• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum kanalı

smiter

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2008
515
24
118
Bursa
bebeğin doğum kanalına girmesi ne kadar sürer?
39+5 günlük hamileyim ve kızım doğum kanalına henüz girmedi
yavaş yavaş mı giriyor yoksa bir günde girdiği de oluyor mu?
normal doğum yapmak istiyorum ama bekliyoruz

canim bende normal dogum yaptim herkeste farkli olabilir benimki soyle oldu , 38+1 de sabah uyandigimda kan geldi ve hafif kasik agrilari oldu 38+2 de kahverengi akinti geldi agilar siddetlendi bebek dogum kanalina girmis o kan ve akinti ondan geliyormus o aksam uzeri dogum yaptim ama suyumu onlar patlatti daha cok sanci gelsin rahim acilsin diye

slm arkadaşlar ben yeni üye oldum.stressten foruma iyice bakamadım umarım konuyu doğru yerden açmışımdır.39 hafta ve 6 günlük hamileyim nisa hastanesi mürvet hanıma gidiyorum şu ana kadar benden ne nişan geldi ne suyum geldi nede sancım oldu.dün dr.a kontrole gittim ve bana 8 gün daha bekleyeceğini ve sonrada doğum yapmam gerektiğini söyledi.ilk doğumum olcak çok korkuyorum ve üzgünüm acaba suni sancıylamı doğum yaptırıcak?bilgisi olan varmı?normal doğum süresini gerçekten tamamlamışmı oluyorum?yardım edin napıcamı şaşırdım bebekte herşey normal duruşuda normal fakat aşağı inmemiş..

slm arkadaşlar ben yeni üye oldum.stressten foruma iyice bakamadım umarım konuyu doğru yerden açmışımdır.39 hafta ve 6 günlük hamileyim nisa hastanesi mürvet hanıma gidiyorum şu ana kadar benden ne nişan geldi ne suyum geldi nede sancım oldu.dün dr.a kontrole gittim ve bana 8 gün daha bekleyeceğini ve sonrada doğum yapmam gerektiğini söyledi.ilk doğumum olcak çok korkuyorum ve üzgünüm acaba suni sancıylamı doğum yaptırıcak?bilgisi olan varmı?normal doğum süresini gerçekten tamamlamışmı oluyorum?yardım edin napıcamı şaşırdım bebekte herşey normal duruşuda normal fakat aşağı inmemiş..

40+2 haftaya kadar normal dogum sureci bianda oluyor hepsi merak etme asagi inmezse bebek sezeryan yaparlar merak etme

40.cı haftam bugun doldu.benim dr.um ise en son 41 hafta dolunca gbeliğimi sonlandırmak istiyor.ne yapmalıyım başka bir dr.a mı gitsem çok korkuyorum ve ne yapacağımı bilmez durumdayım. hiç bir doğum belirtisi yok eğer doğum başlamazsa direk sezeryana mı alıyorlar? ben normal istiyordum ama mafoldumben

41 hafta normal eger normal dogum istiyorsan doktor beklemededir heran gelebilir bebek kalp atislarina pozisyonuna bakacaklar eger bir problem yoksa 41 hafta beklenebilir..normal dogum istiyorsan suni sanci vereceklerdir eger belirti olmazsa yada sezeryan bu sana kalmis tabi ama cok anne normal dogum isteyip sezeeyan oluyor bence korkma hic bebisini gorunce herseyi unutuyosun cunku

teşekkür ederim :) ben normal doğumu çok istiyorum inş.sancılarım artık gelir herşey yoluna girer ve normal olur : yoksa biliyorm çok üzlcem kendimi hep normal diye düşündüm..
:sinifsinif:

teşekkür ederim :) ben normal doğumu çok istiyorum inş.sancılarım artık gelir herşey yoluna girer ve normal olur : yoksa biliyorm çok üzlcem kendimi hep normal diye düşündüm..
:sinifsinif:

uzme bence bebegin icin en uygunu neyse o olur zaten saglikla dogsun yeter degilmi

Ben 39 Haftada bebegim dogum kanalina girmmisti doktorum muhtemelen gec dogar dedi.. 39.3 Olunca aniden su gitti bebegim dogdu

Back