- 18 Haziran 2017
- 1.263
- 999
-
- Konu Sahibi goncammm48
doğru biliyorsun . analık izni idarenin takdirinde değil, kullanabılirsin.Arkadaşlar çocuğum olmuyor konularından tutun da bir sürü şey hakkında konu açtım bugüne kadar çok rahatlattınız sağolun bu sitede forumda hep rahatladım..zaman geçti bebişimi çok şükür sağlıkla kucağıma aldım 13 aylık oldu bile..derken işbaşı vaktim geldi başladım çok suçluluk vicdan yapıyorum evet çok şükür belli bir süre vakit geçirebildim bunun sonu da yok kamuda memurum fakat imkanım olsa 2-3 yaşa kadar isterdim ..sizler ne zmn başladınız işe..bir de ücretsiz izin hakkım var kamuda olduğum için 2 yıla kadar fakat aşırı uyuz bir amirim var herkes için geçerli değil diyor sen kalabalık birimde değilsin az insan var burda diyor bastırmaya çalışıyor fakat doğum sonrası ücretsiz izin amir insiyatifinde değil diye bir madde okudum yani isteyene vermek zorundalar yanlış mı biliyorum?
13 aylık olana kadar nasıl idare ettiniz ücretsiz izin almadan? Ben de memurum ve doğum iznindeyim de ondan soruyorum.Arkadaşlar çocuğum olmuyor konularından tutun da bir sürü şey hakkında konu açtım bugüne kadar çok rahatlattınız sağolun bu sitede forumda hep rahatladım..zaman geçti bebişimi çok şükür sağlıkla kucağıma aldım 13 aylık oldu bile..derken işbaşı vaktim geldi başladım çok suçluluk vicdan yapıyorum evet çok şükür belli bir süre vakit geçirebildim bunun sonu da yok kamuda memurum fakat imkanım olsa 2-3 yaşa kadar isterdim ..sizler ne zmn başladınız işe..bir de ücretsiz izin hakkım var kamuda olduğum için 2 yıla kadar fakat aşırı uyuz bir amirim var herkes için geçerli değil diyor sen kalabalık birimde değilsin az insan var burda diyor bastırmaya çalışıyor fakat doğum sonrası ücretsiz izin amir insiyatifinde değil diye bir madde okudum yani isteyene vermek zorundalar yanlış mı biliyorum?
3,5 ay zaten korona olduğu için idari izinli sayıldım kurum süt izni olanlara ve hamilelre direk idari izin verdi ondan önce de birikmiş izinlerim vardı ve bikaç kez de rapor kullandım ..siz kaç aylık oldu ücretsizmi alıcaksınız13 aylık olana kadar nasıl idare ettiniz ücretsiz izin almadan? Ben de memurum ve doğum iznindeyim de ondan soruyorum.
ben de öyle biliyorum haklarımın peşine düşeceğimdoğum sonrası ücretsiz izinde idari amirin vermeme gibi bir yetkisi yoktur başvurup alabilirsiniz
birikmiş yıllık izinler ..koronadan dolayı 3.5 ay idari izin..geçirmem gereken iki operasyon sonrası rapor korona da bu anlamda bizlere yaradı yaniKamuda 13 aya kadar nasıl izinli kalabildiniz ben orada kaldım
evet evet biliyorum şu an 13 aylık 9 ay gibi bir sürem var sanırım yani bebiş 24 ayllık olana kadar diye biliyorumÜcretsiz izin amir inisiyatifinde değil, dilekçe verip kullanabilirsiniz. Ayrıca şu an 2 yılınız kalmamıştır, analık izni bitiminden itibaren 2 yıl. Yani raporlar, idari izin süreleri buna dahil değil.
Üç buçuk aylıkken başlicam içim sızlasa da mecburiyet.Arkadaşlar çocuğum olmuyor konularından tutun da bir sürü şey hakkında konu açtım bugüne kadar çok rahatlattınız sağolun bu sitede forumda hep rahatladım..zaman geçti bebişimi çok şükür sağlıkla kucağıma aldım 13 aylık oldu bile..derken işbaşı vaktim geldi başladım çok suçluluk vicdan yapıyorum evet çok şükür belli bir süre vakit geçirebildim bunun sonu da yok kamuda memurum fakat imkanım olsa 2-3 yaşa kadar isterdim ..sizler ne zmn başladınız işe..bir de ücretsiz izin hakkım var kamuda olduğum için 2 yıla kadar fakat aşırı uyuz bir amirim var herkes için geçerli değil diyor sen kalabalık birimde değilsin az insan var burda diyor bastırmaya çalışıyor fakat doğum sonrası ücretsiz izin amir insiyatifinde değil diye bir madde okudum yani isteyene vermek zorundalar yanlış mı biliyorum?
Raporun içeriği neydi özel değilse. Biz de kullanalım bu rapordan 3 aylık bebeyi bırakıp gitmeyelim.3,5 ay zaten korona olduğu için idari izinli sayıldım kurum süt izni olanlara ve hamilelre direk idari izin verdi ondan önce de birikmiş izinlerim vardı ve bikaç kez de rapor kullandım ..siz kaç aylık oldu ücretsizmi alıcaksınız
kamudamısınız işyeriniz rapora nasıl bakıyor bunlar önemli..bnm geçirmem gereken iki operasyon vardı kadın doğumla ilgili bir de ensemde kocaman et beni bunları yaptırdım rapor verdilerRaporun içeriği neydi özel değilse. Biz de kullanalım bu rapordan 3 aylık bebeyi bırakıp gitmeyelim.
O raporları kullandıysan 24 ay ücretsiz iznini daha rahat kullandırırlar bencekamudamısınız işyeriniz rapora nasıl bakıyor bunlar önemli..bnm geçirmem gereken iki operasyon vardı kadın doğumla ilgili bir de ensemde kocaman et beni bunları yaptırdım rapor verdiler
Ücretsiz izin hakkınız herkes için geçerli buna amiriniz asla karar veremez. Kurumunuzun üst düzey yöneticileri var. O amiri bi şikayet etseniz bakın ne güzel olur. Devlet vermiş bu hakkı çocuğuma bakacak kimse yok diyeceksiniz.Arkadaşlar çocuğum olmuyor konularından tutun da bir sürü şey hakkında konu açtım bugüne kadar çok rahatlattınız sağolun bu sitede forumda hep rahatladım..zaman geçti bebişimi çok şükür sağlıkla kucağıma aldım 13 aylık oldu bile..derken işbaşı vaktim geldi başladım çok suçluluk vicdan yapıyorum evet çok şükür belli bir süre vakit geçirebildim bunun sonu da yok kamuda memurum fakat imkanım olsa 2-3 yaşa kadar isterdim ..sizler ne zmn başladınız işe..bir de ücretsiz izin hakkım var kamuda olduğum için 2 yıla kadar fakat aşırı uyuz bir amirim var herkes için geçerli değil diyor sen kalabalık birimde değilsin az insan var burda diyor bastırmaya çalışıyor fakat doğum sonrası ücretsiz izin amir insiyatifinde değil diye bir madde okudum yani isteyene vermek zorundalar yanlış mı biliyorum?