- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 39
herşey 11 şubat 2008 den sonra başladı ama ben nereden bilirdim ki
bunun bu kadar güzel bir sonla biteceğini:ecrin_bebek: neyseee
hikayemizde şöyle bitti
cuma günü sabah 8:30 ta hastanedeydik ama ben o gece nasıl
uyuduğumu bile hatırlamıyorumm çok zor ve geçmek bilmeyen bir geceydii
hastaneye gittik ama ben nasıl açımmcokacimcoook bişey yememişim zaten kızımda aksine kımıl kımıl oynuyor anladı tabii çıkacağını
annemide alıp geldiğimiz için ben psikolojik olarak rahatım
neyse yatışımız yapıldı ben yattım hemşire geldi kıyafetlerimi falan verdi bana dedi bunları giy hiç birşey kalması üzerinde neyse
eşimin yardımıyla giyindim odada bu arada doktor geldi
çatı muayenesi ve açılma baktı çatı müsait açılma yok suni sancı verecez
dedi
bu arada çatı muayenesinden korkmayın sakın kendinizi kasmadığınız sürece o kadar rahat ki anlatamamhihoyyyt
ama ben nasıl tamam dediğimi hatırlamıyorum tırsıyorum ok
dedim ve işlemler başladı önce lavman yapıldı bu lavmanı bende bişey sandım ayol o ne kolay bişeymiş en azından benim için
işte lavmandan sonra damar yolum açıldı yatırdılar beni yanımda eşim annem ve halam
suni sancıyı verdileeeerrr saat 10 da neyse ben tv açtım yattım izliyorum
tv yi ama içimde ne fırtınalar kopuyor dakikalar geçti bir saat sonra bende tık yok bu arada nst ye de bağlıyız kızımda rahat herşey yolunda ama sadece sancı yok ortada bende korkudan ne isteyeceğimi şaşırdım normalmi istesem sezercikmi
derken bekle bekle bende hala tık yok doktorum geldi sonunda
o da baktı açılma yok dedi ve saat 12 yi 10 geçe dedi hadi seni sezeryana alıyoruz ve ben o an ne istediğimi bilemedim
beni hooop kaldırıp sedyeye aldılar annem halam ve eşim korkulu gözlerle bana bakıyoraansöre bindirdiler ben sedyede sondayla birlikte iniyoruz bu arada
sonda sezeryana alınırken takıldı ve o da çok kolay sakın korkmayın
asansöre sadece eşimi aldıla canım nasıll bakıyor gözüme ben bakmıyorum ki huyumu
biliyorum baksam ağlıcam senağlamaameliyathaneye indirdiler beni annemler kapıda eşim kapıda onları orada bırakınca
bir daha göremeyeceğimi düşündüm çok kötü bir duyguydu:a015:
neysee içeri girdik ama buzzzz gibi ben dondum orada beni ameliyat masasına aldılar hazırlıklar yapıldı genel oldum ben bu arada
doktorlar geldi sadece çocuk doktoru gelecek neyse o da geldi
hemşire dedi ki hadi uyuyoruz oksijen maskesini taktılar boğazımın yandığını hissettim ve gerisini hatırlamıyorumm uyumadan hemşireye dedim ki kaçta doğarsa saate bak dedim tamam dedi
sonra bir acıyla uyandımm gözlerim kapalı ama ağlıyorum hemşire
gözyaşlarımı siliyor hissediyorum ama gözümü açamıyormm
hemşire ismimi söylüyor ama derin bir uykudayım ama uyanamıyorum neyse hemşire tekrar ismimle seslendi ve ben
gözümü açtımm bebeğim nerede dedim yukarıda dedi hadi ayılda bebeğine
kavuş dedi bende ayıldım artık iyice nasılsın dedi çok ağrım var dedim tamam
geçecek birazdan dedi neyse beni yukarı çıkarıyorlar
kızım çoktan babasına ve anneannesine kavuşmuş bile
beni bekliyorlar eşim nasıl olmuş sararmış solmuş rengi atmış adamın annemle ikisi çok solgunlardı beni görünce renkleri yerine geldi eşim asansörün kapısında bekliyordu ama kızım geldikten sonra
tam 3 kere aşağı inmiş ne zaman çıkacak die bakıp gelmiş annem
dedi ki sonradan söyledi tabi çok kötü olmuş aşkım benim
bana bişey olacak sanmış morali sıfıra inmiş
neyse yukarı çıktım yatağa aldılar beni beşikte bişeyler
kımıldıyor allahım nasıl güzel kımıldıyor
hemşire getirdi yanıma hemen aman allahım nasıl bişey o ne kadar güzel bir melek dedim gözlerime inanamadım resmen aşık oldum ve başladım ağlamaya annemde başladı çok güzel bir duygu bu rabbim herkese versin:Saruboceq: inşallah ağlamam geçince hemen emzirdim bebeğimi gözlerimi alamadım ondan ama olsun sütüm çok azda olsa hemen geldi
çok şükür39+4 te 50 cm 3440 gr saat 12:39 da doğmuş 14 kasımda meleğimi aldım kollarrıma :asigim:sadece ağrım biraz rahatsız etti ilk gün onun dışında
çok iyiydik şuan da iyiyiz bebeğimle beraber gazımda çıkınca dün hastaneden çıktık artık evimizdeyim mutluyuz huzurluyuz
allah herkese nasip etsin çok güzel bir duyguymuş bu
resmen aşık olduk tekrar babasıyla
allah kimseyi bu yolda bırakmasım biraz uzun oldu ama
uzun hikayeler daha ballı oluyordu benim için:jeyyar:
bunun bu kadar güzel bir sonla biteceğini:ecrin_bebek: neyseee
hikayemizde şöyle bitti
cuma günü sabah 8:30 ta hastanedeydik ama ben o gece nasıl
uyuduğumu bile hatırlamıyorumm çok zor ve geçmek bilmeyen bir geceydii
hastaneye gittik ama ben nasıl açımmcokacimcoook bişey yememişim zaten kızımda aksine kımıl kımıl oynuyor anladı tabii çıkacağını
annemide alıp geldiğimiz için ben psikolojik olarak rahatım
neyse yatışımız yapıldı ben yattım hemşire geldi kıyafetlerimi falan verdi bana dedi bunları giy hiç birşey kalması üzerinde neyse
eşimin yardımıyla giyindim odada bu arada doktor geldi
çatı muayenesi ve açılma baktı çatı müsait açılma yok suni sancı verecez
dedi
bu arada çatı muayenesinden korkmayın sakın kendinizi kasmadığınız sürece o kadar rahat ki anlatamamhihoyyyt
ama ben nasıl tamam dediğimi hatırlamıyorum tırsıyorum ok
dedim ve işlemler başladı önce lavman yapıldı bu lavmanı bende bişey sandım ayol o ne kolay bişeymiş en azından benim için
işte lavmandan sonra damar yolum açıldı yatırdılar beni yanımda eşim annem ve halam
suni sancıyı verdileeeerrr saat 10 da neyse ben tv açtım yattım izliyorum
tv yi ama içimde ne fırtınalar kopuyor dakikalar geçti bir saat sonra bende tık yok bu arada nst ye de bağlıyız kızımda rahat herşey yolunda ama sadece sancı yok ortada bende korkudan ne isteyeceğimi şaşırdım normalmi istesem sezercikmi
derken bekle bekle bende hala tık yok doktorum geldi sonunda
o da baktı açılma yok dedi ve saat 12 yi 10 geçe dedi hadi seni sezeryana alıyoruz ve ben o an ne istediğimi bilemedim
beni hooop kaldırıp sedyeye aldılar annem halam ve eşim korkulu gözlerle bana bakıyoraansöre bindirdiler ben sedyede sondayla birlikte iniyoruz bu arada
sonda sezeryana alınırken takıldı ve o da çok kolay sakın korkmayın
asansöre sadece eşimi aldıla canım nasıll bakıyor gözüme ben bakmıyorum ki huyumu
biliyorum baksam ağlıcam senağlamaameliyathaneye indirdiler beni annemler kapıda eşim kapıda onları orada bırakınca
bir daha göremeyeceğimi düşündüm çok kötü bir duyguydu:a015:
neysee içeri girdik ama buzzzz gibi ben dondum orada beni ameliyat masasına aldılar hazırlıklar yapıldı genel oldum ben bu arada
doktorlar geldi sadece çocuk doktoru gelecek neyse o da geldi
hemşire dedi ki hadi uyuyoruz oksijen maskesini taktılar boğazımın yandığını hissettim ve gerisini hatırlamıyorumm uyumadan hemşireye dedim ki kaçta doğarsa saate bak dedim tamam dedi
sonra bir acıyla uyandımm gözlerim kapalı ama ağlıyorum hemşire
gözyaşlarımı siliyor hissediyorum ama gözümü açamıyormm
hemşire ismimi söylüyor ama derin bir uykudayım ama uyanamıyorum neyse hemşire tekrar ismimle seslendi ve ben
gözümü açtımm bebeğim nerede dedim yukarıda dedi hadi ayılda bebeğine
kavuş dedi bende ayıldım artık iyice nasılsın dedi çok ağrım var dedim tamam
geçecek birazdan dedi neyse beni yukarı çıkarıyorlar
kızım çoktan babasına ve anneannesine kavuşmuş bile
beni bekliyorlar eşim nasıl olmuş sararmış solmuş rengi atmış adamın annemle ikisi çok solgunlardı beni görünce renkleri yerine geldi eşim asansörün kapısında bekliyordu ama kızım geldikten sonra
tam 3 kere aşağı inmiş ne zaman çıkacak die bakıp gelmiş annem
dedi ki sonradan söyledi tabi çok kötü olmuş aşkım benim
bana bişey olacak sanmış morali sıfıra inmiş
neyse yukarı çıktım yatağa aldılar beni beşikte bişeyler
kımıldıyor allahım nasıl güzel kımıldıyor
hemşire getirdi yanıma hemen aman allahım nasıl bişey o ne kadar güzel bir melek dedim gözlerime inanamadım resmen aşık oldum ve başladım ağlamaya annemde başladı çok güzel bir duygu bu rabbim herkese versin:Saruboceq: inşallah ağlamam geçince hemen emzirdim bebeğimi gözlerimi alamadım ondan ama olsun sütüm çok azda olsa hemen geldi
çok şükür39+4 te 50 cm 3440 gr saat 12:39 da doğmuş 14 kasımda meleğimi aldım kollarrıma :asigim:sadece ağrım biraz rahatsız etti ilk gün onun dışında
çok iyiydik şuan da iyiyiz bebeğimle beraber gazımda çıkınca dün hastaneden çıktık artık evimizdeyim mutluyuz huzurluyuz
allah herkese nasip etsin çok güzel bir duyguymuş bu
resmen aşık olduk tekrar babasıyla
allah kimseyi bu yolda bırakmasım biraz uzun oldu ama
uzun hikayeler daha ballı oluyordu benim için:jeyyar:
Son düzenleme: