- 26 Ekim 2020
- 69
- -49
-
- Konu Sahibi Biryolcu0000
Borçlarım tüp bebek tedavilerimden kalma 8 yıl çocuğum olmadı zaten ne kadar üslupsuz cevaplıysunBorcunuz varsa, izin kullanamayacak durumdaysanız keşke çocuk yapmayı erteleseydiniz.
Özelden msj atılabilirLinç is coming.
Sizce bu usulsüz davranis icin kimse burda yorum yazip doktorun başını yakar mı
Hangi kısım üslupsuz tam olarak? Çok normal bir şey söyledim halbuki. Ama sizin durumunuz farklıymış. Anne olmak her kadının hakkı. Bunu eleştiremem. Madem borç harç içinde çocuk yaptınız, yerinizde olsam nasıl dümen yaparım diye düşünmek yerine bebeğin bakım hizmeti için anneanne/babaanne ya da bakıcı alternatiflerini düşünmeye başlardım. O çalışmadan, sahte raporla alacağınız para çocuğunuzun boğazından geçecek çünkü. Keşke bu ülkede çalışan kadınların imkanları düzeltilse ama maalesef.Borçlarım tüp bebek tedavilerimden kalma 8 yıl çocuğum olmadı zaten ne kadar üslupsuz cevaplıysun
Canım sen nesin ? Ne işle meşgulsün çoluk çocuk sahibimisin çalışıp çocuğunu bırakmak zorunda kaldınmı raporun para verilip alındığı hakkında bilgin varmı rapor alınacak yer soruyorum sen kimsin ?Hangi kısım üslupsuz tam olarak? Çok normal bir şey söyledim halbuki. Ama sizin durumunuz farklıymış. Anne olmak her kadının hakkı. Bunu eleştiremem. Madem borç harç içinde çocuk yaptınız, yerinizde olsam nasıl dümen yaparım diye düşünmek yerine bebeğin bakım hizmeti için anneanne/babaanne ya da bakıcı alternatiflerini düşünmeye başlardım. O çalışmadan, sahte raporla alacağınız para çocuğunuzun boğazından geçecek çünkü. Keşke bu ülkede çalışan kadınların imkanları düzeltilse ama maalesef.
Sen şey yap..Hangi kısım üslupsuz tam olarak? Çok normal bir şey söyledim halbuki. Ama sizin durumunuz farklıymış. Anne olmak her kadının hakkı. Bunu eleştiremem. Madem borç harç içinde çocuk yaptınız, yerinizde olsam nasıl dümen yaparım diye düşünmek yerine bebeğin bakım hizmeti için anneanne/babaanne ya da bakıcı alternatiflerini düşünmeye başlardım. O çalışmadan, sahte raporla alacağınız para çocuğunuzun boğazından geçecek çünkü. Keşke bu ülkede çalışan kadınların imkanları düzeltilse ama maalesef.
Sen şey yap..
Ne yap biliyomusun sen bizim başımıza geç başbakanlık yap usulsüzlükleri bul çöz mesela deprem oldu binalar yıkıldı ya o mütteahhitlerin peşine düş mesela o kadar insan öldü demi onların usulsüzlüklernn yüzünden
Sen çokmu doğrusun mesela hep helalmi yedin çok doğrusun ya namaz kılıyomusun oruç tutuyorsun Allah ın emirlerini yerine geritriymusun ben hiç zannetmiyorum öle olduğunu mesela öle olsa burda boş muhabbetle zamanını doldurmazdınHaksız yere aldığınız parayı bebeğinize yedirebilecek misiniz?
kredi çekin mesela?
Sen çokmu doğrusun mesela hep helalmi yedin çok doğrusun ya namaz kılıyomusun oruç tutuyorsun Allah ın emirlerini yerine geritriymusun ben hiç zannetmiyorum öle olduğunu mesela öle olsa burda boş muhabbetle zamanını doldurmazdın
Hangi kısım üslupsuz tam olarak? Çok normal bir şey söyledim halbuki. Ama sizin durumunuz farklıymış. Anne olmak her kadının hakkı. Bunu eleştiremem. Madem borç harç içinde çocuk yaptınız, yerinizde olsam nasıl dümen yaparım diye düşünmek yerine bebeğin bakım hizmeti için anneanne/babaanne ya da bakıcı alternatiflerini düşünmeye başlardım. O çalışmadan, sahte raporla alacağınız para çocuğunuzun boğazından geçecek çünkü. Keşke bu ülkede çalışan kadınların imkanları düzeltilse ama maalesef.
Senin inancın ibadetin tabiki beni ilgilendirmez ama benim usulsüzlüğümde seni ilgilendirmezasil olarak hak kazandığım memuriyetten feragat ettim hamile olduğum için. Bu, anlayan için yeterli bir cevap.
Benim inancımı, ibadetimi bırakın siz kendinizinkine bakın çünkü sizinki şaşmış biraz
Evet özel sektör dğum iznimi kullandım sadeceÖzel sektorde mı calısıyorsunuz daha once ne kadar ızın kullandınız
Bi dön etrafına bak Allah ını seversen ya bu ne ki benm yaptığım bnm istediğim ne yani sen usulsüzlük görmemişsin herhaldePolemiğe girmek istemiyorum ama söylemeden geçmek istemedim sizinki de usulsüzlük işte. Beğenmediğiniz şeyi yapmak için açık kapı arıyorsunuz.
Bildigim kadarıyla dogumdan sonrada ücretsiz izne cıkabılırsınızEvet özel sektör dğum iznimi kullandım sadece
Yasamayan basina gelmeyen anlamaz canim bosverBorçlarım tüp bebek tedavilerimden kalma 8 yıl çocuğum olmadı zaten ne kadar üslupsuz cevaplıysun
Teşekkür ederimYasamayan basina gelmeyen anlamaz canim bosver