Doğum iznini uzatmanın bir yolu var mı ?

Şey gibi aynı biz de sıkıntı çektik sen de çek neyse
çok alıngansınız, kimse size hakaret etmedi kötü bir söz söylemedi. olan şartları söyledi. izni uzatmanın oluru varmı yokmu diye burda aramanız herkeste şüphe uyandırıyor. calıstıgınız yerde daha once dogum iznine ayrılmıs olanlardan ya da yasadan kuralları öğrenebilirdiniz. hatta bunlar hakkında cocuk sahibi olmadan bilgi almak gerekiyor ki ona göre planlamanızı yapın. yine de özele göre şanslısınız 2 yıl ücretsiz izin hakkınız var

ben 37'ye kadar çalışıp, yıllık 40 gün iznimi de doğum sonrasına saklıyorum. bebeğim 5 aylık oluyor. ondan sonra da ücretsiz izne ayrılacağım. raporsuz bundan daha fazla uzatma ihtimaliniz yok.
Bende son ana kadar çalışıcam benim yıllık iznim 40 değil 20 gün zaten izinlerim bitince ben de ücretsiz izin kullanıcamı yazmıştım

Alıngan değilim saçma gereksiz bi linç var sanki yatarak para almak için ya da devleti sömürmek içinmiş gibi neler diyen var. Memurum dedim detay vermeye gerek duymadım ama normal memurlar gibi 8-5 çalışmıyorum polisim hafta sonlarım resmi tatillerim yok gece vardiyalarım var 3 günlük mesaim memurların 1 haftalık mesai saatine denk geliyor yatarak para alma derdim olsa bu mesleği bırakırdım çoktan. Ben kendim için değil bebeğim için en azından bırakacak bi zamana gelene kadar ne yapabilirim diye düşünüyorum 1 ay bile bebek için çok fark eder sonuçta Öğrenmeye çalışıyorum işte başka şeyler var mı diye zaten ücretsiz izne de ayrılcam. Neyse

Allah yardımcınız olsun. bu süreç ister memur olalım ister özelde calısalım hepimiz icin zor.

Hic buraya sormayın çünkü burdakilerin çoğu ev hanımı ve sizi anlamaz .ücretsiz izin alın derken de kendileri tek maaşla gecindigi için sizin de öyle gecinmenizi istiyor .Bu devirde pat diye ücretsize ayrılmak kolay mı?ne güzel ya lafta söylemesi.Bez ne kadar pamuk ne kadar oyuncak ne kadar haberleri var mi ? Rapor konusunda da kimse kimseden fetva alacak durumda değil. Ben ne kul hakkı ne başka bir şey olarak görmüyorum. Uzatmanizin tek yolu da bu .1 yaşına kadar eğer rapor bulursanız getirirsiniz .6 ay heyet 40 gün normal izin hakkınız var .Bir de yıllık izin yeter .var bizim iş yerinde 1 yaşına getiren .
Rapor alanlara laf eden arkadaşlarım pandemi döneminde obeziteden Rapor alıp kaçtı. Ben o yüzden kimseyi umursamam .bulursanız alın.

Ben raporla ıdare ettım yedı aylık oldu dört ay rapor aldım kayınvalideme bırakmaya ıcım elvermiyor bende ucretsız ızne cıktım kafam rahat ev aldık kredı borçları bı yandan gerekırse soğan ekmek ye üç aylık cocuk kımseye emanet etme kardeşim

Heyet yada 1 er ay 1 er ay uzatabileceğin 3 hekim raporu alabilirsin. Yada ücretsiz izin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…