• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum iznini uzatmanın bir yolu var mı ?

Nedesemolmuyor1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2019
2.972
1.470
133
32
Memurum doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra 8 hafta olarak toplam 16 hafta doğum izni var. Doğumdan önce bir ayını kullanmayıp sonrasına ekletsem bile doğumdan sonra 3 ay oluyor. 3 aylık bebeği nasıl bırakıp işe gidicez bu süreyi düzenleyenler ne düşünüyor anlamadım 2-3 aylık bebek daha.

bu izni uzatmanın bir yolu var mı siz neler yaptınız çalışan bayanlar

Memurum doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra 8 hafta olarak toplam 16 hafta doğum izni var. Doğumdan önce bir ayını kullanmayıp sonrasına ekletsem bile doğumdan sonra 3 ay oluyor. 3 aylık bebeği nasıl bırakıp işe gidicez bu süreyi düzenleyenler ne düşünüyor anlamadım 2-3 aylık bebek daha.

Memurlarda 2 yıl ucretsiz izin var.

Aaa bu kimsenin aklina gelmemisti 😂😂😂

yani ?? Herkesin ortak bir sorunu alaya alınacak ne var bunda ?
Kimsenin ortak sorunu falan degil. Devlet memuru olmaniz havadan devletin parasini kazanacaginiz anlamina gelmiyor. Alin pasa oasa ucretsiz izninizi bakin madem cocugunuza

Ben de ayrılmayı düşünüyorum da 1 yaşa kadar idare edip 3 yaşa kadar ücretsiz izin kullanırım demiştim sonra kreş ama 2-3 ay çok çok az
Neye dayanarak idare edecektiniz bir yıl ? Ücretli ve ücretsiz doğum izinlerini süresi belli sonuçta. Baştan biliyorsunuzdur bunları.

Ben de ayrılmayı düşünüyorum da 1 yaşa kadar idare edip 3 yaşa kadar ücretsiz izin kullanırım demiştim sonra kreş ama 2-3 ay çok çok az
İsterseniz 2 yaşına kadar rapor alın, ücretsiz izin dönüşünüz değişmez. Doğum izni bitimi sonrası+2 yıldır. Memursanız hiç bir türlü-sürekli ekstra ekstra rapor almadığınız sürece- maksimum bu kadar izniniz olur.

Kimsenin ortak sorunu falan degil. Devlet memuru olmaniz havadan devletin parasini kazanacaginiz anlamina gelmiyor. Alin pasa oasa ucretsiz izninizi bakin madem cocugunuza
Zaten alıcam havadan para kazanma derdinde değil kimse başka ülkelerde 20-24 36 ay 40 ay vs doğum izni veren ülkeler var bu devletin imkan sağlamasıdır. En azından 6 ay olabilir 2 aylık bir bebeği bırakıp nasıl işe gidilir.

Sana neden bu kadar dokundu onu anlamadım kadının düşmanı kadın diye boşuna dememişler

Back