27 temmuzda dogum yaptim bende ogretmenim.Kızlar doğudan öğretmenim 25 temmuz gibi doğum yapacakmışım daha çok var ama araştırdığım halde net bir bilgi alamadım
Doğum izni nasıl olacak sonrasına aktaramıyor muyum ?
Ben okul kapanana kadar gitmeyi düşünüyorum okula,sonra doğum olacak, Okul 1 eylülde açılıyor( seminerlerle beraber)
4 aylık iznim var 1 ayı çöpe mi gidiyor şimdi? Ya da sonraki 3 ay ne olacak? Öğretmen olan arkadaşlar bilgilendirebilir misiniz?
Herhangi bir rapor aldın mı peki?Ben de bu yil 25 temmuzda doğum yaptim. Seminerler de dahil olmak uzere son gune kadar calistim. Dogum oncesi iznimi sonrasina aktarip 19 ekime kadar kullandim.
Anladım bu senin bulunduğun ilçe milli eğitimin insiyatifindeğil di mi? Doğum öncesi izin kullandın mı?27 temmuzda dogum yaptim bende ogretmenim.
Dogum izni+rapor hakkım (heyet raporu degil)+mazeret iznimin 5 gunu ile 6 aralik gibi okula dönmüştüm.
Ama zaten tatil izin yanıyor mu?zaten 1 temmuzda 37 haftan dolmuş oluyor 37 den sonra zorunlu olarak izne çıkarıyorlar
Ama zaten tatil izin yanıyor mu?
Anladım canım sağolYanıyor maalesef canım. 32 hafta dolduktan sonra yaz tatili bile olsa direkt doğum izni başlıyor sayılıyor...
Yalnız araştırdım biraz da memur isterse son 3 haftaya kadar çalışabilir diyorYanıyor maalesef canım. 32 hafta dolduktan sonra yaz tatili bile olsa direkt doğum izni başlıyor sayılıyor...
Yalnız biraz araştırdım tekrar memur isterse son 3 haftaya kadar çalışabilir diyor
1 temmuza kadar okul var zaten yani 25 temmuza kadar 3 hafta olmuş oluyor neredeyse yani okul var o araEvet 37 haftaya kadar istersek çalışıyoruz ama yaz tatiline denk gelince 32 den itibaren izne çıkmış sayiliyoruz. Yaz kursu filan acmak lazım onu da sen acamazsin çünkü zaten 37 haftan dolmuş oluyor...
1 temmuza kadar okul var zaten yani 25 temmuza kadar 3 hafta olmuş oluyor neredeyse yani okul var o ara
Hayir tabi ki ilcenin alakasi yok. Yalniz benim sinifima ogretmen vardi . idarem mazaret iznimi bile kullandirdi sagolsun.Anladım bu senin bulunduğun ilçe milli eğitimin insiyatifindeğil di mi? Doğum öncesi izin kullandın mı?
Dogum iznim bitince annem icin refakatci raporu aldim annem kanser hastasi da.Herhangi bir rapor aldın mı peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?