doğum hikayem cennetten gelen bir melekle sonlandı

sonunda sen de minik meleğine kavuştun..gözünüz aydın,allah analı-babalı, hayırlı evlat olarak büyütmeyi nasip etsin cnm.

kıs cadı asortie doğurdun demek ..bekle bekle helak olduk ayol..ben bile doğurdum 15 gün oldu anacım..ne nazlıymış adaşım..
canım çok şeker maşşallah ..allah sağlık sıhhat versin ..tebrik ediyorum canımm..çok geçmiş olsun ..

allah uzun ömürler versin hayırlı evlat olsun inşallah sağlıkla buyusun

Allah bağışlasın canım maşallah bebeğinede sanada
gözünüz aydın:1hug:
Allah analı babalı büyütsün Eylülcüğümüzü:Saruboceq:
hayırlı bir evlat olsun inşallah:Saruboceq:

canım gözün aydın bebeğin çok tatlı allah analı babalı büyütsün kaderinde hep güzel şeyler olsun...

gözün aydın asorticim.maşalllah çok güzel meleğin.allah analı babalı büyütsün inş.bahtı açık olsun.

gözün aydın canım, maşallah nazar değmesin kuzuna... darısı başıma...
ne güzel yazmışsın doğum hikayeni, tam istediğim gibi gayet doyurucu, ayrıntıları atlamadan yazmışın, çok teşekkür ederim. biraz rahatladım okuyunca ordaymışım gibiydi. bol bol dinlen şimdi, bir an önce iyileş...

vay be sonunda geldi nazlı melek.. sağlıklı mutlu ve huzurlu bir yaşam diliyorum size, çok da tatlı maşallah.. nazar degmesin inşallah:)

tebrik ederim,Allah anali babali büyütsün insallah..senin dogumunu cok merak ediyordum,ama ne guzel kavusmusun kizina..Allah mutlulugunuzu daim etsin...gözünaydin.

Tebrikler.Sana da bebeğine de maşallah
Allah analı babalı büyütsün.Sağlıklı büyüsün inşallah.

allahım mutlulugunuzu daim etsin hep birlikte huzurla yaşayın...........

allah analı babalı büyütsün canım hikayeni okurken benimkide kıpır kıpır oynuyo diyokiii yakında geliyorum kıskanma sende anlatırsın :)

Asortie gözün aydın canım sen de meleğine kavuştun ne güzel. Allah analı babalı büyütsün foto da koy da görelim küçük kızı canım.

gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün. annesine babasına hayırlı evlat olsun inşallah. darısı bizlerin başına.

çok duygulandım canım okurken
allah analı babalı sağlıklı büyütsün inşallah ::::))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…