doğum izni ve raporu çalışan anneler lütfen yardım edin

kedi67

anne adayı :)
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2010
30
0
merhabalar içimizde tecrübeli olanlardan yardım istiyorum. çalışan bayanlar lütfen yardım edin bu konu hakkında benide aydınlatırsanız sevinirim. doğum izninin 8 hafta önce 8 hafta sonra olarak 16 hafta izinli oldumuzu biliyorum 32. haftada rapor almamız gerekiyormuş ben doğuma 1 ay kalaya kadar çalışıp doğum sonrası 3 ay olacak şekilde izin almak istiyorum önceki haftaları sonraya eklettiricekmişiz felan bu konular hakkında detaylı bilgi verirmisiniz rapor parası nekadar ne alınıyor hesaplamasını bilen varya yazarsa sevinirim

32. hafta bittiğinde doktorundan çalışabilir raporu alıyosun. 5 hafta sonra yani 37. hafta sonundada çalışmamaz raporu alman gerekiyor. Böylece 5 haftayı sonraya atabiliyosun. Ama sezeryan düşünüyosan bence bu tarihleri 1 hafta öne çek. Çünkü sezeryan genelde 1 hafta önce yapılıyor ve 1 haftan kaybolmamış olur.

Rapor paralarını kesin bilmiyorum fakat rapor bitince toptan ödeniyormuş diye biliyorum. ama emin değilim

Son düzenleme:

sağolun yardımınız için yinede tşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…