dogum hikayem

Canım Allah analı babalı büyütsün inşallah..
Maşallah kızına Allah nazarlardan korusun ...

çok tatlıymış canım maşallah sanada geçmiş olsun ne güzel anlatmışsın tebrik ederim insanlara moral olmuşsun sizlere yavrunuzla birlikte hayırlı uzun sağlıklı ömürler nasip etsin allahım inşallah

canım bebeğinin maşallahı var.allah nazardan saklasın.bahtı açık olsun.sana da geçmiş olsun.darısı bizim başımıza.ben de normal doğum istiyorum ama çok korkuyorum.sancı,kesik,dikiş çok korkutuyor benisenağlamasenin doğum hikayeni okuyunca biraz daha rahatladım.umarım benim de korktuğum gibi olmaz da kolay geçer.kendine ve bebişine çok ii bakyerimseniben

slm arkadaşlar kaç gündür nete girmeye birtürlü fırsat bulamadım.merak edenlerle dogum hikayemi paylaşmak istiyorum.29.10.2008günü hafif kanamam gelmişti doktoruma gittim suni sancıyla ayın 30unda dogum yapmamı önerdi.Ben sancının kendiliginden gelmesini bekledim ve o gece sancılandım.gece 2de sancım başladı sabah saat 8de hastanedeydim ve 08.05de dogumumu yaptım.az daha geç kalsaymışım yolda doguracakmışımkaydirigubbakcemile3hastanede de bir kaç saat yatırıp bıraktılar.normal dogumu tehlikesi olmayan herkese tavsiye ederim.normal dogum sonrası bebeginizi direkt kucagınıza veriyorlar hemen emzirmeye başlıyorsunuz bu çektiginiz bütün acıları unutturuyor ve dogum sonrası da çok rahat oluyor.hiç dogum yapmış gibi degilim çok rahatım.size tavsiyem normal dogumdan hiç korkmayın hepinize tavsiye ederim.Allah hepinizi hayırlısıyla kurtarsın inşallah.sizlerle bebişimin resmini paylaşmak istiyorum adın da IRMAK koyduk.

Son düzenleme:
canımmm hayırlı olsunn allah analı babalı büyütsünn, senin nasıl gerçekleşmişti gebeliğin herhangibir tedavi geçmişin varmıydı yoksa istediğinizde hemen oldumu? bende çok istiyorumm bebeğimin olmasınıııı senağlama

canım ben beş senelik evliyim ve aşılama yoluyla hamile kaldım.ilk aşılamada oldu.üzülme sende.Allah inşallah en kısa zamanda senide bebişine kavuşturur.bu işte en önemli sey moral:1hug:

edacım allah analı babalı büyütsün maşallah bebişine ve sana allah nazarlarladan saklasın sizleri, hikayen süper canım bende normal doğum istiyorum inşallah senin gibi rahat bir doğum yaparım
ndk allah gönlüne göre versin canım olur seninde bebişin merak etme

insanın inanası gelmiyor bu güzelliğe tam bi mucize.allah analı babalı büyütsün minik meleğini

edacım gözünaydın allah analı babalı büyütsün inşallah darısı başımıza

canım allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza umarım bizde rahat bir doğumla hayırlısıyla alırız kucağımıza

Allah anali babali buyutsun insallah yerim ben onu
agza bak ya pek tatli masallah nazar degmez insallah annesi

edacım çoooooooooooook tatlı yaa maşallaahhh..analı babalı gülücüklerle büyüsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…