- 7 Mart 2019
- 2.972
- 1.470
- 133
- 32
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
Size ne kadar katılan yorumlar gelirse gelsin mevcut uygulama değişmeyecek sonuçta. Doğal olarak var olan opsiyonlardan bahsetmiş yorum yapan herkes de. Ben özel sektörde çalışıyorum, maalesef sizdeki gibi 2 yıl ücretsiz izin hakkım da yok ve 19 Şubat'ta doğum iznim bitiyor ama bunu dile getirmem var olan uygulamayı değiştirmeyecek neticede. Aynı sizin gibi bebeğime bakabilecek kimse de yok, annem özel sektörde çalışıyor kayınvalidem ise çok yaşlı. Ama bebek sahibi olmaya karar verdiğimizde tüm bunları düşünerek hareket ettik, sonrasında sitem etmenin bir manası yok ne yazık ki
Allah kolaylık versinSize ne kadar katılan yorumlar gelirse gelsin mevcut uygulama değişmeyecek sonuçta. Doğal olarak var olan opsiyonlardan bahsetmiş yorum yapan herkes de. Ben özel sektörde çalışıyorum, maalesef sizdeki gibi 2 yıl ücretsiz izin hakkım da yok ve 19 Şubat'ta doğum iznim bitiyor ama bunu dile getirmem var olan uygulamayı değiştirmeyecek neticede. Aynı sizin gibi bebeğime bakabilecek kimse de yok, annem özel sektörde çalışıyor kayınvalidem ise çok yaşlı. Ama bebek sahibi olmaya karar verdiğimizde tüm bunları düşünerek hareket ettik, sonrasında sitem etmenin bir manası yok ne yazık ki