• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Doğum Günü Süsleri satan var mı?

dlk82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2012
67
5
68
İstanbul
merhabalar ...doğum gününde kullanılacak süs v.s satmak isteyen varsa ilgilenebilirimm... ayrıca 1 yaş eğitici oyuncak ve kitapta bakabilirim,,, açılan oyuncak konularını hep sonradan gördüğün için beğendiklerim satılmış oluyor....

1 yaş doğum günü süsü...satan yok muuuuu? alabildiklerimin dışındakileri kendim haletmeye çalışacağım çünkü...

1 yaş doğum günü süsü...satan yok muuuuu? alabildiklerimin dışındakileri kendim haletmeye çalışacağım çünkü...

bende var canım bırdahakı sene ayı renk yapmak ıstemıyorum o yüzden verebılırım.hatta 1 paket peçete ve bardakta artmıştı.bebegın kız mı erkek mı belırtırsen yardımcı olurum

bende var canım bırdahakı sene ayı renk yapmak ıstemıyorum o yüzden verebılırım.hatta 1 paket peçete ve bardakta artmıştı.bebegın kız mı erkek mı belırtırsen yardımcı olurum

merhaba evet şimdi farkettim erkek olduğunu yazmamışım :)) eğer sizinkiler pembeyse sanırım bi arkadaş daha yazmıştı bugün ona bir bakın ama değilse ben bakayımm :))

sağlık olsun .. bu sabah kız için süs arayan biri vardı ona bi bakın ... tekrar teşekkürler..

tuğbadalkılıç acaba doğumgünü giysileri mi var yoksa günlükmü benim özel mesaj hakkım yok bana mesaj atabilirmisin?görüşelim.

arkadaşlar, cehaletimi bağışlayın ama doğumgünü süsü ne acaba? bu oda/alan süslemek için kullanılanlar mı?

merhabalar ...doğum gününde kullanılacak süs v.s satmak isteyen varsa ilgilenebilirimm... ayrıca 1 yaş eğitici oyuncak ve kitapta bakabilirim,,, açılan oyuncak konularını hep sonradan gördüğün için beğendiklerim satılmış oluyor....

merhaba,bende 1 yaş için doğumgünü süsü,peçete,masa örtüsü var.Özelden mailinizi gönderirseniz resim atarım.

merhaba bayanlar forumda gezerken gördüm ama biraz baya geç görmüşüm sanırım :) doğum günü süsleri ve parti süslerini genelde interneten sitelerden almaya çalışıyorum kalan süslerde genelde hep çöp oluyo.. size yardımcı olabilmek adına www.susevi.com adresini öneririm lisanslı doğum günü tabakları bardakları peçeteleri masa örtüleri bir çok ürün mevcut... sadece yapacağınız doğum günü konseptine karar vermeniz yeterli olacaktır.. ben en son oğluma süngerbob konseptli doğum günü yapmıştım tabi hersene oğlumun istekleri değişiyor:)

Canım ben çok uyguna yaptırmıştım
1 yaşında yazısı ve fotoğrafı baskılı
Fotoğraflı çubuklar
İçi Boş üzeri fotoğraflı hediyelik şişeler
50tl tutmuştu

Back