dogum k.hapi ve adet

• Konu Sahibi Konu Sahibi saziye19
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

saziye19

Ziyaretçi
arkadaslar ben hormon bozuklugu nedenıyle dogum k.hapi kullanıyordum daha sonra evlendıgımde devam ettım cocuk olmaması ıcın ama ben vajınısmus olacagımı bılemezdım tabı ıns vajiyi atlatınca cocuk sahıbı olmak ıstıyorum gectımız hafta hapi bıraktım,2sene kullanmıs oldum tam.
acaba bu ay adetim düzenli gelirmi yoksa hapı bıraktıgım ıcın sapitirmi bılgısı olan varmı??
tsk ederım sımdıden

düzenlide gelebilir,sapabilirdi..belli olmaz

ben hapa ara verince 1 ay atlıyo ikinci ay oluyorum yada bıraktığım ay çok geç ve az oluyorum. bikaç kez bırakıp başladım gecikme oldu. büyük ihtimallede gecikir

Pcos tedavisi için ben de yıllarca kullandım, bıraktığımda düzene girmişti, hep aynı periyotta geliyor. Gelmiyorsa da yumurtlamam sancılı oluyo hastanelik oluyorum zaten.
Bunu bilemezsin canım, deneyerek göreceksin, ama zaten bu haplara ara vermek gerekiyor.

tskler arkadaslar.. bakalım suan yumurtlama dönemımdeyım akıntı gelıyo hesaplamalarımda aynı zaten, ıns adetımde aynı gününde gelır

bende bıraktım ve gecikti, bekliyorum. aslında hiç şaşmazdı ama böyle oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…