- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
- Konu Sahibi Sevimlipanduf
merhabalar, eşimle 10 Aydır evliyiz evlenebilmek içinde çok çaba sarfettik eşimin ailesi istemedi beni istemedikleri(istemedikleri yüzüme karşı bile söylendi)içinde maddiyi geçtim manevi olarak da hiç bir şey yapmadılar, nişan ve sonrasında hiç görüşmedik ailecek, evlendikten sonra da görüşmedim eşim görmek istediğinde gidiyor oraya ben gitmiyorum, 10 aylık süreçte bebeğimi de kaybettim kalbi durdu çok kötü bir süreçti gene bile arayıp sormadılar neyse geçti, eşimle evlenmeden önce uzak oturuyorduk biraz o yüzden 6 yıllık sevgililik dönemimizde çok nadir özel günlerde yan yana olabilmişizdir, yarın benim doğum günüm ilk defa başa geçirebileceğimiz gün, görümceme de görücü gelecekmiş haftaiçinde eşim söylemişti önce Çarş dedş sonra Perş en sonra da yarında karar kılınmış, ben gitmeyeceğim eşim gidecek tabiki gitmeli de zaten ablası sonuçta, ancak benim kırıldığım nokta 'yarın sevimlipanduf'un Doğum günü anne ben gelirşm ama erken kalkabilirim ya da geç kalsam sorun olur mu?' Şeklinde bi açıklama yapmamış annesine 'demedim tabiki neden büyütüyorsun büyütülecek bir şey yok, ben sana saygı duyuyorsam sende bana duyacaksın' falan demeye başladı sadece neden söylemedin yarın Doğum günü planımız vardı gitme demedim ardından bu cümleleri söylemesi çok gururumu kırdı beni yok sayıyorlarmış gibi hissediyorum abartıyor muyum çok mu kırılganım bilmiyorum