- 9 Haziran 2016
- 821
- 274
Aynı ya eşim bana da inanmıyor spor konusunda bende program a gelen birisi değilim bugün yaparsamHeh benim abim givi işte bana yazdığı programların haddi hesabı yok bana karşı inancı da yok artık ama ben başka sebeplerden ötürü artık bi dur dedim ve kimseye pek belli etmeden asiliyorum diyete ve spora bende emziriyorum ama işte çok yemiyorum aç kalmıyorum abur çubur yok ekmek yok su hariç kayısı suyu zencefil çayı bi de süt yapıcı özel çaylar içiyorum arada şekersiz o kadar. Bi şekilde gidiyo iste
Aynı işte bana da inanmıyor spor konusunda spor konusunda bende program lı çalışamam ama diyet e gelince eğer çok istee ve başlarsam hiç kaçamak yapmam ama sende de oluyor mu bebişle diyet yemekleri hazırlamak zor oluyor bazen hazır ne buldumsa ya da ne hızlı olacaksa onu yiyorum ekmek arası ya da bisküvi yad başka şeyler aalında sebze yemeklerini daha çok severim pilav makarna türü şeyleri pek yemem of of vücut gebelik ti lohusalık tı derken metabolizma çok yavaşlıyor onunda etkisi varHeh benim abim givi işte bana yazdığı programların haddi hesabı yok bana karşı inancı da yok artık ama ben başka sebeplerden ötürü artık bi dur dedim ve kimseye pek belli etmeden asiliyorum diyete ve spora bende emziriyorum ama işte çok yemiyorum aç kalmıyorum abur çubur yok ekmek yok su hariç kayısı suyu zencefil çayı bi de süt yapıcı özel çaylar içiyorum arada şekersiz o kadar. Bi şekilde gidiyo iste