• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum kararsızlığı :(((((

pedaliza_as

Guru
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2012
33
-1
286
Kütahya
35+5 günlük hamileyim. hala doğum konusunda kararsızım. bi tarafım normal doğum diyor ama anında vazgeçip sezeryan olsun hiç bişey hisssetmeyeyim diyorum. Bazen düşüne düşüne, okuya okuya kafayı yiyecek gibi oluyorum. keşke hamile olmasaydım dediğim zamanlar oluyor.doğumdan benim kadar korkan varmıydı ve benm kadar endişeli biri için en doğru doğum ne olabilir?????

şu an bende seninle aynı durumdayım, ama çok düşünmekte istemiyorum. o an gelmeden ne yaşayacağımı bilememki, belki bu benim kaldırabileceğim bişey belkide değil..

sabrımızı tüketmeyelim. hayırlısı ne ise o olsun

canım ben her iki doğumu yapmış biri olarak sana kendi düşüncelerimi yazmak istedim...daha öncede bir arkadaşa yazmıştım galiba tam hatırlamıyorum...

ilk bebeğimi sezeryanla yaptım senin gibi çok korktuğum için üstelik tamamen bayıltılmak istedim ....sezeryanım çok kolay geçti narkozdan çok çabuk çıktım hatta ameliyathanede...sonrasında öle narkoz etkisi olmadı ve akşamı doğum yapmamış biri gibi ayaklandım tabii ilk yataktan kalkması zor oldu karın kaslarıda hareket ettiği için kalkarken acı oluyo 2. sabah hastaneden çıktım..tabi biraz kesik yerlerimde acı vardı sonuçta parmağımız kesilince acıyo...

2 gebeliğim 5. ayımda bitti sezaryen istemedim elim kolum boş hast. yatmak zor gelirdi bana hemen bitsin istediğim için normal yaptım...günü dolmadığı için dr normal doğumdan daha zor olacağını normal doğum sürecinin bir mucize olduğunu söylemişti dr. gerçetende öyle oldu sabah 8 de başladım suni sancıya gece 2 ye geiyodum doğum yaptığım zaman 18 tane suni sancı iğnesi yedim acı eşiğim yüksekmiş dr 5-6 da doğurmalıydın dei yanlış hatırlamıyosam...ama doğum bitince normal hayatıma döndüm... hemen ertesi gün...

normal doğım Yüce Allahın bize verdiği bir mucize hem anne hem bebek için çok yararlı üstelik o ana şahit oluyosun...hiç bir sorun yaşamadığım halde keşke kızımıda normal doğursaydım diyorum hem onun için hem benim için daha iyi olurdu...

yinede karar senin öyle kötü şeyler okuma milyonda bir olan zorlukları okuyunca insan sanki hep öyleymişte kendiside yaşıyacakmış gibi daha çok endişeleniyor...Allah hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin...sağlıkla kucağına al bebeğini...

Back