31. Haftadayım bu akşam yıkadıklarımı ütüledim ve nerdeyse ağlıcaktımTecrübeli anneler , anne adayları , anne olmak isteyenler, olmak istemeyenlerhepinize musmutlu günler diliyorum.
Benim kafamı karıştıran bir konu var , kıyafet yıkanıp ütülenmesi ne zaman yapılmalı? 7. ayda diyen var , 2 ayda o kıyafet yine kokar diye düşünüyorumtakibe göre gitsek bir anda oluşan erken doğum hikayeleri var. Yani bu kıyafet yıkanıp ütülenmesi, hastane çantası hazırlanması gibi olaylar kaçıncı haftadan başlanıyor? Şimdiden teşekkürler
Ben 8 aylık olduğum zaman kıyafetleri yıkayıp ütülemiştim. Çantamı da hazırlamıştım erken doğum olursa diye.Tecrübeli anneler , anne adayları , anne olmak isteyenler, olmak istemeyenlerhepinize musmutlu günler diliyorum.
Benim kafamı karıştıran bir konu var , kıyafet yıkanıp ütülenmesi ne zaman yapılmalı? 7. ayda diyen var , 2 ayda o kıyafet yine kokar diye düşünüyorumtakibe göre gitsek bir anda oluşan erken doğum hikayeleri var. Yani bu kıyafet yıkanıp ütülenmesi, hastane çantası hazırlanması gibi olaylar kaçıncı haftadan başlanıyor? Şimdiden teşekkürler
Bir de havalar çok sıcak31. Haftadayım bu akşam yıkadıklarımı ütüledim ve nerdeyse ağlıcaktımoturduğum halde ayaklarım şişti kan ter içinde kaldım belim ağrıdı. Sonlara doğru her şey çok zorlaşıyor
İdeal olan bu mudurBen 8 aylık olduğum zaman kıyafetleri yıkayıp ütülemiştim. Çantamı da hazırlamıştım erken doğum olursa diye.
Bilsem biraz daha önce yapardım çok zorBir de havalar çok sıcak
Bence öyleİdeal olan bu mudur
Öncesinden yapılsa kıyafetler kokmaz di miBilsem biraz daha önce yapardım çok zor
Keşke hepsini bir günde yapmasaydınız. Dinlene dinlene yapmıştım 2 gündeBilsem biraz daha önce yapardım çok zor
8. Ayda başlarım ben deBence öyle
Her şey yolunda gidiyorsa çok erken yapmaya gerek yok bence.8. Ayda başlarım ben de
Her şey yolunda şuan için. Umarım böyle devam eder. Herkesin bu sürecinin çok güzel ve rahat geçmesini dilerimHer şey yolunda gidiyorsa çok erken yapmaya gerek yok bence.
Sanmıyorum kokacağını dolabına yerleştirdim. Zaten son ayda yapmanın imkanı yok. Başkası yapacaksa orası ayrı.Öncesinden yapılsa kıyafetler kokmaz di mi
Bu 3. Postaydı aynı gün asla yapamazdım her hafta biraz yaptım ama bugün inanılmaz zorlandımKeşke hepsini bir günde yapmasaydınız. Dinlene dinlene yapmıştım 2 günde
Biz 32de yıkayıp ütüledik, çantayı hazır ettik. Dün de hastane çantasını açıp tekrar ütüledimTecrübeli anneler , anne adayları , anne olmak isteyenler, olmak istemeyenlerhepinize musmutlu günler diliyorum.
Bu nasıl bir soru kalıbıdır , nemli havası olan bir bölgede yaşıyoruz, o yıkanmış kokusu üzerinden gidip tozlanir mi merak ettim sordum. Rahatsız mı etti sizi soru ?Yıkanmış ütülenmiş tertemiz kıyafet dolapta neden koksun?
Sağlıkla gelsinler de. İnsan hevesleniyor ama acele etmekte istemiyor bir yandanTemiz kıyafetler neden koksun ki? Devleti bilmiyorum ama özel hastaneler kendileri giydiriyor bebeği, ve çok kaliteli oluyor.