Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir ayda güzel vermişsin canım inşallah eski kilına kısa zamanda dönersin ne yaptınBen 68 le hamile kaldım 97 doğuma girdim 1 aydır doğum yapmışım 81 kq şimdi
Teşekkür ederim ..eve gelir gelmez yağı,şekeri, ekmeyi kestim..bol sıvı tüketiyorum...o kadar inşallah bebeğim 6 ayına kadar zayıflarımBir ayda güzel vermişsin canım inşallah eski kilına kısa zamanda dönersin ne yaptın
Ayyy İnsallah yaa ben onu yapamadım doğum sonrası 1 aya yakın sıkıntılar ım oldu ne buldumsa yedim bu arada gebelikte sizde bayağı kilo almışsınız. Bende aldım ve metabolizmam dehşet derecede yavaşladı önceden hızlı kilo veremiyordum şimdi ise dikkat ediyorum ama tartı hep aynıTeşekkür ederim ..eve gelir gelmez yağı,şekeri, ekmeyi kestim..bol sıvı tüketiyorum...o kadar inşallah bebeğim 6 ayına kadar zayıflarım
Süt veriyorsan zayıflaman kolay...deyerlendir bunu..ben dietde olan zamam hamile kaldım 68 kiloyla ...o zamanlar benimde metabolizmam çok yavaşlamıştı...ama şimdi dikkat ediyorum, süt veriyorum bakalım hala böyle gidiyorum.çabucak zayiflarız hepimiz inşAllah... Esas olan zayıflamak istememiz.. Ha bu arada benim göbeğimde doğumdan sonra karın kırışıkları çatlaklarda oluşmadı bu konuda şansım getirdi..ama kilo konysunda hala vermem gereken kilolarım var 57 kdar((Ayy
Ayyy İnsallah yaa ben onu yapamadım doğum sonrası 1 aya yakın sıkıntılar ım oldu ne buldumsa yedim bu arada gebelikte sizde bayağı kilo almışsınız. Bende aldım ve metabolizmam dehşet derecede yavaşladı önceden hızlı kilo veremiyordum şimdi ise dikkat ediyorum ama tartı hep aynı
Emziriyorum Allah a şükür ilk defa bu kadar çaresiz hissediyorum kilo konusunda kendimi yaza güzel girmek te istiyorum ne yapsam bilemedim siz 57 e bwn 55e düşeriz inşallah. Direk diyet yapmak ta zorlanıyorum özellikle geceleri bebiş için kalktığımda kurt gibi aç hissediyorum kendimi işte o zaman uyku sersemi dolabı açıp özellikle de ekmekli ya da tatlı şeyler yiyorum bir kaç gece sebze yemeyi denedim ama emzirirken midem tekrar kazınınca bıraktım tabi. Normalde beslenme konusunda dikkatliyim dir. Eğer aklıma koyarsam kolay kolay yemem. İşte salarsam da tam salıyorum...Süt veriyorsan zayıflaman kolay...deyerlendir bunu..ben dietde olan zamam hamile kaldım 68 kiloyla ...o zamanlar benimde metabolizmam çok yavaşlamıştı...ama şimdi dikkat ediyorum, süt veriyorum bakalım hala böyle gidiyorum.çabucak zayiflarız hepimiz inşAllah... Esas olan zayıflamak istememiz.. Ha bu arada benim göbeğimde doğumdan sonra karın kırışıkları çatlaklarda oluşmadı bu konuda şansım getirdi..ama kilo konysunda hala vermem gereken kilolarım var 57 kdar((
yaa bende ötleyim.kafaya koydumsa yaparım..inşAllah canım ya gider bu kilolar çabucak zayıflarız..kaç aylık bebişin?Emziriyorum Allah a şükür ilk defa bu kadar çaresiz hissediyorum kilo konusunda kendimi yaza güzel girmek te istiyorum ne yapsam bilemedim siz 57 e bwn 55e düşeriz inşallah. Direk diyet yapmak ta zorlanıyorum özellikle geceleri bebiş için kalktığımda kurt gibi aç hissediyorum kendimi işte o zaman uyku sersemi dolabı açıp özellikle de ekmekli ya da tatlı şeyler yiyorum bir kaç gece sebze yemeyi denedim ama emzirirken midem tekrar kazınınca bıraktım tabi. Normalde beslenme konusunda dikkatliyim dir. Eğer aklıma koyarsam kolay kolay yemem. İşte salarsam da tam salıyorum...
2.5 aylık şuanYa
yaa bende ötleyim.kafaya koydumsa yaparım..inşAllah canım ya gider bu kilolar çabucak zayıflarız..kaç aylık bebişin?
MawAllah benim bebiwimde 1ay 2 gunluk Allah hayirli evlat eylesin inwAllah2.5 aylık şuan
Amin hepimizin kini inşallah.MawAllah benim bebiwimde 1ay 2 gunluk Allah hayirli evlat eylesin inwAllah
Bu kilolar gitmeli haftaya başlayacağım bende dikkat etmeye günümüz var da şimdi başlasam bi kaç gün sonra bozmuş gibi olacağım o yüzden şimdi normal yiyorumMawAllah benim bebiwimde 1ay 2 gunluk Allah hayirli evlat eylesin inwAllah
Doğum yapıp zayıf olan arkadaşlarıma soruyorum bişey yapmıyoruz uykusuzluk koşturmaca diyorlar ama yalannn :) baktım ve yemiyorlar cidden kuş kadar yiyorlar tabi zayıf kalırlar gerçekten az yiyince kilo veriyorsunBende yürüyüş yapmaya başladım abur cubur pek yemiyoruz ben çık seviyorum da eşim pek sevmez eve de aldırmaz. evde olmamın verdiği ve komşu orurmaları birde güne girdim evdeyim diye iyice hamur işleri ne boğuldum görünce can da istiyor ama kararlıyım vereceğim
Kesinlikle katılıyorumDoğum yapıp zayıf olan arkadaşlarıma soruyorum bişey yapmıyoruz uykusuzluk koşturmaca diyorlar ama yalannn :) baktım ve yemiyorlar cidden kuş kadar yiyorlar tabi zayıf kalırlar gerçekten az yiyince kilo veriyorsun
Merhaba, ben 61.8 le hamile kaldım (1.65 boy ) 86.8 le sezeryana girdim dogumdan sonra aşırı iştahsızlık vardı doğduğu gün 5 kg gitti zaten sonra hergün indi. En son 24 Nisana kadar 71.6 kg devam ettim sonra spor yapmaya karar verdim diyete girdim 69.0 şuan.
Bende dikkat etmeye çalışıyorum ama can işte çekiyor hamilelik ten önce de diyet yapmış tım çok kolay vermiştim ama şimdi olmuyor gibi geliyor. 2 kilo verebildiği bende vermem gereken en az 13 kilo daha vae
Sabahları ılık su limon + gün içinde 3 lt yakın su. Bitane şekersiz meyve 7.30 da son akşam yemeğini ye ekmek ne kepekli ne kepeksiz alma kahvaltıda 3 parmak peynir 1 tane domates salatalık 1 tane yumurta mutlaka. Öğle yemeğine omlet ya da menemen tarzı bişey yapabilirsin yanında yoğurtla. Bunların dışında yürüyüşe çık ben bebegimle çıkıyorum kendimi çok sartlandirmadan. + vakit olursa evde de bişeyler yapıyorum yana eğiliyorum mekik çekiyorum bacak hareketleri yapıyorum filan. Bi de şey duydum 2.5 lt sıcak su tüketmek gerekiyor yağ yakiyormuş denicem
Suyu bol içiyorum her gün mutlaka bebeğimle siling işinde taşıyarak yürüyüş yapıyorum 2 saat civarında ama yemeği şartlandıramıyorum pek ekmek aramam aslında yemekle limonlu suyu deneyeyim işe yarar mı bilmem hamilelikte mide bulantısından sürekli limonlu su içiyordum ancak böyle içebiliyor dum da suyu. 2.5 litre sıcak suyu duymamış tım bende soğuk su soğuk duş hafif soğuk hava insan a daha fazla kalori yaktorıuır diye biliyorum
Uzman diyorsa vardır bi bildiği benim eşim de sporcu sayılır bir nevi banada spor programı yazıyor ama bebişle uygulanmıyor ki olmuyor diyince de bahane ediyorsun diyor bi şekilde vermemiz lazım kilolarıEeee o soğuk suyun altında deli gibi kasilip titredigini düşün inanırım yani. Gülmek de kalori yaktiriyo bol bol kahkaha atalım benim abim mac fitte antrenör onun şirkette çalışan bi bayan varmış uzman o bana abim aracılığıyla göndermişti diyet programı hoş ben çok uygulayamiyorum ama içinden seçtim işte. Her sabah mutlaka ılık su limon diyo ve 2.5 lt sıcak sudan bahsediyo bi de detoks karisimi icilmeliymis
Uzman diyorsa vardır bi bildiği benim eşim de sporcu sayılır bir nevi banada spor programı yazıyor ama bebişle uygulanmıyor ki olmuyor diyince de bahane ediyorsun diyor bi şekilde vermemiz lazım kiloları