canım cok gecmıs olsunnnn dıleklerımle baslıyayım..
senı cok merak ettık hastaneden gec cıkacagını tahmın etmıstık yurt dısında oyleymıs amaa bu kadarda olmaz dedım bır ara ıcımden (kızlara bellı etmedım korkarlar dıye )
neysee yavruna kavusmana cok sevındım ama acı cekmene ıçım cız ettı...
bu arada bende hala doguramadım ne yapcam bılmıyorum bana ıraz akıl ver.. doktorum eger 1 hafta daha dogmazsa sunı sancı verıceklerını soyledı alttan fıtıl olarak... ( sana ne sekılde verıldı bılemıyorum ? ) 1 hafta daha dogmazsa sunı sancıyımı sezeryanımı secsem bılemıyorum cok stres yaptım dogmuyor dıye..
Sen dogumun maşallah hermen hemen her evresını yaşamıssın sezeryan harıçç dayanıklıymışsınn .. Allah sızı bundan snraaa hıçç ayırmasın hep mutlu vede saglıklı olun .. dıkışlerın ne alemde bu arada ? bı ılac solusyon fln verdılermı ?
dogumlar ne yazikki standart degil oyüzden kim nasil olacak bilmek cok zor..
kolay normal doguran oldugu gibi sezeryan olup ayaga erken kalkanda oluyor..tam terside söz konusu..
ben dogumda yasadigim onca sanciya ragmen normal dogumda pisman degilim..beni pisman edebilecek tek sey bebegime yada bana kalici bir hasar olmasi olurdu..sükür öyle bisey görünmüyor..böyle bir risk her iki dogumdada var..
suni sanci olarak bize okulda hep serum seklinde oksitosin denilen madde ögretildi ki banada verilen o...
ilk defa oda arkadasim makedonyali bir bayandan duydum ona genelde fitil olraka veriyorlarmis,acikligi saglamak icin ve cok memnundu..
sabirsizlanmani ve korkularini anlayabiliyorum ama basta dedigim gibi ne olacagini kestirmek cok zor..
bugün itibariyle dikislerim hareketimi kisitlamiyor..su ile temiz tutup kurtma makinesiyle kuruttum jinekolojik muayenede gayet iyi dediler..
denilirdide inanamak zor gelirdi cidden yasananlar unutuluyor bebegi sag salim kucagina alinca..yeterki devam eden bir problem olmasin..
ben zaten canimin derdini unutup minicik olan yavrumun derdine düstüm,sariligi atlatacakmi emzirmem yeterli mi??
dua et denizcigim hakkinda en uygun ve kolay olan olsun..