Dogum gunu

Merhabalar,

Esimin dogum gunu var iki hafta sonra, ne hediye alacagima henuz karar veremesem de bulacagim bir seyler.

asil sorum; esime supriz bir dogum gunu partisi dusunuyorum ve arkadaslarini da toplayip bir meyhaneye gidecegiz buraya kadar net.
Fakat bir de iliskimizin basindan bu yana olan fotolari derleyip projeksiyonla yansitma gibi bir sey geldi aklima ama bunu nasil ayarlayip nerde nasil uygularim bilemedim. Kafamdaki fikirleri duzenleyecek bir onerisi olan ya da ayrica fikir sunabilecek kisilerden yorum istiyorum.

Ayyy çok utanç verici

Merhabalar,

Esimin dogum gunu var iki hafta sonra, ne hediye alacagima henuz karar veremesem de bulacagim bir seyler.

asil sorum; esime supriz bir dogum gunu partisi dusunuyorum ve arkadaslarini da toplayip bir meyhaneye gidecegiz buraya kadar net.
Fakat bir de iliskimizin basindan bu yana olan fotolari derleyip projeksiyonla yansitma gibi bir sey geldi aklima ama bunu nasil ayarlayip nerde nasil uygularim bilemedim. Kafamdaki fikirleri duzenleyecek bir onerisi olan ya da ayrica fikir sunabilecek kisilerden yorum istiyorum.

Bencede Erkekler böyle şeylerden hoşlanmazlar

Bence de bu kadar şımartmaya gerek yok konu sahibi bende sizin gibiydim,evleneli daha 1 buçuk ay filan olmuştu bilmediğim.sehir.sizin.gibi akrabalarının.ortamina yeni girmişim,kalpli pastalar,sevdiklerini ,ablasını, eniştesini,kuzeni,hanımını.vs eve doldurup kaç çeşit.yaptigimi inan hatırlamıyorum, iki gün hazırlık yaptım o yemekler için, aylar önce beğendiği parfümü hafızama kazımıştım onu bulup aldim,sonuç ney aldatildim,inanın değmiyor,o benimkinde ne yaptı,bi pasta aldı kesti,ikinciside de pasta.alacak.parasi olmadı., ablasigil kesmişti,şimdi donup bakıyorum,neden bu kadar şımartmisim, bence layık olana yapılmalı,ben konu denk gelince anlatmak istedim,hakedene yapılır, ama slayta bencede gerek yok,abartmayın .1 Hafta sonra dogumgnu ailesi hatırlayıp keserse bi pasta keser işte, o zaman aklına gelirim belki...
Cok haklisiniz haddinden fazla deger verilmemeliki ben 2 gun oncesinden aksamisindan demisdim napiyosun dediginde kendime pasta hazirliyorum dedim dogum gunum 2 gun sonra diye ama ne oldu bi kac gun sonra aksamisi elinde biseyle geldi dedim hatirladi demek okadarda gunahini aldim dedim bide acdiki kizina hediye almis gormeye gitcekdi oan neye uradigimi sasirdim kaldim degmiyo bacim aman bs ver omrumuz gidiyo bende daha ne oncesi gibi ilgi nede simartma oysaki benim gibi i bir kere yapmadi bana ve suanda farkinda sen bana oncesi gibi bakmiyosun diyi yuzume hak etti ama sende seni aldatani napcaksin tekmeyi vursaydin dicem bazen bazi kisilere zor oluyo oda hakkinda hayirlisi ne diyim 🤲

Ilişkinizin başından beri olan fotoğraflar kısmi biraz sevgililer günü/ yıldönümü klasiği gibi olmaz mı?

Kendinize özel bir oda, vip alan vs olacaksa bir nebze ama bana böyle şeyler çok itici geliyor.
Bir kadın olarak bana yapılsaydı oldukça utanırdım fazla megolaman görünür olmaktan da rahatsızlık duyardım.

eşinizi en iyi siz tanırsınız tabi de ben hiçbir erkeğin böyle slayt vs ile boy boy fotolarının görünmesinden etkileneceğini sanmıyorum.
illa bu tip birşey yapmak istiyorsanız da daha yaratıcı şeyler bulabilirsiniz bence.
mesela şey olabilir, slaytın en başında x nasıl biridir yazar, sonra kült filmlerden bulduğunuz sahneleri keserek kolaj yaparsınız.
bi sahnede ünlü bir oyuncunun güzel bir repliğini oturtursunuz, bi kadın şarkıcının sexy diye bağırdığı bir klibinden kesersiniz falan. öyle öyle bir videoklip olur. yani en azından izlenecek ve merak edilecek bir akış olur.
ama çok uğraştırıcı. size fikir vereyim diye düşünürken aklıma geldi yazdım :)
ha ben olsam bu kadar uğraşmam. zaten benim için doğumgünü iyi yemek-iyi içki ve dans demek olduğu için kendime de fazlasını beklemem.

Tik takcilar huuuu korono var koronooo ahahahah
Bu arada fikir cok kötü boyle ozel gunlerin baskalariyla degilde basabasa kutlanmasi daha güzel o ne oyle birde arkada fotolar siz elele onlarda fondip yapsin bari 😄

Kendinize özel bir oda, vip alan vs olacaksa bir nebze ama bana böyle şeyler çok itici geliyor.
Bir kadın olarak bana yapılsaydı oldukça utanırdım fazla megolaman görünür olmaktan da rahatsızlık duyardım.

ben düğünlerde de çok saçma buluyorum.
mesela benim düğünümde bu yapılsa babam kesin "bu damat ne ara kızımla her yere gitmiş ulan" diyip diş biler haha

ben düğünlerde de çok saçma buluyorum.
mesela benim düğünümde bu yapılsa babam kesin "bu damat ne ara kızımla her yere gitmiş ulan" diyip diş biler haha
Aynı fikirdeyim, oradaki kimse merak etmiyor zaten, neyin çabası?
Bir de anlar kişilere özeldir, halka arz etmenin manası yok😂

İlişkinizin fotoğraflarını projeksiyonla yansıtma fikrini uygulamayın lütfen yaa. Hem ergen işi hem doğum günü ile alakasız. Koca koca insanlar için çok utanç verici.

ya bi de belli bi yaştan sonra gerçekten anlamsız bence :)
18-20 yaş grubu için ok ama

başkalarının foto göstermesine dışından he he çokgzel diyip, alakalı sorular sormaya çalışıp; içinden "allahım nolur son foto olsun da bitsin şu saçmalık" diyenler favlasın:KK45:

başkalarının foto göstermesine dışından he he çokgzel diyip, alakalı sorular sormaya çalışıp; içinden "allahım nolur son foto olsun da bitsin şu saçmalık" diyenler favlasın:KK45:

ya ne biliyim, hani bi hikaye bi mizansen yaratılır gene anlarım ama öyle sıra sıra foto koymak bana itici geliyor.
evde baş başa kutlasam bile cıx yani :)

Ocagin 11 evlendim hic tanimadigim bi sehire geldim ve esiminde 15ocakda dogum gunu vardi 4 gun sonra yapa bildgim sadece halasinin kizina pasta aldirdim hediyesini evlenmeden once almisdim gomlekle arasi ck iyi oldugu icin arman tihieriden gomlek aldim aksam gezmeye cikdi ve geldiginde hazirlamosdim ck sasirmisdi hatirlamicam sandi bide daha yeni geldim o sehire hc bi yer tanimiyorum saskin bakdi ve 1 haziran yani gecen ay basida benm dogum gunumdu umruna bile gelmedi ondan gecdim hc hatirlamadi bile oda birgun oncesinde eltim piknige gittik dpgum gunu kizi ellerinden dogum gunu pastani isteriz demisdi yapdim orda yedik ertesin gundu benm dogum gunum ama hc tinlamadi ve banada ondan sonra tinladiki bosuna yapmisim yapdimda noldu okadar yabanci oldgum uerde elimdn heldigi kadar ettim o hc bise yapmadi demek istedigim insallah siz yapinca kiymet bilirde sizin dogum gununuzude kutmar 🤗
Peki neden diye sordunuz mu eşinize?

Bence de bu kadar şımartmaya gerek yok konu sahibi bende sizin gibiydim,evleneli daha 1 buçuk ay filan olmuştu bilmediğim.sehir.sizin.gibi akrabalarının.ortamina yeni girmişim,kalpli pastalar,sevdiklerini ,ablasını, eniştesini,kuzeni,hanımını.vs eve doldurup kaç çeşit.yaptigimi inan hatırlamıyorum, iki gün hazırlık yaptım o yemekler için, aylar önce beğendiği parfümü hafızama kazımıştım onu bulup aldim,sonuç ney aldatildim,inanın değmiyor,o benimkinde ne yaptı,bi pasta aldı kesti,ikinciside de pasta.alacak.parasi olmadı., ablasigil kesmişti,şimdi donup bakıyorum,neden bu kadar şımartmisim, bence layık olana yapılmalı,ben konu denk gelince anlatmak istedim,hakedene yapılır, ama slayta bencede gerek yok,abartmayın .1 Hafta sonra dogumgnu ailesi hatırlayıp keserse bi pasta keser işte, o zaman aklına gelirim belki...
Boşandınız mı?

Fikir verenlere tesekkurler. Korona ile ilgili laf sokanlara Antalya da turizm icin koronayi unutturanlar korona asisini bulmuslar onlara sorun. Ben ise tikis tikis otobusle giderken pek bu konuyu dikkate alamiyorum.

esine yapma deger bilmez diyenlerde benim es oyle bir es degil. Ama olsaydi da baska bir cozum uretir uzulmezdim.

Lisede öğretmenim. Şunu öğrencilerim duysa kınar. Artık ergenler bile yapmıyor böyle şeyler. Millete rezil etmeyin bence kendinizi.

Back
X