• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum Günün Kutlu Olsun! Benim yüreği, ruhu güzel Annem...

Elossa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2011
6.684
159
163
Günaydınnnnn♥♥♥
Bugün daha bi heyecanlı,daha bi mutlu uyandım güne..Şu an buradaysam hayattaysam nefes alıyor sizlerle birlikte hayatın bi kıyısından tutunup yaşıyorsam buna tek SEBEBİM Annem!!!
Evet, bugün canım, herşeyim, bi tanem, biricik annemin doğum günü!

Üzüntülü ve sevinçli anlarımda her an yanımda olan ve beni asla bir an olsun yalnız bırakmayan, bebekliğimde hasta olduğum zamanlarda sırf iyileşeyim diye beni sabahlara kadar beklemiş olan meleğim...
Kendimi belki en değersiz hissettiğim anlarda bile bana destek olup, yüzüme gülümseyip o sıcacık yüreğiyle onun için ne kadar değerli olduğumu hissettiren meleğim...
Konu sen olunca kelimeler o kadar kifayetsiz ki aslında...
Senin yüreğimde ki değerin asla paha biçilemez! Benim için o kadar değerlisin ki annem.
Sen benim canımdan bir parçasın ve senin yüreğin öyle büyük ki o kadar güzel ki...
Rabbim seninle birlikte hep beraber daha nice mutlu, huzurlu ve sağlıklı senelere eriştirsin bizi inşaallah.
İyi ki doğdun canım annem, iyi ki varsın!

Doğum Günün Kutlu Olsun! Benim yüreği, ruhu güzel Annem...
SENİ ÇOK SEVİYORUM HERŞEYDEN HERKESTEN ÇOK!!!

Sevgili annenizle beraber sağlıklı,huzurlu güzel ömürler geçirmeniz dileğiyle nice yıllara.

Back