- 28 Mart 2017
- 16.518
- 68.302
- Konu Sahibi Biryolcu0000
Kk arastirma timi hatunun kim oldugunu bulursaniz ben sikayet ederim seve seve.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazdıkarımı okusanda keşke beni yormasan demiBildigim kadarıyla dogumdan sonrada ücretsiz izne cıkabılırsınız
Başka bişey için uğraşsan belki bi işe yararsınKk arastirma timi hatunun kim oldugunu bulursaniz ben sikayet ederim seve seve.
Usulsuzluk su ki ise gitmeden maas alacaksinizBi dön etrafına bak Allah ını seversen ya bu ne ki benm yaptığım bnm istediğim ne yani sen usulsüzlük görmemişsin herhalde
Malesef tanidigim cok kisi aliyor rapor. Kimse de almamasi gerektigini dusunmuuorSizde yada bebeginizde bir saglik sorunu yoksa hic bir doktor heyet raporu vermemeli. Para karsiligi bu isi yapanlar da tek tek saglik bakanligina sikayet edilmeli.
Bende diyorumki arkadaşlara yardımcı olamayacaklarsa parazit yapmasınlarYorumlardan memnun degılsınız hanımefendı, netten arastırabılırsınız burda kinsenin yardımcı olabılecegını sanmıyorum
Bende diyorumki arkadaşlara yardımcı olamayacaklarsa parazit yapmasınlar
Kızlar doğum iznim bitti borçlarım olduğu için ücretsiz izne ayrılamıyorum bebeğimde çok küçük daha bana ihtiyacı var ankarada bildiğiniz heyet raporu alabileceğim bir yer varmı çok ihtiyacım var lütfen
Usulsuzluk su ki ise gitmeden maas alacaksiniz
Insallah alamazsin raporBaşka bişey için uğraşsan belki bi işe yararsın
Keşke başımıazda sizin gibi insanlar olsa keşke burda yargı dağıtacağnıza devletimizin başına geçseniz bizi yönetseniz ne kadar duyarlı insanlarmışsınız gözlerim yaşardıbebeğim 2 aylıkken ise başladım. cok borcumuz vardi. devler memurunun zaten yarım gün çalışma hakkı var belli süre.
insanlarin hakkına girmeyi nasıl göze alabiliyorsunuz anlamıyorum.
ben normal rapor alamıyorum hak geçer diye. Ne kadar rahat heyet raporundan bahsediyorsunuz pes.
Ne bu üreme çabası, paran yoksa neden borçla harçla üremeye çalışıp sonrasını hesap etmiyorsun? Hakka girmeye çalışarak büyüteceğin çocuktan ne hayır gelecek? Mantaliteye bak, parasını verecekmiş(!)Borçlarım tüp bebek tedavilerimden kalma 8 yıl çocuğum olmadı zaten ne kadar üslupsuz cevaplıysun
Ben genel olarak hastalik disi alinan tum raporlara karsiyim. Bu da bir tür dolandiricilik.Malesef tanidigim cok kisi aliyor rapor. Kimse de almamasi gerektigini dusunmuuor
Ha siz büyük hırsızlarla uğraşın diyorsunuz, imam osuruyor cemaatin ş..masında sorun yok diyorsunuz. Bu ülkede ahlâk sıkıntısı olduğunun en net örneğisiniz. Pişkinliğe bak.Sen şey yap..
Ne yap biliyomusun sen bizim başımıza geç başbakanlık yap usulsüzlükleri bul çöz mesela deprem oldu binalar yıkıldı ya o mütteahhitlerin peşine düş mesela o kadar insan öldü demi onların usulsüzlüklernn yüzünden
Onlar da böyle 3-5 ile başladı, bir günde böyle olmadılar.Ha siz büyük hırsızlarla uğraşın diyorsunuz, imam osuruyor cemaatin ş..masında sorun yok diyorsunuz. Bu ülkede ahlâk sıkıntısı olduğunun en net örneğisiniz. Pişkinliğe bak.
Lutfen boyle düşünmeyin evlat sahibi olmak icin evini arabasini satan onca insan varken.bahsettigi konu usulsuzluk tamam hakka girmek tamam ama bir kadini evlat sahibi olmak istemesiyle yargilamayinNe bu üreme çabası, paran yoksa neden borçla harçla üremeye çalışıp sonrasını hesap etmiyorsun? Hakka girmeye çalışarak büyüteceğin çocuktan ne hayır gelecek? Mantaliteye bak, parasını verecekmiş(!)