• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dogum hikayem...

canım sende benim gibi zor anlar yaşamışsın ama ne mutluki bu zor anları sana unutturan meleğin ile birliktesin artık Rabbim ikinizede uzun ömürler versin...Hayırlı evlat olur inşallah...Allah analı babalı büyütsün...

cnm sende öyle böyle bir şekilde kurtuldun kızın kucağın da allah uzun ömür verisn hayırı uğurlu olsun bebeğin

canım cok gecmıs olsunnnn dıleklerımle baslıyayım..
senı cok merak ettık hastaneden gec cıkacagını tahmın etmıstık yurt dısında oyleymıs amaa bu kadarda olmaz dedım bır ara ıcımden (kızlara bellı etmedım korkarlar dıye ) :P
neysee yavruna kavusmana cok sevındım ama acı cekmene ıçım cız ettı...
bu arada bende hala doguramadım ne yapcam bılmıyorum bana ıraz akıl ver.. doktorum eger 1 hafta daha dogmazsa sunı sancı verıceklerını soyledı alttan fıtıl olarak... ( sana ne sekılde verıldı bılemıyorum ? ) 1 hafta daha dogmazsa sunı sancıyımı sezeryanımı secsem bılemıyorum cok stres yaptım dogmuyor dıye..

Sen dogumun maşallah hermen hemen her evresını yaşamıssın sezeryan harıçç dayanıklıymışsınn .. Allah sızı bundan snraaa hıçç ayırmasın hep mutlu vede saglıklı olun .. dıkışlerın ne alemde bu arada ? bı ılac solusyon fln verdılermı ?

dogumlar ne yazikki standart degil oyüzden kim nasil olacak bilmek cok zor..
kolay normal doguran oldugu gibi sezeryan olup ayaga erken kalkanda oluyor..tam terside söz konusu..

ben dogumda yasadigim onca sanciya ragmen normal dogumda pisman degilim..beni pisman edebilecek tek sey bebegime yada bana kalici bir hasar olmasi olurdu..sükür öyle bisey görünmüyor..böyle bir risk her iki dogumdada var..
suni sanci olarak bize okulda hep serum seklinde oksitosin denilen madde ögretildi ki banada verilen o...
ilk defa oda arkadasim makedonyali bir bayandan duydum ona genelde fitil olraka veriyorlarmis,acikligi saglamak icin ve cok memnundu..
sabirsizlanmani ve korkularini anlayabiliyorum ama basta dedigim gibi ne olacagini kestirmek cok zor..
bugün itibariyle dikislerim hareketimi kisitlamiyor..su ile temiz tutup kurtma makinesiyle kuruttum jinekolojik muayenede gayet iyi dediler..
denilirdide inanamak zor gelirdi cidden yasananlar unutuluyor bebegi sag salim kucagina alinca..yeterki devam eden bir problem olmasin..
ben zaten canimin derdini unutup minicik olan yavrumun derdine düstüm,sariligi atlatacakmi emzirmem yeterli mi??
dua et denizcigim hakkinda en uygun ve kolay olan olsun..

evet her dogum her ınsan yapısı bır olmuyor.. yasemincim herseyi atlatmanıza cok sevındım .. bebegının mıs kokusuyla bas basa bırakayım senı bıraz :)
sonra yıne yaz bızleree Allahım guç kuvvet versın saglıklı guzel gunler sızı beklıyor ne mutlu sana .. ınan bana cok buyuk bır ornek oldunn

canım geçmiş olsun zor bi doğumun olmuş.allha sana ve bebişine sağlık sıhhat versin.mutluluklar.
ilk doğumumda benimde dikişlerim atılırken hisstmiştim.bağırdım hatta.o yüzden ikinciyi sezeryan istiyorum ama herkes normal en güzeli diyo

canım ALLAH yavrunla size uzun saglıklı ömürler versin
cok şükürkü atlatmışsın öyle böyle
şimdi doya doya yanındaki yavruna bak kokla acılarını ve yaşadıklarını aklına getirne
bende perşembe sabahı sezeryana giricem 9 dan sonra dua et sen lohusasın a.s.

canım rabbim senin yanında olsun.sağlıkla bebişini kucağına al inşallah.sezeryanla ilgili benide bilgilendirimisin toparlandığın zaman .bende sezeryan istiyorumda nasip olursa.a.s.

zor bi doğum olmuş canım ama çok şükür iyisiniz ikinizde, çok merak etmiştik canım seni,Allah analı babalı büyütsün inşallah

canım kızın hayırlı ugurlu olsun benimde dikişleirm oldu korkudan çiş bile yapamadım :roflol: 2 gün ama sonra rahatladım şimdi iyyim çok şükür benim kızım da 2940 gr dogdu dikişleri bend ehissttim hatta asistana bagırdım oda bana bagırdı bende seni şikayet etcem dedim en sonunda alttan aldı onun dışında dogum çok kolay oldu benim şükürle rolsun hastaneye sırf suni sancı vermesinler diye gitmedim ben gitiğimde zaten 5 cm açılmıştı sonra 8 cm oldu sonra 2 ıkınmada çıktı dikişler zorladı sadece onun dışında herşey çok iyyidi asistana keşke bagırmasaydım sonra pişman oldujm sonuçda yapması gerekeni yaptı ama o an düşünemiyorsun genede herkes normal dogurmalı ben epidurelsiz dogum yaptım iykide epidurelsiz olmuş yoksa ıkınamazdım herhal..... ama hepsi geride kaldı saglık olsun yeter ki gerisi geçiyor

Back