DOĞUM İZNİ SGKLI ANNELER

BetulHanim

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2023
432
211
Kızlar merhaba. Doğum sonrası ve öncesinde biliyrosunuz ki calısan anneler olarak 16.haftalık bir izne ayrılabiliyoruz. Hatta bunun için sgkdan ödenek de alıyoruz. bende bu ödenekten yararlanmak istiyorum. Suan 27+5 haftalığım. 32.haftamda doğum iznine ayrılmak istiyorum. Ama benim 32+0 ım 15 temmuz resmi tatile denk geliyor. Bu durumda ne yapılması lazım ? İlla o rapor ve ödenek icin hak kazanma 32+0da mı baslamalı yoksa 32+1de de alabilir miyim ? Lütfen yardım eder misiniz

Bu o alacagımız ödeneği etkilemez değil mi ? 16 hafta sonunda 46 bin civarı bir tutar yatırılıyormus sanırım. Biliyor musunuz onu
Ben devlet memuruyum ama hiç bilmiyorum 46 bin falanda kimseden duymadım çevremde bir sürü doğum yapan arkadaşım oldu

Bu o alacagımız ödeneği etkilemez değil mi ? 16 hafta sonunda 46 bin civarı bir tutar yatırılıyormus sanırım. Biliyor musunuz onu
Toplu yatmıyor maalesef 50 binse 25 bi veriyorlar bir kaç ay sonra diğer 25 i veriyorlar ben 32+5 de aldım gün sıkıntı olmuyor merak etme

Kesinti felan olmuyor demi o +2 icin ? Ve bir de neler yapmıstınız hastaneye gittiniz ve sonrasını anlatır mısınız 🙏🏻tam net bir seye ulasamıyorum.
Ayrica basvuru yapmaniz vs gerekmiyor diye hatirliyorum. E devletten takip edin yatınca oradan gorebiliyorsunuz kimlik ile pttden cekiliyor

X