- 7 Mart 2019
- 2.972
- 1.470
- 133
- 32
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
-
Memurlarda 2 yıl ucretsiz izin var.Memurum doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra 8 hafta olarak toplam 16 hafta doğum izni var. Doğumdan önce bir ayını kullanmayıp sonrasına ekletsem bile doğumdan sonra 3 ay oluyor. 3 aylık bebeği nasıl bırakıp işe gidicez bu süreyi düzenleyenler ne düşünüyor anlamadım 2-3 aylık bebek daha.
bu izni uzatmanın bir yolu var mı siz neler yaptınız çalışan bayanlar
Aaa bu kimsenin aklina gelmemistiMemurum doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra 8 hafta olarak toplam 16 hafta doğum izni var. Doğumdan önce bir ayını kullanmayıp sonrasına ekletsem bile doğumdan sonra 3 ay oluyor. 3 aylık bebeği nasıl bırakıp işe gidicez bu süreyi düzenleyenler ne düşünüyor anlamadım 2-3 aylık bebek daha.
bu izni uzatmanın bir yolu var mı siz neler yaptınız çalışan bayanlar
yani ?? Herkesin ortak bir sorunu alaya alınacak ne var bunda ?Aaa bu kimsenin aklina gelmemisti
Ben de ayrılmayı düşünüyorum da 1 yaşa kadar idare edip 3 yaşa kadar ücretsiz izin kullanırım demiştim sonra kreş ama 2-3 ay çok çok azUcretsiz izne ayrildim ben. Ama raporla falan uzatan oluyor. Hastalik olmadigi halde rapor almak bana uygun gelmedi.
1 yasa kadar nasil idare edeceksiniz? Ne izin ne rapor yeter onaBen de ayrılmayı düşünüyorum da 1 yaşa kadar idare edip 3 yaşa kadar ücretsiz izin kullanırım demiştim sonra kreş ama 2-3 ay çok çok az
Yok ama 2 ay çok yetersizciddi bir durum yoksa şayet rapor verilmez.
Verilirse de hak yenmiş olur, etik olmaz.
Bir rahatsızlığınız var mı?
Kimsenin ortak sorunu falan degil. Devlet memuru olmaniz havadan devletin parasini kazanacaginiz anlamina gelmiyor. Alin pasa oasa ucretsiz izninizi bakin madem cocugunuzayani ?? Herkesin ortak bir sorunu alaya alınacak ne var bunda ?
Malesef o kadar cok rapor alan var ki. Bazen kendimi enayi gibi hissediyorumciddi bir durum yoksa şayet rapor verilmez.
Verilirse de hak yenmiş olur, etik olmaz.
Bir rahatsızlığınız var mı?
Ben 4 ay doğum sonrası için sanıyordum öncesi 2 ay sonrası 2 aymış. 4 aydan sonra rapor alırım yıllık izinde kullanırım 9-10 ay olur diye düşünmüştüm ama 2 ay oldugunu öğrendim1 yasa kadar nasil idare edeceksiniz? Ne izin ne rapor yeter ona
Evet ne yazık ki öyle ama birçok kişi bebeğini bakıcıya bırakıp işe gidiyor. Süt izniniz de olacak erken çıkarsınız, yoksa ücretsiz izin alacaksınız mecburen.Yok ama 2 ay çok yetersiz
Neye dayanarak idare edecektiniz bir yıl ? Ücretli ve ücretsiz doğum izinlerini süresi belli sonuçta. Baştan biliyorsunuzdur bunları.Ben de ayrılmayı düşünüyorum da 1 yaşa kadar idare edip 3 yaşa kadar ücretsiz izin kullanırım demiştim sonra kreş ama 2-3 ay çok çok az
Yillik izniniz baya fazla herhalde sizinBen 4 ay doğum sonrası için sanıyordum öncesi 2 ay sonrası 2 aymış. 4 aydan sonra rapor alırım yıllık izinde kullanırım 9-10 ay olur diye düşünmüştüm ama 2 ay oldugunu öğrendim
Maalesef öyle ama herkesin kendi vicdanı. Ben haketmediğim maaşı çocuklarımın kursağından geçiremezdim.Malesef o kadar cok rapor alan var ki. Bazen kendimi enayi gibi hissediyorum
İsterseniz 2 yaşına kadar rapor alın, ücretsiz izin dönüşünüz değişmez. Doğum izni bitimi sonrası+2 yıldır. Memursanız hiç bir türlü-sürekli ekstra ekstra rapor almadığınız sürece- maksimum bu kadar izniniz olur.Ben de ayrılmayı düşünüyorum da 1 yaşa kadar idare edip 3 yaşa kadar ücretsiz izin kullanırım demiştim sonra kreş ama 2-3 ay çok çok az
Zaten alıcam havadan para kazanma derdinde değil kimse başka ülkelerde 20-24 36 ay 40 ay vs doğum izni veren ülkeler var bu devletin imkan sağlamasıdır. En azından 6 ay olabilir 2 aylık bir bebeği bırakıp nasıl işe gidilir.Kimsenin ortak sorunu falan degil. Devlet memuru olmaniz havadan devletin parasini kazanacaginiz anlamina gelmiyor. Alin pasa oasa ucretsiz izninizi bakin madem cocugunuza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?