- 22 Şubat 2019
- 141
- 393
- 27
-
- Konu Sahibi Hayattankopan
Merhabalar
Doğum haritası baktırıp memnun kaldığınız biri varsa yazabilir misiniz
Nasıl ulaşabilirimGökyüzü habercisi Rukiye Hanım. 3 yıl üst üste ona baktirdim
Instagram üzerinden ulaşmistim ben VPN ile giriş yaparsanız uygun olduğunda dönüş yapar sizeNasıl ulaşabilirim
Sizin adınıza üzüldüm dediğiniz kişileri araştırıcam çok teşekkürler :)Ben zeynepliastrolojiye baktırdım.Bir de İslami astrolojiden Ece hanıma.Yorumlari kendi aralarinda tutarlı idi.Hatta Zeynep hanima ablam ve arkadasim da baktırdı ve memnun kaldılar.Ben ise evet baktırdım ama baktirdiktan sonra çok mutsuzum.Özellikle yıllık öngörü.Haritam zor benim ve bende mutlu olma,geleceğe dair umut taşıma,hayallerimin gerçek olma ihtimali gibi beni ayakta tutan şeylerin hepsini kaybettim.
Kime baktrdınız yıldızname ben de istiyorum ama güvenilir biri bulmak zorYıldıznameme baktırdım çok memnun kaldım beklemedeyim birşey olacak dedi olacak mı görücem
Ben armut uygulamasından bulmuştum ismini hatırlamıyorum ama çok beğendim..uygulamayı sildiğim için bilemiyorumKime baktrdınız yıldızname ben de istiyorum ama güvenilir biri bulmak zor
Hadi ya o uygulamada oluyor demek bi bakıcam ben de teşekkürlerBen armut uygulamasından bulmuştum ismini hatırlamıyorum ama çok beğendim..uygulamayı sildiğim için bilemiyorum
Neden kaybettiniz? Olumsuz yorum mu yaptı?Ben zeynepliastrolojiye baktırdım.Bir de İslami astrolojiden Ece hanıma.Yorumlari kendi aralarinda tutarlı idi.Hatta Zeynep hanima ablam ve arkadasim da baktırdı ve memnun kaldılar.Ben ise evet baktırdım ama baktirdiktan sonra çok mutsuzum.Özellikle yıllık öngörü.Haritam zor benim ve bende mutlu olma,geleceğe dair umut taşıma,hayallerimin gerçek olma ihtimali gibi beni ayakta tutan şeylerin hepsini kaybettim.
Oluyor fiyatları da yan tarafta oluyor zaten rica ederimHadi ya o uygulamada oluyor demek bi bakıcam ben de teşekkürler
Mutlaka baktırın ben bu isime iyi ki baktırmışım dediğiniz kim var gerçekten ben de cok merak ediyorum. Ama bir ekip de gereksiz dediği icin öylece bekliyorum.Merhabalar
Doğum haritası baktırıp memnun kaldığınız biri varsa yazabilir misiniz
Henüz baktırmadım yorumlara bakarak karar vermek gerek sanırımMerhaba konu sahıbı baktırdınız mı kıme baktırdınız bende arıyorumda suan baktırmısken guzel bırıne baktırmak ıstıyorum