Doğuma Hazırlık Doğum için erkek tarafı ne yapmalı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Arkadaşlar dogumda erkek tarafi ne yapmali neler almali bildiklerinizi paylasir misiniz doğumdan sonra yapacaklari var mi mesela dogum ucreti erkek tarafi oder diye duyduk dogru mu
Canim, eger ayni evde yasiyorsaniz gelir gider birse bazen kayinpeder bebek hevesine bir jestle hastane masraflarini karsilayabiliyor.ha yok eviniz barkiniz ayri ise o zaman dogumda kiz tarafi erkek tarafi olmaz,siz karsilarsiniz.hayirli dogumlar...

Eşimin tarafı 9 aydır tek bir zıbın bile almadıkları için hiç bir beklenti içine girmiyorum. :KK51:

Annem babam sağolsun diyorum.. Yapmamaları bile gerekenleri fazlasıyla yaptılar.
Geri kalanları da eşim ile biz hallettik.

Herkes gonlunden gecen ya da gucunun yettigince hediyesini alir bence. Kayinvalidem arabasini almak istedi, gorumcen karyolasini, babam eczaci tum medikal ihtiyaclari ben hallederim dedi. Annem hergun birseyler alma pesinde hevesli. Dogum masraflari tabi bize ait, hastane parasi verecek halimiz olmasaydi gider devlet hastanesine basvururdum. Buda gayet normal bence. Kizimiz olacagi icin artik kiz tarafi biz olduk, kiz tarafi 4 yil once dugunle son buldu:))

Benim annem babam Bebek odasını aldılar pike takımı yorganı yastığını felan yaptıyor ve mevlüdünde getirmek için küçük bi bohça hazırlıyor, kız tarafının durumu müsaitse bu tarz şeyler yapar ben çevremden gördümde hep yapıldığını, tabi uygun değilse zaten bişeyde beklenmez.. Erkek tarafı ne yapar bilmiyorum tam olarak emin olmayarak,,, hastane masrafını, Bebek arabasını, künyesini, ayrıca takı alıyorlar diye duydum tabi bunların hepsi maddi durumunun müsaitliğiyle değişir... :anneadayı::KK200:

Kimse bişey almak zorunda değil ama içlerinden geliyosa tabiki bu masraflı dönemde yardımcı olsalar fena olmaz torunları sonuçta

X