Doğum günü :))

MMaaMMuuNN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
2
0
36
Kütahya
:71: Arkadaşlar öncelikle merhaba..siteye baktım we bu konuyla ilgili herhangi bi başlık bulamadım :( doğum günleri özel günlerdir hepimizin bildiği gibi ama bunu daha da özel güzel yapmak yine bizlerin elinde :) nişanlıma arkadaşlarımızla birlikte sürpriz doğum günü düzenlemek istiyorum sizce farklı olabilecek neler yapılmalı ?? önerilerinizi bekliyorum..süslemelerden tutunda her konuda yardımzı olabilrsinz çokkkk makbule geçicekkk :( şimdiden teşkürrr :):kkk:

Konu ''Bir Önerim Var'' başlığına taşınmıştır...Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara bir adet şeklinde açalım..

biz kuzenime farklı bir sürpriz yapmıştık ve çok eğlenmiştik...kuzenimle bir gün konuşurken bende bu şans varken ayı alır bana demişti sevgilisinden için bende sevgilisiyle iş birliği içindeydim bunu sevgilisine söylemiştim ve hepimiz espirisine birer tane ayı aldık paketleri açtıkça ayı çıkıyo açtıkça ayı çıkıyor çok gülmüştük bu espiri bölümüydü:):)sizde başta en sevmediği birşeyi alıp verebilirsiniz bütün arkadaşlar daha sonra gerçek hediyelerinizi verirsiniz inanın çok eğlenceli oluyor:)yada farklı farklı sevmediği şeyleri alın...
sonra erkek arkadaşı pastasını kendi elleriyle yapmıştı iğrenç gözüküyodu ama anlamı büyüktü
diğer bi hediyesi de 1 paket ısırılmış kalpli çikolata ve içinde not hepsinin teker teker tadına baktım ama hiç biri senden tatlı değil:) bu kadar bunlar partiyi çok eğlenceli yapmıştı klasik sürprizlerden skılanlar için geçerli tabi

Back