Dogum kilolari ne zaman gider

Arzu_12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2017
145
51
37
Iyi akşamlar herkese ben bu sene ocak ayında doğum yaptım ve malesef çok kilo aldım yine 28 kilo 4 ay oldu doğumda 8 kilo gitti eve geldim ama sadece 3 kilo gitti emziriyorum diyet defalarca denedim,emziren anne diyeti ama emzirdigim için kan şekerimde düşüyor çok diyet yapamıyorum kesinlikle yani ama şuan 15 kilo daha fazlam var nasıl veririm yafa gider mi kendiliğinden emzirdikçe zayıflarsın diyorlar ama ben sanki veremedim yaaa ilk hamileliğimde de 32 kilo aldım 1 sene sonra gitti hepsi ama bu ikinci dogumdan sonra resmdn aynalara küstüm sizce gider mi yine bu kilolar aranızda çok kilo alıp eski formuna dönen var mı?
Ben kilom herzaman 57kg en fazla suan 73 kiloyum ama

Seninle aynı kilodayiz bende ikinci bebegimi daogurdum kaldi kilolar gitmiyor suan ne yapsak birbirimizi motive mi etsek emziriyorum bende hiç 70 li kilolara cikmamistim çok mutsuzum

Seninle aynı kilodayiz bende ikinci bebegimi daogurdum kaldi kilolar gitmiyor suan ne yapsak birbirimizi motive mi etsek emziriyorum bende hiç 70 li kilolara cikmamistim çok mutsuzum
Ben bunda 28bkilo aldım ilkinde 32 kilo ama birşey yapmamıştın ilkinde 1 sene sonra eski kilima gelmiştim ama ikincide sabırsızlanıyorum bekleyemiyorum kafama çok takıyorum ama elimde değil aynalara küstüm 😞😞😞

Yok ikinci ikisinde de 20 kilo aldım ilkinde verdim ama dediğin gibi çok uzun sürsün istemiyorum kıyafet bile alamıyorum bu halime emzirdigim için iştahım da çok iyii

Yok ikinci ikisinde de 20 kilo aldım ilkinde verdim ama dediğin gibi çok uzun sürsün istemiyorum kıyafet bile alamıyorum bu halime emzirdigim için iştahım da çok iyii
Bende ilkini 3 ay emzirdim ama doğum.sonrasinda da çok istahliydim ama ikinci 5 aylik oldu emiyor hala uzun emecek galiba ama emzirirken de gitmiyor kilo bende sanırım bazılarına emzirmek yarıyor derler bana da yaradı herhalde 🙄🙄aynaya bakmak istemiyorum göğüslerim de çok büyük ne zaman küçülecek ne zaman zayıflayacağım aklımda hep bu sorular 😞😞ilkinde ne kadar zamanda verdin sen benimde sabrım hiç yok bu ikincide
Bana diyorlar çok tanıyorsun kafana emziriyorum merak etme veirrsin karnım içeri çekilir emzirirken diyorlar alakası yok yani Bence

Olabilir bende 10 ay sonra adet gördüm ama gerçekten az yerseniz verirsiniz çünkü kendimden biliyorum süt olsun diye yüklenmeyiz az ve sık yiyin bol su için en güzel sütü su yapar

1 yilda vermiştim ben fazla kilolari ama çalıştığım zaman başlamıştı vermeye vücut evdeyken çok yiyorum zaten bütün meselr bu uyku yok malum elim direk tatlılara gidiyor böyle mucize olsun istiyorum beni uyandırsin yemeyeyim fazla

X