Doğum hikayem.

güzel dileklerin çok teşekkür ederim .. ayrıca güzel yürekli demen benmi çok onure etti çok saol .. tüm anneler güzel yürekli.:1hug:

:Saruboceq: canimmm bir anne bukadarmii hissilii anlatir bu kadarmii derinden anlaatirr innan dislerimi sikarak okumusumm avuclarimi oyle sikmisimkiii tirnak izlerim cikmiss .tamm benimm duygulariim allahimm bir omur boyu ailene saglik sihhat versin canimm doya doya buyut bebsinii .. bide resmini koysaydin gorseydik nazli kizinii annesii .. allahim bana ve tum isteyenlere bu duyguyu yasatsin yarabbimm:Saruboceq::Saruboceq:

inanki canı gönülden aminn diyorum.. bende çok duygulandım şimdi.. rabbim sizlerede versin inşallah en kısa zamanda ..

ekranı görmeye çalışıyorum ama iki saattir göremiyorum o kadar ağladım ki elim kolum boşaldı derler ya çok etkiledi beni hikayen rabbim olmayan herkese bu duyguyu yaşatsın.

ekranı görmeye çalışıyorum ama iki saattir göremiyorum o kadar ağladım ki elim kolum boşaldı derler ya çok etkiledi beni hikayen rabbim olmayan herkese bu duyguyu yaşatsın.

aminn canım.. o yolda kimseyi aratmasın. okadar zorkii bu hikayemde paylaşamadığım okadar çok şey varki.. anca yaşayan bilir derleryaa.. rabbim kimseyi kucağı boş bırakmasın.

Allah bağışlasın evladınızı.
Konunuzu içeriği nedeniyle taşıyorum,bilginize.

çok güzel anlatmışsınız insan nasıl duygulanıyor mink kızın da anne olur birgün inşallah seni daha iyi anlar o zaman allh uzun ömürler versin tüm ailenize

Çok duygulu etkili bir hikaye olmuş.Rabbim yavrunu sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inş. Evlat isteyen herkesede bu güzelliği tattırsın inş.

Allah uzun ömürler versin meleğine ve size.Rabbim hiç ayrı düşürmesin sizi.

kontrole diye gittik doktora. 38+2. bi baktı rahim 4 cm açılmış. nst de sancı görünüyor. zaten bi gün öncesinden sancılar yoklamaya başlamıştı. nişan geleli 5 gün kadar olmuştu. anlaşılan tatlı bıdışım artık gelmek istiyor. sezeryan istediğim için direk hastaneye aldı bizi. beklersek bu gece normal doğum yapabilirsin dedi. valiz hazır zaten arabada. altı saat kadar sonra bebişimize kavuştuk. dünyanın en mutlu insanı bizdik.. o günü asla unutamam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…