- 15 Şubat 2019
- 41
- 60
- 3
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar merhaba, 2 hafta içinde doğumun var, ancak benim doğum korkusu haricinde bir sıkıntım var. Çevremde anlatılanlardan duydum. malum doğumda anne anadoğma soyluyormuş. Doğumhanede dr lar vs. temizlikçiler bile sizi o halde görebiliyormuş.. böyle bir durumu yaşayan var mı?
Ne demek ciplak bekletiliyor? Ameliyat onlugu olacak ustunuzde.Arkadaşlar muhakkak benim bedenime kimsenin meraklı oldugunu düşünmüyorum ve sancıdan o durum belki aklıma bile gelmeyecek, ama bana çok saçma geliyor. Zaten savunmasısın işi seninle olmayan gelen geçen sana bakıp gidiyor. Benim bi yakınım üni. hastanesinde tanık olmuş. doğum sancısı çeken anne çırıl çıplak bekletiliyor o sırda oaradan asistanlar öğrenciler temizlikçisi bile geçiyor bu ne derece normal ayıp bence
Üniversite hastanesinde öğrenci ve asistan oluyor. Zaten üniversite hastanesine gidince bunu kabul etmiş oluyorsunuz. Ama araştırma hastanesi olursa öğrenci olmaz.Arkadaşlar muhakkak benim bedenime kimsenin meraklı oldugunu düşünmüyorum ve sancıdan o durum belki aklıma bile gelmeyecek, ama bana çok saçma geliyor. Zaten savunmasısın işi seninle olmayan gelen geçen sana bakıp gidiyor. Benim bi yakınım üni. hastanesinde tanık olmuş. doğum sancısı çeken anne çırıl çıplak bekletiliyor o sırda oaradan asistanlar öğrenciler temizlikçisi bile geçiyor bu ne derece normal ayıp bence
Arkadaşlar muhakkak benim bedenime kimsenin meraklı oldugunu düşünmüyorum ve sancıdan o durum belki aklıma bile gelmeyecek, ama bana çok saçma geliyor. Zaten savunmasısın işi seninle olmayan gelen geçen sana bakıp gidiyor. Benim bi yakınım üni. hastanesinde tanık olmuş. doğum sancısı çeken anne çırıl çıplak bekletiliyor o sırda oaradan asistanlar öğrenciler temizlikçisi bile geçiyor bu ne derece normal ayıp bence
Bende 5 gün sancı çektikten sonra ağlayıp ‘istemiyorum napıyorsanız yapın yeter ki alın bunu’ diye bağırıyordumBeni kac kisi gordu o halde hic hatirlamiyorum. Tek derdim bir an once kurtulmakti.