icin hic kendimi yormayayim ikisinin kilosunu bir arada veririm dedim cok asiri almadim hamilelikte hani bi 90lari gecmedim cok sukur tek sorunum kilolarin bi guzel yerlesmis olmasi

Kendime pek inanamiyorum koca kisisi tatlilari alip alip gelir diyete girince yaada bana oyle geliyor ne zaman diyete girsem hep tatli gelir eve gozum kaldigi icin hergun herhalde Cok zoruma gitti ya 40 bedene girememk hatta bazen 42 bedene yoksa disardan bakinca her yerim orantili kilo aldi cok bi abarti yok ama birde bacaklarim cok agriyor kilodan olduguna cok eminim

İnan benim gözümün önünde neler yenmedi.Hic oralı bile olmadım.Belli bir zamandan sonra canın bile istemiyor.İlk zamanlar belki biraz zorlanirsin ama ondan sonra hiç zorlanmadan devam ediyorsun.Dedigim gibi kendine inan birde aslında sabırlı olsan yavaş yavas daha güzel kilo verirsin yorulmadan.Ayrica kendine kalori programı yükle bütün yiyceklerine bak kaç kalori öyle ye .Mesela ben öyle yapıyorum.Cok güzel gidiyor.İstedigin herşeyi az da olsa yiyorsun.

Programin adini soyle canim bende indireyim

Ben de katılabilir myiim aranıza hedefim 1,5-2 ayda 8 kilo vermek. Su an 58 kiloyum 50 olmak istiyorum. 2 cocuk annesiyim biri 6 aylık. Ek gıdaya gecince rejim yapmak istedim. Birbirimize destek olusak başarıcax bence

Ben de katılabilir myiim aranıza hedefim 1,5-2 ayda 8 kilo vermek. Su an 58 kiloyum 50 olmak istiyorum. 2 cocuk annesiyim biri 6 aylık. Ek gıdaya gecince rejim yapmak istedim. Birbirimize destek olusak başarıcax bence
Olur tabiki bende ek gidaya baslayinca diyete basladim umarim olacak aslinda kilon cok iyi benim hedefim 58

İki yılı geçti o emzirme dönemi kiloları kaldı bende ay bende vermek istiyorum artık beni de gaza getirin iradem çok zayıf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…