- 6 Aralık 2017
- 6.356
- 6.517
- 198
- Konu Sahibi bir_fincan_kahve
Güzellikle konusmayi denesen anlayis gosterir belki canimNe mutlu ben tazminat alamam sanirim ya vermeyi düşünmezler beni bekliyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzellikle konusmayi denesen anlayis gosterir belki canimNe mutlu ben tazminat alamam sanirim ya vermeyi düşünmezler beni bekliyorlar
Güzellikle konusmayi denesen anlayis gosterir belki canim
Bende cok düşündüm ama mecburdum hali hazirda ev kredimiz falan var çünkü isi birakmak baya zora düşürecek bizi ama yapacak birseyim yoktudenemeye çalışıcam birde kafam karışık çalışmaya devam edip etmeme konusunda o yüzdende tereddütteyim uzun saatler çalışıyoruz mağlum
Bende cok düşündüm ama mecburdum hali hazirda ev kredimiz falan var çünkü isi birakmak baya zora düşürecek bizi ama yapacak birseyim yoktu
Umarım en doğru karari verirsiniz peki bebeğe kim bakacak ise devam edersenizben çocuk yokken yoruluyordum eve işe yetişmek zor geliyordu şimdi çocukla alışabilirmiyim bilmiyorum zoruma gidiyor uzun saat çalışmak ama işyerimde işimde iyi kafamda deli sorular
Umarım en doğru karari verirsiniz peki bebeğe kim bakacak ise devam ederseniz
Bakacak biri varsa bence Bir kac ay deneyin eger zorlanırsanız o zaman çıkarsınız, benim bakacak kimsem yokkayınvalidem bakıcak aynı sokakta oturuyoruz
Bakacak biri varsa bence Bir kac ay deneyin eger zorlanırsanız o zaman çıkarsınız, benim bakacak kimsem yok
Rica ederim sağlıkla kucaginiza alınaynen en doğrusu o olacak sanırım teşekkür ediyorumm :)
Sizde insaallahRica ederim sağlıkla kucaginiza alın